NAP

:

ÓRA

:

PERC

:

MP

A galamb és a kacsa

2012. március 15. 10:25 | +76 hozzászólás  szerző: Juni György


 A galamb és a kacsa

Szórakoztat az emberi sokszínűség. Ez tartja egyben a világot. Más véleményen vagyunk, vitatkozunk, de abban egyetértünk, jó lenne megnyerni, elöl menni és egy kicsit pityeregni a magyar himnusz alatt. Mára pontosan tudjuk mi történt. És bár néhány szakértő troll most ebbe beleőrül, akkor sem lett kacsa a galambból!

Először is köszönjük a támogató sorokat! A leintés után rohamosan érkeztek a galambos grafikák, szóviccek! A Facebook hamar benépesedett Angry birds ötletekkel, megteltek az oldalaink vidámsággal. A legnehezebb helyzetben küldtetek mosolyt, nevetést! A galamb elterelte a figyelmünket fokozhatatlan szerencsétlenségünkről, hogy megint az élről esünk ki,... ez, tényleg vicc! És vettétek a lapot! Köszönöm! Úgy voltatok mellettünk ott a gépnél, hogy a csapat bontott, az autó messze elzárva, tépelődnél alighanem, de helyette jöttök, és kipróbáljuk közösen, milyen sírás helyett most nevetni. A laptopra tapadva tolmácsoltuk egymásnak az üzeneteiteket, olykor visítva a röhögéstől.

A felbukkanó kétkedők kulturált kritikáit más fórumokon is olvastam, én is csóváltam a fejem, de csak azt írhattam le, amit addig hallottam, Mullertől, Zengőtől, Norbitól, Coroneltől, meg amit a képen láttam. Mindegyik a madárról beszélt, Norbi ezért lassult le! A galamb itt önálló életet kezdett élni, megosztotta a nézőket és indult a trollok háborúja!

Ekkor, Zolival a kétkedésünket kifejezve videót küldünk, hogy mindenki lássa, mi sem gondoljuk közelről vizsgálva, hogy volt köze hozzá, de valami akkor is történt abban a pillanatban, bakker!

A fentiek tükrében megérthetitek, van egy dolog, amit valóban nehezen viselünk, és erre Zoli is, én is szeretnék reagálni: a szavahihetőségünk kérdőjeleződött meg úgy, hogy az érvként felhozott műszaki és „pszichés” magyarázatokból nem csupán a rosszindulat, hanem a szakmaiatlanság is süt. Ime, több fórumból, cikkből összeszedve a leggyakoribb „kérdések”, és sajátos megjegyzések illetve kritikák, szimbolizálva, egyszerűsítve, általános alanynak mondva, hogy lássátok, miről maradtatok le.

„ hööö, mérnemondják meg, hogy eddig bírta ez a fiú, nehogymábevegyétek a galambot”

Valahol ott vagyunk a futamban, hogy Muller beugrik Coronel mellé, majd elé, és Norbi végre, valós, 8-10 méteres előnyt tud kiautózni az élen, amíg mögötte zúznak a többiek. Teljesen téves a feltételezés, hogy ennyit bírt idegileg és összeomlott, pont itt lépett meg, nem volt ekkor reménytelen a győzelem. És ekkor köszönt be a galamb és a műszaki hibák.

„hööö, lassú az a gyerek, megelőzikakkoris csak fognikell a galambra”

Megkérdeztem őt is, mérnököt is, ez miért van? Valóban lassabbnak látszik, megy a vonat mögötte. Norbi elmondta, tökéletesen ura volt a helyzetnek, kissé előbb fékez nyomás alatt, mint a mögötte tombolók, így a kigyorsítás mindig biztonságosabb, kell a tempó a hosszú egyenesekre, neki nincs szélárnyéka! Nem akar hibázni, nem kockáztat, figyel a gumira, az ívekre. Persze, a többiek hamar a nyakába esnek, de ott meg a füstölős fékezést, beszitálásokat látjátok, ettől mindig leszakadnak kissé, a mozgásuk nem konstans. Fantasztikus idegek kellenek ehhez. Muller is elismerte, a csodában bízott, nem tudta volna megelőzni. Ennél szebb üdvözítés nem kell, de mindenképpen érdekel a Te véleményed is!

„hööö, persze, a futóművet nem üti el egygalamb, háezekhüllyék,idióták!”

Az első futómű eltörését Norbitól halljuk egy riportban először, valami eltört az ütközés után, természetes, hogy abban az idegállapotban összeköti a hatalmas csattanással, -mint mindenki - amit a galamb okozott. Mi pedig, autó híján nem tudunk mást tenni, figyelünk rá! Ezt érezte! Ki fog derülni. Nem azzal kellene foglalkozni, hogy egy rugó tartotta azt a kereket, amin még jött két és fél kört és a mezőny felét maga mögött tartotta?

„höö, hátmegmondtam, hogy egy galamb nem üt ki futoművet….

Persze, székből hátradőlve, számodra valódi tét nélkül megmondtad: mindenki hülye! Egy dolgot felejtettél elmondani, hogy valójában Te sem tudod, hogy mi történt! Azt valahogy nem írtad, csak azt, ami uszít, lázit, becsületbe gázol! Nem segítettél, nem hívtál föl, hogy megbeszéld. Nem, helyette megnézted egy párszor lassítva HD-képen, majd félvállról leugattál mindenkit: aznemaznehööö!

„hőőő, miértkelennyit várni, 2012van, hogy mi történt?”

Nos, a futam után, amíg nincsenek autók, a csapat gyakorlatilag megtömi a kamiont és a sötétedésben arra vár, engedjék már el az autókat. Eközben a reptér felé tartunk, így a csapat egy része repülőn, a 80-al bandukoló kamion, a fiúkat szállító kisbusz, külön életet él, más idő dimenzióban, úgy másfél napig, amíg nem találkozunk újra Budapesten. Ekkor kipakol, és akkor lehet nekiállni, nyugodtan megnézni mi is történt. Gyakorlatilag, egy másodpercet sem kellett várni, azonnal fotózta a Blikk, és a Ricsi kamerája.

„hőőő, az intercoolert egy fél galambszárny nem teszi tönkre, akkor szélárnyékban mi van?”

Az intercoolernek természetesen van külön bevezetett hűtése. Szélárnyékban is működik, naná, de ez komolyan egy érv volt ellenünk? Tudom, hogy fáj minden szó, figyelj! Bármit teszel, bárhova rohansz, ha egyszer valaminek csökken a hatásfoka, az már nem adja le azt a teljesítményt, mint korábban, ha galamb, ha katica. Ha megőrülsz sem lesz igazad és egy kicsit sem. Ha nem törik el a cucc, akkor is csökken a motor teljesítménye, a tollasbál miatt, ami a hűtőfelület egyharmadát eltömítette. Az autó teljesítménye itt 3-5%-al csökkent, bár néhányan ebbe láthatóan belekattannak, és csak nem akarják megérteni! Ha nincs a hátsó törés, akkor is bukjuk a pozíciót, de talán a dobogót nem. Ez galamb, nem kacsa!

„hőőő, decikieza-juni, állítsátok le, monnyonle-juni hőőő!”

Nem nyert!

Viszont, ha unatkoztok, olvassatok bele a 2008-tól az írásaimba, Wéber, Michelisz első nemzetközi éveibe. Ha hibáztunk, mindig elismertük, de, ami ennél is fontosabb, mindenről tudtatok! Tudtátok, hogy szoros a költségvetés, tudtátok, hogy retek gumikon kőrözünk, de próbálkozunk, mert csak így van esély.

Vegyük az utolsó három bakit. Tavaly, Brno. Elszámoltuk az autó súlyát, könnyebbek lettünk, -12 kg. Büntetés. Zengő kiállt és gyakorlatilag, két nap nem alvással feltette a kezét. Hol látsz ma ilyet? Megtudtuk valaha, hogy miért kaptunk ki Mexicóban (6-0)? Megtudtunk azóta bármit, kényes helyzetekről? Kiderült, ki hol bundázott az NBI-ben? Kiállt így, mostanában valaki elvinni balhét, ország világ előtt?

Vagy, ott a második, rombolós futam a ringen. Kamuztunk? Norbi akkor is őszintén beszélt, többet kockáztatott, csúnyán összetört. Vagy amikor tavaly Doningtonban, eltaktikázta, az időmérőt. Hát, még a címben is ott van! Ok, nézzük a legutóbbit. Wéber autójában motort cseréltünk. Ott van a videóban benne egy centiről, hogy megfőztük a technikát. Hibáztunk!

Bocs, ez már négy, de mindenről tudtatok. Miből állt volna azt mondani legutóbb, hmm, beköpte a gyertyát, kicseréljük? Ugyan!

Az esetek minden momentumát megmutattuk, elmondtuk mi miért van. Lehetetlen közelségbe próbáljuk hozni a tényeket, az érzéseinket és mindig van valaki, aki ezt a kényelmes, otthoni foteljéből, szereptévesztett állapotban ócsárolja. Nem a kritika fáj, tudjátok jól Erre mondtam, szeretem a sokszínű világunkat. Esetünkben azonban szélsőséges irányt vettek a gondolatok és megjelentek az indulatok. teljesen fölöslegesen! Mindenkinek igaza volt egy kicsit! Itt madarászkodunk, csak mire megyünk vele? Nem a galamb töri el a futóművet, de a ködmöne kissé gyengíti a töltőlevegő hűtést. Nem érte meg összeveszni egymással, mert végül úgy lett mindenkinek igaza, hogy közben Norbinak nem sikerült, ami kijárt volna! Akkor most kinek van igaza?

Megint alulmaradtunk egy fatális véletlennel. Ha semmi köze nem lenne a galambhoz, akkor is jobb lenne elhinni, mint szembesülnünk egy újabb ki nem kényszerített kudarccal, ami közel egy időben történik egy madár elütésével. Megint szembesülni egy horror-drága, gyári hibás, garanciális, alkatrésszel, amit lecseréltünk időben, tisztességgel és mégsem bírta. És szembesülni azzal, hogy egy galamb, sajnos bezavarhat a hűtésbe. Hát, nálunk ez is előfordulhat. Az viszont kétségbeejtő, hogy van, aki komolyan gondolja, hogy kételkedik a szavainkban és erre buzdít is.

Amit láttok, gyakorlatilag egy reality. Ott és akkor azt éreztük, láttuk, erről kaptunk híreket, és ezeket fel is vettük, és, ahogy tudtuk, kiadtuk, leírtuk azt is, hogy mi van másnap. Sajnálom a kétkedőket, az okoskodókat, de a mi életünket nem ők fogják élni a jövőben sem. Továbbra is szeretnénk nyerni, és ha lesz kedvünk, piros pacsizunk, és ha lesz kedvem, újra megnyalom a monzai aszfaltot.

Köszönjük a sok támogató bejegyzést, Számunkra a galamb, tegnaptól jelkép! A szerencsétlenség legmélyebb bugyrának szerethető jelképe. A boldogság kék madarát kérjük, a galambot nem! Készül a matrica!


WTCC 2012

További híreink:

2017. március 14. 07:59. Nagy Dániel és Aurélien Panis vezeti a Zengő Motorsport autóit a WTCC-ben! tovább »
2017. január 31. 12:30. Aurèlien Panis Zengős színekben indul a 2017-es szezonban! tovább »
2017. január 3. 13:21. A legemlékezetesebb tovább »
2016. december 20. 15:01. Karácsonyi ajándékunk: Nektek! tovább »
2016. december 2. 11:26. Örök élmény tovább »
2016. november 29. 13:19. A szezon utolsó versenyhétvégéje tovább »

Hozzászólások

Andrew | 2012. március 26. 11:17

Foteltudósokodni a legegyszerűbb, még diploma sem kell ehhez a végzettséghez. A galambos történet kapcsán gondoltam készítek egy animációt, remélem nem lett túlságosan erőltetett.
Hajrá Zengő Motorsport!!!

RateszMage | 2012. március 23. 10:18

Gyuri, a következő szakkifejezést tanuld meg: FOTELTUDÓS! Na, azoktól mentsen meg az Isten...

pálma | 2012. március 22. 11:36

Milyen matrica készül?

AndrEas | 2012. március 22. 01:49

Szerintem az előttem szólók már mindent elmondtak a témában!
Név és arc nélkül könnyű "ugatni" a fotelből!

Kedves Zengő csapat! HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!
Nálatok őszintébb, közvetlenebb, szerethetőbb csapatot nem ismerek! Nagyon jó, hogy van ilyen a magyar motorsportban! Nagyon jó, hogy a cikkekkel, kis videókkal ezt ilyen közel tudjátok hozni nekünk!
Csak így tovább és fel a fejjel!


Zsuzsi | 2012. március 19. 11:22

Sziasztok!

Csak ismételni tudnám az előttem szólókat, ezért nem is teszem.Az igazi szurkolók, rajongók úgyis jóban-rosszban veletek vannak! Nekem személy szerint hatalmas öröm látni Titeket, az egész csapatot, a gyönyörű autókat (külön öröm, hogy most már kettő is van belőle) ezen a világbajnokságon! Persze szomorú vagyok, ha balszerencse éri a csapatot, de sose kételkednék a szavaitokban. A matricára nagyon kíváncsi vagyok! És hogy kislányomat idézzem, aki már készül újra találkozni Norbival a Hungaroringen: " Kellene már Norbinak egy "Szelepkupa" !"
Hát az már jó lenne, de el fog jönni annak is az ideje!!
Sok szerencsét az egész csapatnak! Május 6-án találkozunk, addig pedig:
Hajrá Norbi, hajrá Gabi, hajrá Zengő Team!!

Diczházi Péter | 2012. március 19. 09:14

Aki a fotelből osztja az észt, az nem rajongó! Az csak egy okostojás, aki majd megmondja a tutit miközben fingja nincs az egészről. Életében nem vezetett két métert sem versenykörülmények közt még szimulátorban sem!
Norbi Monzában eszméletlen szépen versenyzett. Okosan, higgadtan és 100%-os pontossággal. Én még ilyen gyönyörű védekezést nem láttam egy magyar pilótától, VB futamon úgy hogy 3 hónapig előtte az autót sem látta, nemhogy tesztelt volna.
Úgy fogta az íveket hogy öröm volt nézni és közben szinte meg sem mozdult a kocsi alatta. Pontosan ahogy Gyuri is írja, pont a madárral való ütközés előtt tett szert egy lélegzetvételnyi előnyre ahogy átjöttek az első sikánon.
Megadta magát a technika. Ennyi. Norbi szenzációs volt. Egy TOP pilóta, ez nem kérdés csak Fortuna asszony nem akar mellé állni az istenért sem.
De én hiszem, hogy amit ettől a csapattól és ettől a sráctól elvett eddig, azt egyszer visszaadja és akkor reszkess világ, mert jön a Magyar WTCC Team!
Hajrá Zengő Team! Hajrá Norbi!

kano | 2012. március 18. 22:38

Kedves Juni György!
Ismételten köszönjük a korrekt és őszinte írást. Sajnos a korábbi hozzászólások olvasásakor a magyar valóság tárult elénk. Jelenleg ebben az országban az irigység, féltékenység, és a rossz indulat a legerősebb érzelmek. Mivel itt nem divat az igazmondás, a lakosság 95%-a nem tudja elképzelni, hogy vannak olyan emberek akik még igazat mondanak.
A verseny utáni hétfőn a munkahelyemen is az volt a vélemény, hogy a galamb csak "kamu" volt az Önök részéről, a valós okot nem fogják nyilvánosságra hozni. Elkeseredtem, hogy idáig jutott ez az ország.
Azt kérem, hogy ne figyeljenek az ilyen és hasonló "honfitársi" megnyilvánulásokra! Hallják meg azt az 5%-ot aki őszintén szurkol a csapatnak és el tudja fogadni, hogy mindenki ember, és hibázik is, amikor alkotni próbál. Munkahelyemen is a 95%-hoz tartozó kollégák vannak többségben, de megtanultam nem foglalkozni velük. Ahogy Woody Allen mondta: "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Arra kérjük Önöket, hogy az 5%-ból erőt merítve dolgozzanak tovább a csapat sikeréért. Mi továbbra is szurkolunk Önöknek és várjuk a kiváló írásokat!!!
Addig is nagyon köszönjük azt a sok örömet amit eddig a CSAPATTÓL kaptunk!
Üdvözlettel: Kano

Fenyvesi Peti | 2012. március 18. 19:27

Szerintem ezek a trollok túl sokat nézik a napiszart és összekeverik a Zengő Motorsport oldalát a Facebookkal!Trollkodni ott éri,a csajok adatlapján,nem itt,ahol egy MAGYAR CSAPAT ennyire felfuttatta a mi kis országunkat a nemzetközi autósport világában!Hogy hogy folyamatosan mutogatták a magyar drukkereket a közvetítés során meg a sárga Bömösöket és még sorolhatnám!?Ezt nem a botlábú focistáink érték el hanem ez a nagyszerű CSAPAT!!!Le a kalappal előttetek,soha nem izgultam még így mint a második futamon,sajnos ez most így jött össze,hihetetlen hogy a véletlenek pont egy időben találkoztak,de ne adjátok fel,ebből is csak tanulni lehet meg jól nyakon vágni azt a melóst,amelyik átengedte azt a lengéscsillapítót a minőségellenőrzésen Hajrá Zengő Motorsport,rengetegen szorítunk Nektek és nem csak akkor amikor az első helyen vagytok!!!

oxy | 2012. március 18. 14:45

Egy régebbi videó a fiúkról, hogyan kezdték az egészet. Ime

Ha valakinek kedve támad, szívesen látjuk a saját wtcc szimulátoros bajnokságunkba. Ők is így kezdték!

Pitti | 2012. március 17. 19:17

Kedves Gyuri,és mindenki!
Én is úgy érzem, hogy felesleges foglalkozni az ilyen fajta hozzászólásokkal, főleg ilyen hosszan. Sokan kicsit erősnek éreztük az első bejelentést, miszerint a madár "kiütötte" a futóművet. Ilyen nincs. Ha ott a lámpa mellett petárdaként szétrobbant madár bármilyen darabkája képes lenne "kiütni" vagy bármilyen végzetes sérülést okozni a futóműben akkor az minden szegélykőre hajtáskor összetörne mint a ropi. Biztos vagyok abban, hogy a szerelőgárda egyik tagja sem hitte ezt el egy pillanatig se.
De ezzel amúgy nincsen semmi probléma, akik ebbe belekötnek azok nézzenek inkább túrdefrancot :-) Az intercooler hűtőjének eltömítése már teljesen logikus és kézenfekvő. Valamint törött hátsó lengéscsillapítóval bejönni 8. helyen hát igencsak emberfeletti teljesítmény.
A másik dolog. Tavaly sajnos sokszor láttuk, hogy Norbit sokan zöldfülű suhancként kezelték a pályán. Nagyon sokszor rakták félre aljas módon, mint pl monteiro, de lehetne említeni nagyobb neveket is. Most viszont azt láttam abban a 7 körben, hogy hihetetlenül tisztelik, mintha többszörös világbajnok lenne. Könybelábadt szemmel libabőrösen figyeltem azt a narancssárga gyönyörűséget ott a sor elején, ez leírhatatlan érzés volt, nagyon köszönöm nektek. Valóban hihetetlen és leírhatatlan ahogy és amit csináltok, nem csak egy ország, hanem egész világon rengetegen szeretik a csapatot, és ez manapság nem sok magyar dologról mondható el. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb úton haladtok a világbajnoki cím felé. Ma a legjobb és legszebb magyar dolog a Zengő Motorsport.

Csepregi István | 2012. március 17. 12:40

Kedves Gyuri!
Tökéletesen igaza van az előttem szólóknak: nagyon jók az írások, a videók, amiket közzé tesztek, és nem kell foglalkozni (magyarázkodni) a hozzá nem értő gyökerekkel. Mi, akik (sajnos csak a tv készülékek előtt ülve) végig kísérjük a csapatot a versenyeken, s egy kissé értünk is a versenyzéshez, tudjuk az igazságot. Már az is csodálatos eredmény, hogy idáig eljutottatok. Igaza van abban is a hozzászólóknak, hogy Ti valóban egy szeretni való, kedves CSAPAT vagytok. Nem az a rideg, elzárt közösség, mint a Formula-1. Én személy szerint már 30 éve kísérem figyelemmel az F-1 küzdelmeit, így joggal mondhatom, hogy valamicskét értek az autóversenyzéshez, annak hátteréhez. Rengeteg riportot olvastam arról is, sok-sok háttér információval. Éppen ezért klassz dolog, hogy szinte (a pénzesebb csapatokhoz viszonyítva) zsebpénzből ilyen szép sikereket értetek (s reméljük), értek el. Mindehhez további sok sikert, egészséget, kitartást kívánok!
Hajrá ZENGŐ DENSION TEAM! Hajrá NORBI! Hajrá GABI!

Libor Laszlo | 2012. március 17. 08:51

Sziasztok...
Elképesztő, hogy végre van 1 CSAPAT és egyeseknek ez sem felel meg... Manapság amikor az autósportban és úgy általában a profi sportokban a kamuzás a divat, itt vagytok nekünk ti és olyan szinten tájékoztattok minket, mintha mi is cspattagok lennénk... Ennyire gyors és pontos tájékoztatást sehol se kapunk. Szeretném ezt megköszönni a magam és a "nemkamuszurkolók" népes tábora nevében is. Belegondolt valaki abba, hogy mekkora emberi és anyagi erőfeszítésbe került a magyar bajnokságból kitörni és 2 autóval ott lenni a WTCC-ben? Itt van a CSAPAT tele tehetséges versenyzőkkel, mérnökökkel, szerelőkkel... és emberekkel... Bar nem ismerünk titeket személyesen, mégis az írásaitokon keresztül mindannyian azt érezzük, hogy a csapat részei vagyunk. Köszönjük, hogy vagytok nekünk... Mellettetek vagyunk az első és az utólsó helyen is... Ugyanennyi szenvedélyt és kitartást kívánok nektek. És mégvalamit, talán a legfontosabbat... SZERENCSÉT

crosstibi | 2012. március 17. 02:05

Kedves Gyuri!
Hihetetlen jók az írásaid, én egyetlen dolgot nem szeretek, amikor magyarázkodsz. Hidd el nincs miért és nincs kinek. Nincs miért, mert aki tényleg szurkol nektek, valahol a csapat részének érzi magát, az tudja, látja (főleg neked köszönhetően) hogyan veszitek fel a versenyt a gyári technikákkal, hogyan veritek el a kitömött zsebű csapatokat. Éppen ezért nincs is kinek, nekünk nem kell mert mi szeretjük az egész csapatot és mellettetek állunk az első helyen is és az utolsón is. A "gyökereknek meg oda kell b***ni az ásóval és haladni tovább". (Tehát nekik sincs szükségük magyarázatra. ) A ringen pedig ott leszünk idén is, bármin is mentek keresztül addig.

BonFire | 2012. március 17. 00:55

Ahogy Zengő Zoli még a tavaly hungaroringi futamon mondta " ez az ország ki van éhezve a sportsikerre" Ez igaz, de kell egy olyan csapat, akit lehet szeretni. A csapat minden tagjában érezni a közvetlenséget, napról napra kapjuk a friss képeket, videókat, interjúkat, Juni Gyuri fantasztikus cikkeit, kulisszák mögötti minden rezdülésükről tudunk. Az a vérprofi hozzáállás, az a küzdőszellem és kitartás ami a csapatot jellemzi, ez kell nekünk. Ez így összességében kell nekünk, a rajongóknak. Ettől leszünk kiéhezve a sportsikerre, a Zengő csapat sikererére. Igazi példaképpé vállt a csapat, sokan tanulhatnának Tőlük mi a felelősségvállalás, őszinteség Hajrá... idén is megtöltjük a Hungaroringet, hogy mindenki a fejébe vésse, hogy nem egy egyszeri véletlen volt a tavalyi, és nagy szívvel szurkolunk idén is. Bár a tavalyit nehéz lesz felülmúlni

invad3r | 2012. március 17. 00:14

Isten hozott az interneten, ahol mindenki mindenhez ért és persze mindenkinél jobban.
Egyébként nem feltétlen rosszindulatból erednek a csapat őszinteségét megkérdőjelező kommentek, sokkal inkább az emberek kishitűségéből és tudatlanságából. Az eredményeitek talán majd felvilágosítják őket. Határozott fejlődést látok az előző évhez képest, a kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét.
Remélem a jövőben nem lesz ilyen magyarázkodós poszt, nincs rá szükség. Ez is a csapat hihetetlen alázatát mutatja a sport és a közönség irányába, még szerencse, hogy hibaszázalékon aluli azok aránya, akik ezt nem értékelik.

GTS | 2012. március 16. 22:34

helló,

a galamb matricából kérek ám!!! 1-2-őt feldobhatnátok a webshop-ba...

"éljenek" a galambok!

Hajrá Magyarok!

Chio | 2012. március 16. 20:41

Norbi holnap (szombaton) 2x is a királyi TV-ben, az m1-en!!!
08:37-kor Michelisz Norbert
http://port.hu/michelisz_norbert/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=17858859&i_topic_id=1
17:35-kor Gasztroangyal, Wéber Gáborral
http://port.hu/gasztroangyal/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=17851632&i_topic_id=1


papajoe | 2012. március 16. 18:34

Hajrá Zengő Team!
Már vasárnap óta megy ez a harc a "pozitív" és a "negatív" oldal között.
Nem kell foglalkozni azokkal az emberekkel akik csak fikáznak.Sajnos ők akkor is írnának negatívumot ha a Norbi éppen nyert volna, mert akkor gondolom a szerencséje volt, az ölébe hullott , a nagyok bénázták el és hasonló szövegek repkednének az írásaikban.Nem kell felvenni velük a kesztyűt.
Két hét múlva újra verseny és csak ez a lényeg!
Hajrá Fiúk!

jambor vilmos | 2012. március 16. 15:45

Tisztelt Klub Főnök, Tisztelt csapat Főnök, Tisztelt klub Társaim.

Az okos gyereknek soha nem kell megmagyarázni a bizonyítványt, még akkor sem ha elesik és kiszakad az új nadrágja. Ezt csak a hülye gyereknek kell megtenni. A Zengő Motorsport, aminek szerencsém van logoját hordani az egy lóerős világversenyeken, nem egy sima autós, lovas szervezet, hanem egy megtiszteltetés. Megtiszteltetés tagjának lenni, megtiszteltetés színeiben versenyezni, megtiszteltetés ennek szurkolni, megtiszteltetés a nevét kimondani. A zengő motorsport magyar sport történelem. Tisztelt Hülye gyerekek, akik otthon fogják a velük egy korú ráncost, és soha semmit nem mutattak fel, kérem , könyörgök, ne írjatok, ne nézzétek , ne kommentáljátok és ne rontsátok el azt, ami másnak örömet okoz. Borzasztó, hogy Juni György, eljut arra a pontra, hogy egy ilyen cikket ír. A magyar egy olyan képződmény, aki gyűlöli, ha másnak sikere van. Itt titok a lottó ötös megnyerője. Itt szégyen ferrárival járni. ???????????????????????????? Michelisz Norbert és a Zengő Motorsport múlt héten több milliárd ember közül a 8. lett. Na ezt lehet utánuk csinálni, és ezt lehet fikázni. Bár senki nem vagyok, mégis személyesen kikérem magamnak azt ami ehhez a cikkhez vezetett.

Halyrá Zengő Motorsport, köszönöm, hogy Klubotokban versenyezhetek.

Gabika | 2012. március 16. 15:44

Ezt a Gyurit egyszerűen imádom!!!

Végiggondolva az egészet én örülök annak a szerencsétlen galambnak. Hogy miért is mondom ezt? Egyszerű. A hátsó futómű biztosan nem a galamb miatt tört el, azaz akár van madár, akár nem az eltört volna és Norbi szerintem nem tudta volna tartani a Müllert, sőt törött felfüggesztéssel a dobogó sem biztos, hogy meg lett volna.
Akkor is nagy lenne az elkeseredettség és düh, de a galamb (R.I.P.) miatt legalább humorral tudtuk kezelni a sebeinket.

Szóval Hajrá Zengő Csapat, várjuk Valenciát!!

Konig74 | 2012. március 16. 10:38

Nem kell törődni az ilyenekkel. Köszönjük, hogy ilyen őszinték vagytok velünk! Köszönjük, hogy szurkolhatunk nektek! Köszönjük, hogy együtt örülhetünk, szomorkodhatunk, nevethetünk veletek! Előbb utóbb össze fog jönni megint!

Autóra lesz galambos matrica?

Amúgy az nem lehet, hogy a futómű már amúgy is az utolsókat rúgta, és a galamb impulzusa elég volt, hogy kiüsse?

Leenre | 2012. március 16. 09:46

húúú, hát ez a komment igazán jó lett, mire a végére értem, fúúú, nem semmi.
amúgy kíváncsi lennék, hogy törhetett el az a jobb hátsó lengéscsillapító.


DriftUnio | 2012. március 16. 08:32

Urak!

A pozitív energiákra koncentráljatok, abból úgy is jóval több van.
Igazi "magyar" népmese helyett legyen ez siker story.

Sok sikert, irány Valencia!!!

Huszár L. | 2012. március 16. 08:02little fish | 2012. március 16. 07:54

Szevasztok Emberek !
Ennyi érzelmektől fűtött kommentet rég olvastam.
Rengeteg rajongót és érdeklődőt vonz ez az oldal, ami marha jó.
Mindig lehetnek, és szerintem lesznek is történések, amelyek megosztják a rajongói körön belül az embereket.
Ennek a kinyilvánítása nem mindegy azért....Lehet másképpen gondolni a sztorikat, mindenkinek van elmélete erre-arra. A történet attól szép, hogy ( vagy ha )kulturáltan kommunikálunk, és őszintén megnyilvánulunk.
A galamb sztori már-már kimeríthetetlen...Pedig igazából kínunkban egy kicsit mosolyogva azért ezen is túl lehetne lépni.
A csapattól akkor is őszinteséget kaptunk, mikor talán kicsit érzelmektől túlfűtve reagáltak a galamb sztorira, ami abban a helyzetben teljesen normális volt, és nem is alaptalan.
Én ilyeneket is nagyon szívesen nézek és olvasok, mert ezért szép az egész. Az apró gegek,- " mindenbe beavatlak, még akkor is ha hátulról csőröztök utána a seggembe"- kommunikáció sokkal-sokkal többet ér, mint vegytiszta, 100× átnézett szöveg nyers közlése.
Természetesen a letisztult vélemény, és analizálás is ugyanilyen fontos, amit szintén megkapunk tőletek. Ezért vagytok a mi csapatunk. Színesek, és egyéniségek vagytok, ahogyan a szurkolóitok is.
Én régóta sportkedvelő vagyok, és köszönöm nektek minden autóversenyt kedvelő ember nevében az őszinte, érzelmes, sok munkát.

Foolish | 2012. március 16. 01:09

Sziasztok!
A Mr. Nagyonértekamotrsporthozmertapalikmindentmegtanítottavalóvilágrtlkubbon baromarcú semmirekellő ellendrukkerek mondják csak a magukét, de az eredményeiteket és a tisztességes, becsületes munkátok tekintélyét senki nem vonhatja kétségbe, mert azok tények, azokkal pedig mint tudjuk nem érdemes vitatkozni. Nincs ebben az országban még egy ilyen csapat, amelyik egy ennyire az anyagiakra kihegyezett sportban leleményességgel és fáradhatatlan munkával így át tudná hidalni a (még egyenlőre) meglévő szakadékot! Mi, az igazi szurkolók büszkék vagyunk rátok!
Más: az 5 éves fiam sehogyan se tudom meggyőzni, hogy nektek szurkoljon, neki csak a Chevik!!! Hiába mondom, hogy hát a magyaroknak kellene drukkolni, meg milyen szép festése van a Norbiéknak (tényleg gyönyörű, na és könnyen felismerhető a sok fehér tragacs között), nem, Ő csak ragaszkodik Müllerékhez! Azért kiviszem idén is a Ringre, hátha...
Ha tippetek van, hogy mit vethetnék be nála, azt örömmel venném!
További sok sikert, galambmentes versenyeket, és egy talicskányi szerencsét, ami most már igazán kijárna!

Borbás Laci | 2012. március 16. 01:00

Ott voltunk, szurkoltunk, láttunk és átéltünk mindent. És örültünk annak, hogy Norbi simán nyert volna. És nincsenek véletlenek. Elegem van a sok hozzáértőből és a kétkedők gyáva hadából. Maradjanak meg szánalmas pongyolapitypangnak vagy élve a lehetőséggel írják meg életük teleregényét énésazautóversenyzés címmel! Kiadni ugyan nem fogja senki, de kiskapitális stílusban telekiabálhatják a jobb sorsra érdemes mellékhelyiséget. Egyébként meg, csak hogy ne zúzzam darabokra valódi műgonddal összeillesztett stílusrétegüket, örüljenek a jónak: Kapják be! Kétszázzal! A galambot!... Én pedig büszke vagyok a Zengő Motorsportra!

Pajti | 2012. március 15. 23:49

Még annyit! Nem tudom volt-e már?
Én a csapat helyében a következő helyszínen vadász szerelésben vonulnék ki a rajtrácsra, csak hogy a madárkák érezzék a törődést...

Pintér Roland | 2012. március 15. 23:29

Juni nem is igaz hogy decikieza! Le ne állítsátok! Jobban derültem rajta, mint bármelyik stand-up fellépőn. Csak így tovább!!!

Pajti | 2012. március 15. 23:25

Jaj! Majd el felejtettem, ha készül No madár matrica, kérlek csináljatok belőle jó sokat értékesítésre is, mert én biztos vevő leszek!

Pajti | 2012. március 15. 23:16

Hát én csak annyit fűznék hozzá, hogy aki ezen a versenyen nem azt nézte, hogy Norbi 7,5 körön keresztül vezette az egész mezőnyt egy olyan pályán, ahol gyakorlatilag az elsőnek van a legnehezebb dolga, ráadásul úgy, hogy nem tudták önerőből még a "legnagyobbként" beállított "Istenek" sem megelőzni. A technikai hátrányról már nem is beszélve! Arra én nem írnék semmit! Sőt... Azok tényleg nézzenek maguknak valami más szórakozást, mert ez nem Nekik való! Okoskodni a tények nélkül mindenki tud! A tényeket viszont a csapat pongyolázás nélkül megmutatta, és már nem először! Jaaa, hogy Gyuri nem tudta szemrevételezés nélkül megállapítani, hogy mi történt az autóval?! Hát szégyelje magát!!! Atyavilág! Bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma ami a hétvége alatt történt...

NHeidfeld | 2012. március 15. 23:01

Sziasztok!

Teljes mértékben egyetértek Shaal-lal.
Igazából itt az a gond, hogy egyes személyek nem azt nézik, hogy végre, a VILÁG ÉLVONALÁBAN itt van egy FULL MAGYAR kis csapat, aki még ráadásul elismerő teljesítményt is nyújt (hisz tavaly hazai pályán még dobogót is hoztak, és számos esetben törtek borsót a gyári hiper-alakulatok orra alá és csak a szerencse és némi tapasztalat hiányzik még az igazi sikerhez), hanem olyan csőlátásuk van, hogy csak azt látják, hogy ma megint nem sikerült nyerni...
Higgyétek el Zengősök, én, és még sokan mások, borzasztóan büszkék vagyunk rátok! A sok ócsárlóval pedig nem kell foglalkozni. Őket pl. úgysem fogjátok kint látni a ringen májusban, ők már sokallni fogják - szerencsére - azt a 3ezret, amibe a jegy kerül majd...
Szval mindent bele, a mtaricát pedig villogtassátok Valenciában, hadd nevessenek egy nagyot, akik értik a tréfát!

viktorsuzuki | 2012. március 15. 22:53

Hali!
Én csak annyit mondanék hogy a versenyen nyújtott teljesítménye a Norbinak meg a Gabinak is dicséretre méltó!!!!
Csak így tovább!!!!
Remélhetőleg nem jön majd közbe több ilyen nevetséges akadályozó tényező......
A sok hülyeségre amik az elmúlt napokban elhangoztak azokra meg oda se figyeljetek az igazi szurkolók minidig mellettetek lesznek ha jön eredmény ha nem.
Jó éjt!

Shaal | 2012. március 15. 20:55

Jó estét, szervusztok.

Most jutottam oda, hogy elolvassam ezt a cikket és teljesen megértem a kifejtett érzéseket gondolatokat.

Zengő csapat!
Egy korábbi hozzászólásomban már leírtam, hogy azok az emberek akik kételkednek az őszinteségetekben nem az igazi szurkolóitok. Azok valószínűleg nem követték végig Norbi pályafutását a Seaton, ETCC-n, WTCC-n keresztül, csak valahol menet közben beszálltak és mindenféle információ nélkül levonták a hibás következtetésüket és ennek még hangot is adtak. Szerintem ezekkel az emberekkel nem kell foglalkoznotok, mert rengetegen vagyunk, akik bíznak bennetek és nem kételkedünk az igazmondásotokban. A korábban leírt embertípus nem tartozik az igazi szurkolók közé, azok közé, akik esetenként könnyes szemmel, érzelmekkel telve nézik ahogy egy vegytiszta magyar csapat világversenyen küzd, nem is akárhogyan. Ők nem érzik át azt a büszkeséget, vagy nem is tudom milyen kirobbanó érzést amikor a narancssárga BMW maga mögött tartja az egész mezőnyt még a nagy francia majmot is.
Szóval akik hasonló érzésekkel nézik a futamot.... ők az igazi szurkolók!
Bocs ha pongyolán fogalmaztam csak már fáradt vagyok.
Jó éjszakát!

Dr.Figyejjémá Dr.He | 2012. március 15. 19:46

Ismét egy korrekt cikk. Azoknak akik kétségbe vonják a szavaitokat, csak azt tudom javasolni, hogy keressenek más elfoglaltságot. Lassan Az autósporthoz is mindenki "érteni fog", mint a focihoz. Fotelböl ránézésre diagnosztizálnak, stb. . Egy csapat mellett ha igazán szereted, akkor is kiállsz, ha nem nyer. Ennyi.

kutas | 2012. március 15. 18:45

Hello Kányási, szerintem, nem a kétkedéssel volot itt a baj, hanem egyik másik megmondóval, akik lesöpörték az infókat más fórumokon, amiket a fiúk mondtak. Én is berágnék ahelyükben. De az is tény, a cikkben őket idézte, a videókban ők beszélnek galambról. Majd vele együtt belátják, nem akkora a baj a galamb miatt. Ezt te is képtelen vagy belátni, így a csúsztatással Te, engem biztosan nem vádolhatsz, Te pont ezt teszed ugyanis.

Kányási Darabos | 2012. március 15. 18:13

Hello Kutas!

Nem vagy reménytelen eset, őszinte grat! Csúsztatni már tudsz…!
Nyilván elolvastad a kétkedők (szerintetek trollok) kommentjeit, senkinek sem a 8. hellyel volt a problémája, hanem a versenyt követő kommunikációs kagyvasszal…
További szép estét! :o)

szlovi | 2012. március 15. 18:07

Nem kell foglalkozni a kétkedő emberekkel!
Nekünk TI vagytok a nyertesek ha nyertek ha nem!!!!
Nagyon jó a cikk,gratula Gyuri!

Hersics Zsolt | 2012. március 15. 17:43

Sziasztok!
Heikki Kovalainen már készül a madarak ellen az új bukóval.
http://www.vezess.hu/forma1/bukosisakdivat_2012_idenyre/35923/
Norbinak is elkelne egy új festés

kutas | 2012. március 15. 17:29

Kányási Darabos! Megnevettetél! JGY a hibás, hogy Norbi kiesett, persze! Megnéztem ismét a linket, amit behúztál és megnéztem avideót is alul. JGY ZZ és MN szavait irta le. ZZ valami gepárdot emleget kiborulva és, hogy a galamb, Norbi pedig azt mondja, az ütközéstől hátracsúszott vagy kiszakadt a futómű. Muller azt mondta, a galambbal ütközött és lelassult. Most akkor ki mögé áll be? Utána ott a következő videó amin elismerik a kocsi mellet ZZ-vel, aligha lehet galamb. Teljesen korrekt. De szar napod van, mi?

Füle Ferenc | 2012. március 15. 16:30

Remek az írás, jó vagy Gyuri! A gyökerek meg menjenek vissza a focipályára, mert ott divat az, hogy ha jól megy a csapatnak akkor őrjöngünk, ha nem akkor meg kifütyüljük, vagy esetleg meg is verjük a csapatot. Hajrá Zengő team. (egyébként meg simán eltörhetett a galamb miatt a futómű) az ütközés frekvenciája megegyezik a kocsi sajátjával, ami összeadódik, és a kasztni végére hatványozódva felerősödő rezgés törte el a lengéscsillapítót)
Tessék, trollok ne kíméljetek

Vick08 | 2012. március 15. 16:16

Nagyon jó lett a cikk mint mindig!! De sajnos van a magyar társadalomban ilyen tudat beszűkült réteg, akik ilyenek. Nem kell velük foglalkozni!!!!! MI itt vagyunk NEKTEK és ott vagyunk veletek ahol csak lehet!!! Ez a lényeg nem??? Hány ember volt kint tavaly a Ringen??? Az mind értetek volt. Szóval nem kell ezekkel foglalkozni, ott vannak a többiek, azaz mi!! Az aszfaltot meg úgy nyalogatod ahogy akarod, mi akkor is kíváncsiak leszünk rá!!! Köszönjük a videókat és a cikkeket, nekünk nagyon tetszenek és várjuk is őket mert nagyon jók, és nektek köszönhetően be tudunk látni így a munkátokba.
Hajrá FIÚK Spanyolországban!!!! Én a tv képernyője előtt leszek és itt várom a cikkeket, videókat!!!! ( Az egy perc és nyersz-eset már vagy 5x megnéztem és mindig megnevettet!!!!!! ))
HAJRÁ ZENGŐ TEAM!!!

Fodor András | 2012. március 15. 16:14

Fiúk, szerintem nem érdemes törődni a fórum Nobel díjasakkal )
Szép teljesítmény volt!

drsanya | 2012. március 15. 15:39

Vártam már egy ilyen írást Gyuri! Veletek vagyunk, én legalábbis biztosan. Valenciában nyomjátok ki a szemét a bömbinek, és igen várom a matricát.
Respect a csapatnak, ti vagytok a legnagyobbak.

Fokos | 2012. március 15. 15:02

Sziasztok! Egy ötlet:
Tippverseny Zengős ajándékokért.( Póló,Sapka,Galamb matrica..)
Norbi:Q1,Q2,Verseny1,Verseny2
Gábor:Q1,Q2,Verseny1,Verseny2
esetleg plusz kérdések:
Lesz-e valami állat a pályán? Ha igen tesz-e kárt valamelyik autóban? stb.Kiss Zoltán | 2012. március 15. 14:58

Kedves Sárvári Edit! ...ez NAGYON JÓ, köszönjük!!
...én évek óta agitálom a környezetemet, hogy egy Talmácsi, Michelisz és általában a sok százmillió nézős versenyzőink elképesztően jó reklámot adnak az országnak, kicsit ellensúlyozzák a politikusainkat... Ha ezt sem értik meg, akkor nagy baj van...

Neuro | 2012. március 15. 14:55

Az a sok(?) vértroll nem érdemelt meg ennyi sort! De mi köszönjük, hogy csináljátok és mindent megosztotok velünk. Sok (több) sikert és szerencsét Valenciára!

Kányási Darabos | 2012. március 15. 14:48

Vihar a biliben, avagy egy „zseniális zsurnaliszta” melléfogása is megsokszorozhatja az eltántoríthatatlan fun-ok számát… :o)
Zengő Team hivatalos honlap: „Micheliszt egy galamb ütötte el a győzelemtől” , vasárnap 17.58., szerző Juni György, még látható, olvasható…, azaz tény.
A hibafeltáró kisfilm egyértelműen alátámasztja a kétkedők (szerintetek trollok) felvetéseit.
Mindezek ellenére, JGY legutóbbi szösszenetében már a kivastagított kérdések stílusa is pont azokat minősíti (gyakorlatilag lebunkózza), akik gondolkoztak és mertek a kételyeiknek hangot adni.
JGY nem kellene MN, ZZ vagy I Muller (stb.) mögé bújni…nagyot akartál durrantani egy szenzációhajhász, populista irománnyal…, sikerült, csak a nullás lisztbe…
Ez nem a versenyzők, vagy a szerelők sara volt, hanem a tiéd (a szakmaiatlanságon neked is el kellene gondolkoznod!)…, ezek után nem csodálkoznék, ha ingyen dolgoznál Z Zolinak, legalább tíz évig…

Egyébként, továbbra is hajrá ZENGŐ TEAM!Kiss Zoltán | 2012. március 15. 14:48

Kedves Juni György!
Csatlakozom több előttem szólóhoz: nem szabad lealacsonyodni a politikusok szintjére. Nem kell válaszra méltatni a kötekedőket. Aki évtizedek óta nézi az autósportot, és pl. a sísportot stb. az tudja hogy mi a valódi érték és mérce, és mi az a pech(-sorozat). Úgyhogy tényleg kár energiát pazarolni a "fikázókra". Inkább agyon kell hallgatni, az jobban dühíti őket... Én és még sokan ÖTÖST adunk a teljesítményre galambbal együtt is! Várjuk a KÖVETKEZŐ VERSENYT !

Kiss Zoltán | 2012. március 15. 14:37

Csatlakozom többek közt "campos" és "Pisztráng" véleményéhez:
nem kell az okoskodókkal foglalkozni! Kedves ZENGŐ CSAPAT! Csináljátok tovább, Veletek vagyunk és ott ordítunk a tv előtt vagy a lelátón! Amíg ez Nekünk jó, addig a "fikázókra" nem kell reagálni. Utána meg pláne. Vagyis sose!

Fokos | 2012. március 15. 14:28

Szerintem ezzel az írással zárjátok is le ezt a témát, főleg magatokban. Nem kell néhány idióta megmondomén trollt ennyire komolyan venni!

Ez a verseny megmutatta milyen versenyképesek vagytok!
A galamb felragasztásával pedig, hiszem, hogy főnixmadárként tértek vissza Valenciában! Szerintem a dobogó simán meglesz Norbinak, de W.Gábor is megcsíp egy 6. helyet! Le a kalappal mindkettőjük előtt, és ha Gábor ilyen gyorsan szokja a bömöst, Norbinak is fel kell kötnie...

Szóval, HAJRÁ!!!Sárvári Edit | 2012. március 15. 14:25

Kedves Gyuri!
Engem nem a hozzá nem értő emberek bugyuta firkálmánya bosszantott fel, hanem az, hogy volt aki egy cikkel, egy bejegyzéssel, egy címmel teret adott ezeknek az embereknek arra, hogy "kibontakozhassanak"
Amellett hogy szívesen olvastam a cikket és köszönöm hogy megírtad, ezzel végleg "tisztába téve" a témát, én csak egy ismert idézetet küldenék Neked. És hidd el, sok helyen olvastam: Zengőék mindig őszinték, akkor is kiállnak elénk amikor hibáznak, ők nem a McLaren.
"Az életben soha ne magyarázkodj senkinek. A barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid úgyse hiszik el, a hülyék pedig nem értik meg."

Ernő | 2012. március 15. 14:16

A tudósításokat beszámolókat nem abbahagyni! Nagyon szívesen olvasom el az összeset! Trollok pedig mindig is voltak, és lesznek is. Sok sikert a következő versenyekhez! Ja, és a matricát már én is várom.Luki | 2012. március 15. 14:04

Ennek az írásnak örülök is meg nem is.
Örülök, mert végre valaki helyrerakta a sok közlekedési mérnököt, akik mindig okosabbak.Másrészről nem hiszem, hogy bárkinek is a csapatból akár 1 másodpercet is foglalkozni kellene ezzel a témával, a tények mindig igazolnak titeket, és köszönjük Nektek, hogy többet tudhatunk egy-egy versenyről mint a köridők.....

Ha kikerül a kocsira egy galamb matrica esküszöm kirakok én is egyet a saját autómra, hogy mindenki lássa hogy nektek szurkolok!

Gábor von Teufel | 2012. március 15. 13:17

A többség veletek van, csak a kisebbség hangosabban kiabál
Csak így tovább, büszkék vagyunk rátok!!!

campos | 2012. március 15. 12:59

Tisztelt Csapat !
Sajnos ez is Magyarország. Sok az irigy, az okos, és a rosszindulatú arctalan Net huszár...
Nézzétek, én amióta követem a ténykedéseteket, csak a pozitivum hangján tudok szólni.
A komunikációtok csillagos 5-ös. Tárgyilagos, és nem nagyképű.
Külön öröm, hogy humoros dolgokat is tesztek fel.
Az eredményeteket meg kell becsülni, mert gondolom privát csapatként nem dúskáltok az anyagiakban. (pedig ez az igazi Ország reklám, remélem az én cégem is felfut egyszer, és támogatótok lehetek...)
No és még akkor nem szóltam , hogy milyen jók a Daewook ...
Szóval CSAK IGY TOVÁBB !
És köszönöm , hogy vagytok nekünk.
Hajrá Zengő Team !

KispalGabor | 2012. március 15. 12:37

Gyuri!
Ne foglalkozz ezekkel az emberekkel, te sokkal jobb vagy náluk! Nagyon jók az írásaid, öröm őket olvasni. Csak így tovább!

Aordron | 2012. március 15. 12:28

Sziasztok!

Sajnálom, hogy így alakult, következőn jobb lesz!
Lesz még magyar világbajnok autósportban!
Rossz akaró emberek meg mindig is lesznek, ez ellen sajnos nem tudtok mit tenni.

Kitartást és csak így tovább!
-Aki meg baromira érti a dolgot és nagyobb szakembernek tartja magát a TV előtt mint ez a csapat, nyugodtan menjen oda és csinálja jobban! De ilyen úgy sem lesz mert csak a szája jár az embereknek...

Egy szó mint száz, sok sikert a továbbiakhoz!

Vadcsiga | 2012. március 15. 12:15

Sziasztok.
Én nagyon örülök,hogy mindig mindenről beszámoltok.Csak így tovább.
Go Zengő Team Go Michelis Go Wéber

Valdez | 2012. március 15. 12:05

Fanatikusok!

Én együtt sírok,nevetek veletek. Sokan nem veszik észre,hogy ez már nem csak arról szól,hogy van egy csapat akit szeretünk. Ők a Zengő Motorsport, akik a lyukas zsebbel, oda állnak, ha összejön, kifújják a mezőny orrát. Teljesen mindegy mit mondanak a "kritikusok".
Minden reggel azzal kelek,hogy megnézem Gyuri urunk, alkotott e valamit. Sajnos nem ülök ott a paddockban, de a futam végén "kezet rázok én is mindenkivel". Mert van egy Juni György, aki ezt az írásokkal, videókkal lehetővé teszi.
És a sok "lenéző" ugyanúgy szeret benneteket, különben nem írna,foglalkozna a kérdéssel,hogy tényleg az a nyamvatt galamb vagy Norbi vagy a technika elfáradása okozta,hogy a gép lelassult.

EMELEM POHARAM...
Sárközi István

weinzotya | 2012. március 15. 12:01

Itt mindig minden cikket örömmel olvasok
Viccesek ezek a trollkodások.
Ne változtassatok semmin, jó hogy mindent egyből megtudunk amit ti tudtok még ha az csak egy sejtés is. Örülünk, hogy emberi közelségbe kerülhetünk így a cikkek és videók segítségével és köszönjük, hogy mindig őszinték vagytok, ami a mai világban már nem megszokott ezért nagyon meg is becsüljük.
Sokan várjuk a galambos matricát
Hajrá!

Pisztráng | 2012. március 15. 11:57

Kedves Gyuri!

Véleményem szerint erre a cikkre semmi szükség nem volt. Ugyanis mint ahogy a buddha mondja, ne vitatkozzunk idiótákkal mert lesüllyedünk a szintjükre és rutinjukkal megvernek. Nincs jelenleg Magyarországon még egy olyan szerethető csapat mint Ti, akik ezt az egész miliőt ennyire közel hozzátok hozzánk, otthon fotelbólchipszetzabáló valóvilágot tv-ben nézőkhöz. Az ilyen túlképzett okosok azok akik 1x a fókuszban hallanak rólatok és egyből tud mindent a versenyzésről, az autózásról, meg persze Norbiról. De egy versenyen se volt, és a BKV járműparkjának napi használata jelenti nekik a technika sportot. Ezekért nagy kár akár egy karaktert is elvesztegetni. További sok sikert az egész csapatnak! Hajrá Norbi, Hajrá Gabi!McK | 2012. március 15. 11:49

Egyedi,és korrekt a hozzáállás a csapat részéről,de a helyetekben nem állnék le hülyékkel vitatkozni,mert lealacsonyító.
Főleg azért,mert őket nem győzitek meg semmilyen érvvel,viszont magyarázkodás szaga lesz. Akinek a hiba feltáró videó nem volt elég,annak nem kell megmagyarázni semmit.
Gratulálok,és sok sikert a csapatnak!

Jimmy | 2012. március 15. 11:48

hm.. megint egy jó cikk, gratula Igazad is van, Gyuri, ez nagyon szórakoztató, hogy mindent megosztatok velünk őszintén, illetve ebből is látszik, hogy mennyire fontosak a drukkerek Nektek, ugyhogy csak köszönni tudjuk Ezért is szeretünk Benneteket ennyire.
picit előrenézve azt gondolom, hogy Valenciában ismét ott leszünk a spiccen, a tavalyi futam nálam a hungaroringi versennyel nagyjabol egy szinten van, félelmetesen kemény volt az utolsó kör, imádtam
http://www.youtube.com/watch?v=s625S9TllnU
Hajrá

MR | 2012. március 15. 11:45

Igazán hálásak vagyunk minden sorért, amit leírtok nekünk. Így mindig képben lehetünk, hogy éppen mi történik veletek. Csodálatos érzés, hogy a cikkek olvasása közben úgy érezzük, mi is ott vagyunk. És akinek nem jön be az, hogy ez igenis egy fantasztikus csapat, egy jól működő gépezet, kitűnő szakemberekkel és 2 ragyogó pilótával megspékelve, az tehet egy szívességet: elmehet a jó büdös francba. Ezt meg én gondolom, és üzenem mindenkinek, aki másképp látja, hogy
Csak így tovább fiúk, mi mindig minden körülmények között szurkolunk nektek!!!

galambfuck | 2012. március 15. 11:36

NE TÖRŐDJETEK A FASZSZOPÓKKAL! NORBI FRENETIKUS VOLT A GALAMB MEG SZOPJON KI!

skulogabor | 2012. március 15. 11:34

Nem kell foglalkozni az okoskákkal. Aki különbséget tud tenni az utcai és a verseny autó között az érti azt,hogy miröl van szó aki nem annak meg kár magyarázni.Minden esetre HAJRÁ ZENGŐ TEAM!!!!

Petee | 2012. március 15. 11:33

Ezt a cikket nem kell kommentálni! Akinek nem inge ...! Akinek meg az, az szálljon most magába kicsit!

Gyuri

Csak,h végre helyre tetted a dolgokat! Én soha nem kételkedtem a szavahihetőségetekben és ezután se fogok! A tudatlan "szakértők" meg csak irigyek és ezt így vezetik le! Ennyi! Nem kell foglalkozni velük!

mz | 2012. március 15. 11:31

Újabb remek íromány!!!
A divat drukkerekkel nem kell foglalkozni..azoknak csak a jó meg a szép létezik...
Nagy RESPECT a Csapatnak, amiért ezt a nem olcsó és nem túl nyitott ,,világot'' ilyen közel hozzák számunkra..átlag embereknek..

K.Zoltán | 2012. március 15. 11:31

Gyuri! Alapvetően ezek az emberek nem érdemlik meg még a kommentet sem, de ez egy jó cikk! Viszont ennyi figyelem bőven elég nekik. :-) Ti csak csináljátok igy tovább! Mindenki tök jól végzi a dolgát ebben a csapatban. Rengeteg sport hirt olvasok, jót/rosszat/semlegeset, de olyan nincs hogy ezek a trollok össze ne vesznének a hozzászólásokban. :-) Ennyi a kellő reakció... egy mosoly és megy tovább a nap! Te is nyomd tovább, mint eddig! Szerintem nem egyedül olvasom vidám hangulatban az irásaidat! :-) Hajrá!

SzTommi | 2012. március 15. 11:31Gratulálok Gyuri! Szépen megfogalmaztad, ami tulajdonképpen itthon egy általános probléma. Legyen szó fociról, politikáról, bármi másról. Otthonról mindenki nagyon jól tudja mit kellene csinálni. Amikor ilyeneket olvasok, úgy el tudják venni a kedvem az élettől...
A matricára kíváncsi leszek!!
A kocsira felkerül?

Alonsolya | 2012. március 15. 11:24

A cikk ismét színvonal IMÁDOM!
És sajnos mindig vannak ilyen jellegű vélemények bármiről is van szó, titeket sem kerülnek el, elolvassátok és kész, félre kell rakni és csak a pozítivakkal kell foglalkozni!

johncrazy | 2012. március 15. 11:11

Ott a pont! Sok sikert Spanyolországban fiúk!

Uzi | 2012. március 15. 11:09

Gyuri ez egy ilyen ország, mi tettük ilyenné, mi élvezhetjük ezt a kis meleg posványt, amibe oly kellemesen belefojtogatjuk egymást.


friday | 2012. március 15. 11:04

Nagyon jó ez a cikk. Sajnos ma kis hazánkba ez a mentalitás. Amíg jó valaki,addig a MI fiúnk,amikor porszem csúszik a gépezetbe,akkor alávaló senki,gyenge, nem oda való; függetlenül attól,hogy nem az Ő hibájából történt a malőr(mondjuk,ha az övéből is történik,akkor mi van?)
Ezt a hibátlan emberek írják,akik valószínűleg soha,semmilyen sportban sem próbálták ki magukat,még egy nyamvadt szimulátor versenyben sem élő pilóták ellen.
Ahhoz kell lelki erő,hogy ilyenkor mikor látja az ember,hogy hirtelen több helyet veszít,ne nyomjon magában egy virtuális ESC billentyűt,és húzodjon le jobbra.


Horváth Gábor | 2012. március 15. 11:01

Trollok és "hozzáértők" mindig is lesznek. Remek írás Gyuri és egy ritka fajtából, örülök az interaktivitásotoknak
Az ide látogató régi hozzászólók mindegyike szerintem az utolsó betűig elfogadja amit leírtok, videóban elhangzik, a 10 éves hülye gyerekekkel meg nem érdemes foglalkozni, hiszen azt sem tudják, mi az a fizika.

Várjuk a matricát

Hírlevelek letöltése PDF formátumban:

2015 WTCC Thaiföld - Időmérő és a f...
2015 WTCC Thaiföld - Előzetes...
2015 WTCC Kína - Időmérő és a futam...


Összes korábbi hírlevél

Közösségi oldalak