NAP

:

ÓRA

:

PERC

:

MP

Bréking: Hondával folytatjuk! - Videóval!

2013. január 9. 16:25 | +64 hozzászólás  szerző: Juni György


 Bréking: Hondával folytatjuk! - Videóval!

Ezzel a bombahírrel kezdjük a szezont, elkerülendő, hogy mi essünk a bomba tölcsérébe, rágjuk át együtt, pontosan, ez mit is jelent. A vadonatúj gyári Honda Civic megszerzése érdekében komoly áldozatokat kellett hozni. A két autós magyar álom, forráshiány miatt egy időre szünetel. 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a BMW Magyarországnak és a BMW Motorsportnak az eddigi együttműködésért, felejthetetlen két évet töltöttünk együtt, egy olykor látványos, olykor küzdelmes, de mindenképpen örömteli időszakot. Most azonban választanunk kellett, és az álmainkat választottuk. Hisszük, hogy nyerhetünk a végén!

Megvan tehát az áhított csúcstechnika, nem kell tovább kombinálni, egy biztos, ez a hír a WTCC világában is nagyot fog szólni. A gyári csapat két Civicje, már tavaly elkelt, Tarquini mester és Monteiro senior padavan a biztos technikai támogatás tudatában tolhatta be karácsonyi sütiket bendőbe. De, maradt még egy autó!

És az az autó, nálunk fog menni, Michelisz Norberttel. Szinte látom, ahogy vigyorral a szátokon olvassátok a sorokat, de annyi kérdésetek van, hogy egy könyv nem lenne elég…

Ez akkor azt jelenti, hogy jövőre mindenkit elverünk?

Na, azért ez erős. Inkább azt jelenti, hogy sokkal nagyobb eséllyel verünk meg bárkit is középtávon, mint eddig. A Chevyben egy következő nagyon erős év bőven benne van, ha tudják a forrásokat biztosítani az autókhoz, még mindig nehéz lesz pikk-pakk átugrani. Nekünk meg egy tanuló év, vagy inkább félév lehet benne, úgyhogy, csak okosan!

De akkor miért nem Chevyt vettünk?

A gyár most vonult ki. A közelgő szabályváltoztatások miatt csak egy évre megoldás, és nincs már fejlesztés mögötte, ami rosszabb, nem is várható.

És a mostani BMW-k?

A helyzet ugyanaz, mint a Chevynél. Igaz, fejlesztésekről volt szó, sőt, még nagyobbakról is hallani lehetett, de a vége az lenne, mégis, a mesének, hogy a DTM-re koncentráló gyár, nem tudja beletenni ugyanazt az erőt, energiát, mint a Honda, egyszerűen a két gyárnak más a célja. Egyik itt, másik ott akar nyerni. Mi pedig itt versenyzünk. Még egy év lett volna benne, talán sikerült volna megvédeni a kisvilágbajnoki címet, talán nem. Hangosan, vagy éppen halkan topogtunk volna egyhelyben.

Mit kapunk a Hondától?

A gyári új Civicek Milano mellett készülnek, az olasz JAS Motorsport építi az autókat, a motor, váltó Japánban készül. Összesen három egyforma autót tudnak megépíteni 2013-ra. Kettő a gyári csapaté, egy került privát üzemeltetésbe, hozzánk. Ugyanakkor a Zengő Motorsport nem futja a gyári programot, tőlük, versenyeztetés szempontjából, független. A gyári háttér ez esetben nem anyagi támogatást jelent, hanem a legfejlettebb technika elérhetővé tételében teljesül ki. Elérhető, értsd, megvehető, csak nekünk. A hangsúly a fejlesztésen van. Egy többéves program részesei vagyunk, mindig a szabályoknak megfelelő, legfejlettebb technikát kapjuk.

 

De, akkor meg miért nem verünk el mindenkit?

Mert az autó teljesítményét ki is kell tudnunk aknázni. Ismét át kell szokni az első kerék-hajtásra. Ez talán nem lesz probléma, de teszt, alig lesz, és ha az autó éppen úton van, megint csak a futamokon „tesztelhetünk”. A Honda a középtávon tud kiteljesedni, biztos, hogy fog kelleni a tanulóév, de valamiért azt érzem, tud ez látványos lenni.

Nem lett volna még egy autó Wéber Gábornak?

Ha lett volna forrás, akkor sem tudott volna több elkészülni, mint három autó. Az autókat egy manufaktúra készíti, tényleg alkatrészenként összeszerelve. Bár csak ezen múlt volna, de forrás sem lett volna sajnos!

Ezzel az autóval versenyzett év végén Monteiro?

Tény, hogy Honda az is, meg ez is, de a három most épülő versenyautó ennek már egy evolúciója, vagyis fejlettebb. Ha valóban lesznek szabályváltozások a közeljövőben, akkor azt a gyár leköveti és hozzáférhető lesz számunkra az új szabályokra összerakott modell is. Ez páratlan lehetőség a jelenlegi mezőnyben. Az egyik legerősebb vállalás!

Megtarthatja-e Norbi a függetlenek státuszát? Megvédheti-e a trófeáját?

Sajnos nem. A tárgyalásokon kiderült, hogy gyári versenyzők között nevezik, így elesünk a pénzdíjaktól, de a nagyokkal focizunk! Igen, sajnos ez áldozatos, írtam is… leírva még nem láttuk, de ez várható.

Akkor, most örülünk Vincent?

Igen nagyon, és nagyon köszönjük a hazai Honda márkakereskedői hálózat segítségét. Egy ilyen együttműködés, egy nagyon komoly bizalmi alapot feltételez a gyár részéről is. Szeretnénk beváltani a hozzánk fűzött reményeket, és szeretnénk megvalósítani az álmunkat, vébét nyerni a nagyok között is. „Power of dream”, ahogy a Honda szlogen mondja. Dream van, a power készül, Norbi és a csapat tűkön ül, hogy a keblére ölelhesse a műszert, aztán: jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon!

 


WTCC

További híreink:

2017. március 14. 07:59. Nagy Dániel és Aurélien Panis vezeti a Zengő Motorsport autóit a WTCC-ben! tovább »
2017. január 31. 12:30. Aurèlien Panis Zengős színekben indul a 2017-es szezonban! tovább »
2017. január 3. 13:21. A legemlékezetesebb tovább »
2016. december 20. 15:01. Karácsonyi ajándékunk: Nektek! tovább »
2016. december 2. 11:26. Örök élmény tovább »
2016. november 29. 13:19. A szezon utolsó versenyhétvégéje tovább »

Hozzászólások

nagyonnagyon | 2013. január 16. 07:50

RedRiot77: köszi, nagyjából így gondoltam én is. Várom már nagyon a tesztekről a híreket.
Hajrá Zengőék !

RedRiot77 | 2013. január 15. 21:33

nagyonnagyon: én úgy értelmeztem hogy Gabi a teszteléseken vehet részt illetve elképzelhető hogy egy-két futamon rajthoz áll azzal a 2012-es autóval amit Norbi februárban tesztelni fog.

Fejlesztések: a gyári csapat nyilván automatikusan megkap minden fejlesztést Zoliéket pedig értesítik ezekről és opcionális hogy megvásárolják-e az adott csomagot vagy nem.

nagyonnagyon | 2013. január 14. 12:43

"tette hozzá Zengő, aki azt is elárulta, a továbbiakban is számítanak Wéber Gáborra, Michelisz tavalyi csapattársára, aki a teszteken részt fog venni, illetve szeretnék őt rajthoz állítani a prototípussal egy-két versenyen is. A jövő évben ugyanis ismét két pilótával akar szerepelni a WTCC-ben a Zengő Motorsport"
Itt olvastam ezt: http://molcsapat.hu/?/a/cikk/id/februarban_mar_hondaval_korozhet_michelisz_norbert_130113
Hogy kell ezt értelmezni? Van most sok cikk, némelyikben érdekes dolgok
Hirtelen felmerül néhány kérdés:
Minden gyári fejlesztést megkap vagy meg vehet a Zengő Motorsport?
Mi is a helyzet a Wéber Gabival?
Év közben van sansz másik kocsira?
Mi lesz a 2012-es Hondákkal?
Köszi és Hajrá Zengőék !


papajoe | 2013. január 13. 17:01

Hajrá Norbi,hajrá Honda Zengő Motorsport!
Örömteli valóban a hír hogy remélhetőleg Wéber Gabi is elindul néhány versenyen, remélem Mogyoródon Ő is ott lesz.
Hajrá!

Sonic Boom | 2013. január 13. 16:56

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/01/13/15/Michelisz_februarban_mar_teszteli_a_Hondat.aspx

R14Motorsport | 2013. január 13. 14:43

Örömmel olvastam, hogy Gabi csak ideiglenesen lesz "távol" a WTCC-től.

http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=60668

zolee145 | 2013. január 12. 16:18

Felmatricáztam a Hondát.

http://oi50.tinypic.com/317k5xc.jpg

Bocsa | 2013. január 12. 11:29

Sziasztok!
Itt a narancs-fekete Honda! MMMM Jó nézne ki! :-D
http://kepfeltoltes.hu/view/130112/zengo_017_www.kepfeltoltes.hu_.jpgEFESZ1 | 2013. január 11. 21:33

Nagyok vagytok! Szurkolunk nektek, mint a király legkisebbik fiának! Le vannak tojva a bratyók, Ti vagytok a legjobbak! Most akkor tegyem a vaterára a BMW-s pulcsimat, meg a pólómat? Májusra azért legyen valami hondás csapatszerkó, mert megyünk hajránooooooooooorbizni!

Gabika | 2013. január 11. 17:57

@smokebu!

Szép munka, nagyon tetszik! @

Petee | 2013. január 11. 16:30

Én azért kíváncsi lennék,h a Zengő tulajdonában lévő két BMW 320 TC-nek mi lesz a sorsa??? Eladja a csapat őket? Vagy bérbe adja? Vagy???

petya | 2013. január 11. 13:44

Basszus karácsonyra kaptam meg a pólómat Zoliéktól de sebaj beújítunk egy hondásat is.Gyerekek nézzétek meg a WTCC hivatalos oldalán a Zengő csapatról szóló bejelentést miszerint hondával indulnak 2013-ban mennyi likét kapott! (700) felett. Hajrá Zengőék hajrá Norbi. Narancs fekete !!!!!

luck66 | 2013. január 11. 11:19

emlékszem,anno a honda accord-nak olyan erős volt a futóműve,mint egy tanknak

pegaso | 2013. január 11. 11:09

fessétek már át n-f re !!pls!!!!

smokebu | 2013. január 11. 10:05

Remek dolog. Remélem hamar sikerül visszaszokni FWD-re és akkor nem hiszem, hogy gond lesz.
Tegnap már a totalcaros cikkhez belinkeltem berakom ide is a narancs fekete festést(ami remélem marad ) amit csináltam:
http://img217.imageshack.us/img217/7013/michhon.png

Bigbang | 2013. január 11. 09:30

Én azt gondolom talán az egyik legjobb választás volt....

Nekem tetszik a Honda fejlesztési filozófiája. Soichiro Honda mindig is úgy gondolta, hogy a saját fejlesztés a legjobb (így mindent egy kézben tarthat és ha Ők jobbat fedeznek fel, akkor csak nekik legyen meg). Továbbá így a szükséges módosításokat gyorsan-kerülőutak nélkül, külső beszállítók nélkül elvégezhetik.

Sok sikert kívánok Norbinak és az egész csapatnak!
(remélhetőleg sikerül majd előhozni az autóban rejlő lehetőséget-potenciált és sikerül Norbi számára megtalálni a tökéletes csomagot, nyilván az optimalizáláson is sok múlik majd)

Kono | 2013. január 11. 09:26

Egy nagyon buta kérdés és nem is akarok vitába szállni, én örülök az előrelépésnek, ha ezzel sikeresek lesztek! Viszont a kérdés, ha illetékes ember tudna válaszolni, mert a kérdés-válasz sorban nincs benne. Szóval azt a már szinte márkanevetekké vált narancs-fekete fényezést se lehet átmenteni az új gépre? Mert én rettenetesen hiányolnám, nemtudom más hogy van vele. Erre van bármi esély a jövőben? Mondjuk erősen kétlem...

Driver | 2013. január 11. 07:22

Kedvelem a BMW-t, kedvelem a Hondát,de legjobban Michelisz Norbit kedvelem.
Ezért fölösleges a márkákon vitatkozni!
Ha Norbi jövőre pl.Trabant típusú gépjárművel nyerne, akkor annak örülnék.

szentkiralyi91 | 2013. január 11. 00:31

Yes, yes, yes!!! Nagyon örvendetes hír... Szerintem sokan valami ilyesmi váltásra gondoltak és bejött! Ennél jobb választás a következő szezonokra nem lehetett volna, főleg, hogy a Chevyk kiszálltak a játékból... "McLaren-Honda"-féle sikereket kívánok!!! HAJRÁ NORBI!!! HAJRÁ ZENGŐ MOTORSPORT!!!

Baly1 | 2013. január 11. 00:24

Nekem pedig az egyik szemem sír, a másik pedig már teljesen kifolyt, nekem ez hidegzuhany kánikulába kategória, abszolút negatív meglepetés így ma estére...
Érezhető volt hogy max 1 év van a BMW -ben, de szerintem lett is volna még1..
A BMW a nagy "mumus" ebben, mert az ÁLMAITOK megvalósításához valóban csekély "lelki támogató" lett volna, és sajnálom, hogy az álmok eléréséhez "rosszul fogalmazok,de a visszafejlődés" a megoldás, miszerint átülni RWD-be FWD - ből azt gondolná az ember, az olyan kunszt, dehogy most meg vissza...
Tudom a körülmények vezettek ide, meg előbb utóbb úgyis ez lett volna..
De ez akkor sem "versenyautó", még ha a többség azzal is közlekedik...
Olyan szépen felépült, ahogy Norbi tavaly második lett, Valéban megpördült, idén meg már Ringen is nyert, Amerika is nagyon jól sikerült, LEGJOBB BMW-s !!
EZ most csak 1 negatív szurkolói vélemény, Nektek kell ezt tudni, mi a cél, és milyen eszköz kell hozzá, (nyilván ez van, ennek most így kell lennie), Ti sokkal jobban átlátjátok, hogy inkább ezt már most meg kellett lépni, de attól én még lehetek elkeseredve, hogy idén nem fogok(unk) szurkolni 2 Zengős BMW-é'
Gabit kifejezetten sajnálom, hogy nem tud részt venni (gondolom ez még BMW-vel sem lett volna még 51% se)
De akkor is sokkal jobban néztem volna 2 , rosszabb esetben 1 oranzs-blekk BMW-t, ahogy jól odapörköl vele Norbi az "anyámasszonykatonáknak"
Nyilván ez 1 vegetáló év lesz, persze még így is lehet dobogós végzés, de hogy a 2 köcsög rohadékon (a gyári autóban) hogy kel át Norbi, azt még a Jó Isten se tudja megmondani... Remélem a HONDA nem szól bele, és NORBI ha szituban van, megelőzheti őket, illetve nem kell őket elengedni...
Szerencsére ez nem rólam szól, úgyhogy HAJRÁ azért Nektek, de én most valahogy iszonyat el vagyok keseredve, hosszú idő kell még "megemésztem", ez kb. olyan érvágás, mint majd amikor 10-20 év múlva a technikai sportokban "elektro motor" fogja hajtani az autókat -Na akkor az olyan érvágás lesz nekem, mint a valódi

Huszár L. | 2013. január 10. 23:40R14Motorsport | 2013. január 10. 23:00

Sziasztok!

Nekem az egyik szemem sír, a másik meg üveg...
Örülök, hogy egy ilyen technikát sikerült Norbi alá rakni, és hogy az abszolút bajnoki címért lehet harcolni!
Viszont görbül a szám a BMW és Wéber Gabi miatt! De bízom benne, hogy Gabi megtalálja a számításait és talál magának egy sorozatot, ahol versenyezhet! Mi figyelemmel fogjuk követni, bárhol is versenyez majd!! Mert, ugye versenyzni fogsz Gabi?!?

Véleményem szerint csak jó lehet az első kerék meghajtás abból a szempontból, hogy ha meg is pöckölik Norbit néhányan, ahogy az tavaly is történt párszor, nem fog megpördülni, hanem ki tudja húzni az autót egyből.
invad3r írta, hogy: "...az 5 autót átlépős, brutál rajtokat is elfelejthetjük..." Nos, szerintem ez nem teljesen igaz. Norbi nem azért rajtolt olyan jókat tavaly vagy tavalyelőtt, mert hátsókerekes volt az autója(bár tény, hogy az is közrejátszott), hanem mert brutálisan jó érzéke van hozzá! És ez megmarad a Hondánál is! Példa: 2010, Macau, második futam, Norbi első győzelme a WTCC-ben. Az első kerekes Leon-nal a BMW-s Farfus-t úgy hagyta "állva", hogy közben ki kellet kerülnie a beragadt Menu-t is. Nekem ez elég bíztató.

Szóval, itt vagyunk és szurkolunk! ZENGjen az a HONDA!!!!!

Respect!

Thé | 2013. január 10. 22:44

JESSSS!!! Lehet purrogni mostantól Olyan hangja volt a tv-ben szegény kocsinak, mint valami félig eltömődött kipufogójú Sunred Leónnak Jó lesz ez az elsőkerék hajtás, már 242 éve bizonyít

Gabika | 2013. január 10. 22:31

A narancs-fekete színkombináció megmarad, ugye?

gabikabika | 2013. január 10. 21:55

Kedves Zengő Zoli!

Érdeklődnék, hogy március elejére várható-e esetleg az új ruházatból legalább póló, vagy kabát, vagy valami mutató darab? Ugyebár Márc 24.-i hétvégén Monza, és idén is lesz szerncsénk ott lenni az évadnyitón. Már biztosan megyünk legalább egy tucatan, és nagyon jó lenne, ha nem a BMW-s pólóban jelenhetnénk, meg.
Tudom hogy jelenleg ez kb. századik a priólistán, és meg is értjük, de ha van rá mód, légyszi próbáljátok meg elintézni, cserébe szerintem sokak nevében ígérem, hogy Monza előtt megrohanjuk a boltot

Gratulálok a kocsihoz! Nagyon megérdemeltétek hogy összejöjjön ez a lehetőség!

Üdv.:

Gábor

Balage | 2013. január 10. 21:09

Fúúúúúúúúúúúúúú micsoda hír! Már napközben olvastam, de csak most jutottam ide.
Maximális elismerés a csapatnak, mert ezt azért nem lehetett egyszerű létrehozni.
Mint ahogy előttem sokan írták, a szín remélem marad narancs-fekete.
Hajrá Norbi Hajrá Zengő team!

Remélem azért Gabinak is sikerül tovább versenyezni és egyszer talán újra....Gyurifumi | 2013. január 10. 20:16

Csak most tudok írni de nem baj!

Májusban ott leszünk!
Most pedig örülök és vigyorgok mint a tök!
Mutassátok meg fiúk-lányok mire képes az aki elérheti az álmait!

Jelenleg ennél jobbat nem lehet lépni a WTCC mezőnyében, aki mást mond az nem ezt nézi.

Kívánom győzzétek anyagilag!!
Kívánom váltsátok valóra álmotok!
Kívánom váltsátok valóra álmom!
Kívánom váltsátok valóra álmunk!
Kívánom szerezettek Nekünk- Magatoknak- Magyaroknak sok- sok boldog percet!

HAJRÁÁÁÁÁ ZENGŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
HAJRÁÁÁÁÁ NOOOOOOOOOOOOORBIIIIIIIIIIIIII!

Már látom narancs- feketében ezt a csoda szép autót!

Valent Levente | 2013. január 10. 20:15

"Ha valóban lesznek szabályváltozások a közeljövőben, akkor azt a gyár leköveti és hozzáférhető lesz számunkra az új szabályokra összerakott modell is. "

Azt hiszem ez a mondat az, ami nekem is az agyamban járt, amikor a 2013, és azutáni évekről szó volt a BMW-vel kapcsolatban. Hozzáteszem, teljesen kívülálló vagyok, csak egy szurkoló, semmi több, de nekem is az járt a fejemben, hogy 2013 még oké, el lehet lavírozni a bömössel, de azután már jelentős változásokról volt szó, amit a BMW lehet, hogy egyáltalán nem lép meg, és akkor lehet bezúzni az autókat, mert nem engedik fel a rajtrácsra.
Ezt figyelembe véve, szerintem autó szempontjából a legjobb döntést hozta a csapat.

És, ahogy a jedi lovagok búcsúznak : Május negyedikén találkozunk (May the fourth be with you)


invad3r | 2013. január 10. 18:08

Ha a rossz oldalát nézem a dolognak, BMW rajongóként sajnálom a váltást, a hátsókerékhajtással versenyzés a csapat különc, szerethető arculatát erősítette. Sajnos nem fogunk többet olyanokat hallani az angol kommentátoroktól, hogy "Wow, huge drift from Norbert Mikelic" és az 5 autót átlépős, brutál rajtokat is elfelejthetjük...
A jó oldala viszont, hogy a Hondával a profizmus irányába lépett egy nagyot csapat, a BMW-nek nem volt jövője, ezt sajnos el kell fogadni, eddig is amolyan sz.rból várat jellege volt a dolognak. Az sem mellékes, hogy az elsőkerekes autót nehezebb lesz kipöckölni hátulról, ez nem kevés pontot fog jelenteni az idei évből kiindulva...
Szóval azt kell mondjam, hogy a legjobb döntést hoztátok, mint mindig, csupa elszánt arcot látok, úgyhogy hajrá 2013-ban is!

little fish | 2013. január 10. 17:36

Sziasztok!

Nem semmi ez a hír, nagyon vártuk már, hogy legyen infó a jövőt illetően.
Rengeteg meló lehetett (és lehet) e projekt mögött, és gratuláció az egész csapatnak, hogy összejött az új gyári technika.
A céljaitok fehéren-feketén megfogalmazódtak, amelyhez egy fontos lépés lehet a mostani döntésetek.
Persze jó munkához idő kell, és biztos kemény meló lesz a hátsó kerék-első kerék visszaállásától, a „gyári Honda csapatot kell szorongatni” faktoron keresztül, egészen az új gép beállításáig az út.
A kihívás nagy, de ti is nagyok vagytok.

Az egyik szemem kicsit rí azért a bömös után, ráadásul két bömös után...
Sajnálom Gábort, hogy így alakult számára, de nagyon várom már merre fog feltűnni (és milyen kötelékben) a versenypályán. Az sem kizárt, hogy talán idővel ő is tud profitálni valamit ebből a helyzetből.
Annyi kérdést tudnék feltenni....
Milyen sorsa lesz, (vagy lett) a két 320 nak? Mikor kapjátok kezeitek közé a gépet? Tudtok e valamely tesztet elcsípni még Monza előtt? A színről már nem is beszélve...
Köszönjük az összes infót, nyomjátok őket bátran.

Hajrá Zengő Motorsport.

ticshow | 2013. január 10. 16:43

Zsír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fehér Tibor | 2013. január 10. 16:32

GRATULÁLOK, VALAHOL ÉREZTEM. NEM VÉLETLEN, HOGY A ZENGŐ CSAPATOT VÁLASZTOTTA A HONDA HISZEN MÁR NAGYON SOKSZOR BIZONYÍTOTTÁK TEHETSÉGÜKET ÉS KREATIVITÁSUKAT. HÁTRÁNYBÓL IS ELŐNYT TUDNAK KOVÁCSOLNI ÉS A HONDÁNAK EZ KELL. SZERINTEM NINCS A MEZŐNYBEN MÉG EGY OLYAN PILÓTA MINT NORBI. MEGFONTOLT, BECSÜLETES ÉS NAGYON GYORSAN MEGTANUL MINDEN AUTÓT. A CSAPAT IS EGYEDI HISZEN A LEHETŐSÉGEIK KORLÁTOZOTTAK VOLTAK MÉGIS MEGOLDOTTÁK A PROBLÉMÁKAT ÉS MEGTANULTÁK AZ AUTÓT BEÁLLÍTANI. HISZEM, HOGY A ZENGŐ CSAPATTAL TÖBB SIKERT FOGNAK ELÉRNI MINT A TÖBBIEKKEL. AMIT A CSAPAT ÉS NORBI EGYÜTT BIZONYÍTOTT AZ UTÓBBI ÉVEKBEN AZ VILÁGSZÍNVONALÚ ÉS BIZONYÍTOTTÁK A MAGYAR PRECIZITÁST IS. SOK SIKERT AZ ÚJ ÉVBEN. MEGINT VÉGIG SZURKOLOM AZ ÉVET HA HAJNALBAN KELL FELKELNEM AKKOR I.


Blacky | 2013. január 10. 16:30

olvass és értelmezz:

a Zengő Motorsport nem futja a gyári programot, tőlük, versenyeztetés szempontjából, független!

Tehát nem B csapat,van egy gyári honda,amihez vehetnek fejlesztéseket,nem adják és nem kötelezik őket,nem kötelező azt csinálni amit mondanak. Gondolom kemény pénzt fektetett bele a csapat hogy meglegyen ez,és ha fizetnek valamiért,nem ingyen kapják,akkor valamilyen szinten függetlenítik magukat! Persze ez csak az én logikám szüleménye az olvasottak alapján

Amúgy én örülök a hírnek,a jövő szempontjából a honda ígérkezik a legjobb döntésnek!

Hajrá Zengő Team!

Szedlár István | 2013. január 10. 16:07

Állati nagy öröm ezt hallani, üdv a hazai Honda Civic klubban! Aztán szóljon az a VTEC!

Murvai Tamás | 2013. január 10. 15:50

Hajrá Norbi!

ui: Nagyon sajnálom, hogy Gábor nem fog versenyezni

Jimmy | 2013. január 10. 15:50

nem akarom elrontani az örömöt, de B csapat lettünk vagy semmi közünk a gyári Hondához?
off- miert irjátok, hogy a Zengő miatt érdemes magyarnak lenni?? mindnehol ezt látom, NEM CSAK a Zengő miatt érdemes!!!!!

Karesz | 2013. január 10. 15:39gazdinf | 2013. január 10. 15:04

azt vágjátok, hogy már a karácsonyi zengős gokartozáson is hondával mentek a srácok?

Geri | 2013. január 10. 14:59

Yes Yes Yes Yes Yes!!!! Nagyon atom lesz ez az év!!! Isten királyok vagytok

Sebylaci | 2013. január 10. 14:05

Nagyon jó hír, hogy sikerült egy jó autót szerezni.
De mennyire lesztek fiókcsapat? Mennyire fogja a Honda a Norbi kocsijában tesztelni az új esetleg nem tuti fejlesztéseket? Mennyire tuti h 3 azonos kocsi lesz? Kell e Norbinak segítenie a gyári pilótáknak versenyken?

Ocsy | 2013. január 10. 14:05

Gratula!!! Nagyon sok sikert az új autóval is! Csak győzzük kivárni a szezonkezdést...

papajoe | 2013. január 10. 14:04

Hajrá Norbi!
A Honda jól döntött. Gondolom más csapatok is tudtak volna megfelelő összeget produkálni de, nekik nincs egy Michelisz Norbert nevű privát világbajnokuk.
Igen jól választott a Honda, ugyan a JAS olasz cég de Gabriele Tarquini nem fiatal már, bármikor úgy gondolhatja hogy ennyi volt, Norbi tökéletesen tudná helyettesíteni ha kell.A csapat munkája pedig példaértékű minden WTCC csapat számára, három év alatt felértek a lehetséges csúcsra, miközben nem igazán voltak anyagilag elengedve.
Örülök a Hondának, és ha Norbi és a Csapat csak annyi dobogós helyet szerez mint tavaly, vagy akár előtte, akkor ők is elégedettek lesznek , meg mi is.
Gábornak meg tényleg lenne esélye az ETCC-ben a BMW volánja mögött, sajnálom hogy neki nem jutott autó.Vagy igen?
Hajrá!!!!

Anti | 2013. január 10. 14:02

A gyárival megegyező technikát kaptok, de ti 3, autónak számítotok e? Kell e segítenetek a gyári csapatot, illetve ők fognak e segíteni nektek, ha úgy adódik? Tarquini vigyázni fog e Norbira?


Borovszki Róbert | 2013. január 10. 13:19

Király, hajrá, ügyesek vagytok így kell váltani!
Mindent bele, irány a VB cím!


orobee | 2013. január 10. 13:09

Sziasztok!

Ez fantasztikus, gratula!!!
Remélem lesz új kép a narancs-feketében is.

Nézzétek Norbi arcát a videó alatt.
Hú mi lesz itt idén.papajoe | 2013. január 10. 13:03

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez igen, köszönjük ezeket az információkat.
Még 70 nap. Ezt hogy fogjuk kibírni?
Köszi!
Hajrá Norbi, hajrá HONDA ZENGŐ MOTORSPORT!


B.N.Judit | 2013. január 10. 12:04Hajrá Fiúk!
Én annak örülök, hogy jövőre is indultok és lesz Kiért - miért szurkolni!
Magyarnak lenni!

Köszönjük!
Tesóm TE tudtál vmit!


Vick08 | 2013. január 10. 11:54

Nagyon örülök a Hírnek! Hosszú távon ez az igaz megoldás. Kitartást kívánok az egész csapatnak! Mi ott leszünk veletek mindig mindenhol !!

korzo | 2013. január 10. 11:35

Akkor Gabi legalább hozza el az ETCC koronát a Bömbivel

Horváth Gábor | 2013. január 10. 11:28

Már vártam ezt a hírt, fantasztikus lehetőség.
Hajrá!!

Levon | 2013. január 10. 11:22

Az ország összes motorsport rajongója örül ennek szerintem, köztük én is!
lehet hogy már sokan kérdeztétek, de én is megteszem:

Van-e Magyarországon másik olyan csapat amely át tudná (meg tudná) venni a BMW-t(-ket), és indulni a WTCC-ben? Kár lenne ha kikerülne a technika az országból, viszont egy két tehetséges fiatalnak idősebbnek (Wéber, Tim, Ficza, Gáspár) akár egy-egy futamra vagy a szezon európai felében lehetőség nyilna magyar csapaton keresztül.

Szép vágyálom, néha biliben érzem a kezem

Bocsi ha egy agyonrágott témát vettem elő újra.

zolee145 | 2013. január 10. 11:19

Ez jó hír, pláne úgy, hogy az aktuális fejlesztésekhez hozzájuthat a csapat. A gyári értékelés meg teljesen jogos, ha a technikai hátteret nézzük. Ráadásul amúgy sem a privát címért jöttetek, hanem az összetettért. Mindent bele!


bedi | 2013. január 10. 11:18

Ez tényleg nagyon jó hír, gratulálok! Hosszabb távon szerintem is a Honda a legjobb választás; előzetesen féltem attól, hogy anyagi korlátokba ütközhet ez a váltás, de szerencsére sikerült összehozni.

Jövőre minél jobban meg kell ismerni és szokni a kocsit, és a Honda autóépítési filozófiáját, de a gyártónak is még tanulóév lesz a következő szezon. Nagyon jó lenne, ha 1-2 teszt is összejönne év közben. Viszont van még hátrány a szerződéssel kapcsolatban: mit szól ahhoz a Honda, ha Norbi rendszeresen veri Monteirót? :P

Neuro | 2013. január 10. 11:15

Várható volt, én nagyon örülök neki. Hajrá!

gry | 2013. január 10. 11:14

Sajnálom a BMW-t, de Norbi vigyorog, úgyhogy hajrá!!

Sonic Boom | 2013. január 10. 11:13

Szerintem jó döntés a Honda. Jó lenne újra kitűnni a mezőnyből a szín tekintetében, szerintem maradhatna a narancs-fekete!

Lex Lathor | 2013. január 10. 11:08

újabb privát világbajnok, aki nem védheti meg a címét HAJRÁ ZENGŐMOTORSPORT!!! veletek vagyunk 2013-ban is!!!!

Csipak Gábor | 2013. január 10. 11:07

Sziasztok! Mi lesz a régi BMW-ék sorsa? A Gábor nem versenyezhet tovább valamelyikkel?? Király lenne!!

gazdinf | 2013. január 10. 11:06

Jó választás. Hajrá!
Nagyon várjuk az apró hírmorzsákat is

MkRy | 2013. január 10. 11:06

Fantasztikus hír! Csak így tovább!
Kezdetben lesznek mérnökök a JAS-tól, akik segítenek majd megismerni az autót?

Adams02 | 2013. január 10. 11:05

Mennyire éreztem amikor megláttam a Zengő shop-ban,hogy az összes BMW-s ruha le van árazva.
Narancs-fekete lesz a Honda is remélem.


nagyonnagyon | 2013. január 10. 11:00

Ha a Honda odatartja a mancsát abba bele kell pacsizni nincs mese. Így maradhat az ív amin vagytok éppen. Látszólag a hangulat "ha beledöglünk is"
Sajnálom a Gábort de örülök a Hondának. Lesz teszt legalább rajt előtt?
Hajrá Zengőék !

gumimaci007 | 2013. január 10. 10:46

Hiányozni fog a BMW, de csak így tovább és teljesülnek az álmok.

Hajrá Norbi!! Hajrá Zengő Motorsport!

Denge | 2013. január 10. 10:43

Nekem van még egy kérdésem ami talán sokunkat foglalkoztat:
Marad a narancs-fekete színezés?

Hírlevelek letöltése PDF formátumban:

2015 WTCC Thaiföld - Időmérő és a f...
2015 WTCC Thaiföld - Előzetes...
2015 WTCC Kína - Időmérő és a futam...


Összes korábbi hírlevél

Közösségi oldalak