NAP

:

ÓRA

:

PERC

:

MP

Őrült futam, ordas mázli, boldog magyarok!

2012. május 20. 16:04 | +51 hozzászólás  szerző: Juni György


Őrült futam, ordas mázli, boldog magyarok!

Michelisz 5. a 14-ről, Wéber 12. gyakorlatilag a végéről! Hát, ilyet! Kis túlzással a fél mezőny a bukótérben végezte, pedig senki sem volt sportszerűtlen. Álltunk a boxban és az néztük, hogy csak fogy, csak fogy a mezőny. A filmek második része mindig rosszabb, de ez a második futam most úgy verte az elsőt, mint a jég a szántást.

Nem volt most akkora rajt mint a ringen, illetve jól sikerült, csak nem az élen. 14-ről 11-el fordult, de Wéber is hozott kettőt. A futam következő szakaszában a Chevikről szólt minden. Coronel ellépett a BMW-vel az élen, de hat kör alatt a kékek hátulról bedarálták az egész mezőnyt. Olyan unalmasak voltak ott elöl hárman, és annyira mindenki a kicsiknek drukkolt, hogy a csodával volt határos ami ez után történt. Lelövöm a poént, kicsit sem nyertek a kékek és csak egy futott be végül, Huff. Hét kör alatt elfogytak, de nem csak ők, konkrétan a fél mezőny.

Utólag kiderült, egy defekt mizéria első úttörője Menu volt, aki majdnem csinált egy orrátfordulást, de valahogy visszabillent, és putty! Körönként lépkedtünk előre, pedig nem előztünk. Csak pislogtunk, mi van itt? Norbi még az elején lenyomta Coronel csapattársát Cerqui-t, aztán nyargalt Bennani után, de ott már nem tudott bicóból előzni, ki kellett várnia. Őszintén szólva, így utólag nem is olyan sietős. Sajnálom a többieket, nem jó így előre jutni, de elkezdtek potyogni a nagyok is. Aztán jött Monteiro, indián fejes a bokorba, illetve a sóderbe, putty! Aztán csak néztük, amikor Muller is elszállt az elejéből és irány a sóder, az is putty!

2012 Ausztria - Futamok/Galéria

Wéber már a 10. helyen tekert, előtte Engstler tockolódott, de Gabi rátapadt és egy szerencsétlen pillanatban megbökte. A videóból kiderül, hogy Engstler kicsit korábban engedte el a gázt, féktávon Gabi bele is akadt és sajnos ő húzta a rövidebbet. Az autó megbillent, Gabi két pozíciót bukott de bejött hatalmas vigyorral!

Szerencsénk volt emberek, nem kicsi szerencsénk volt. De eddig az sem volt. Meggyőződésem, hogy itt csak szerencsével semmire sem mész. Szerencse akkor kell amikor már teljesen uralod a technikát, a környezetet, a körülményeket. És tartom magam ahhoz, fejlődtünk annyit, hogy a szerencse már nem szerencséből áll mellénk! Gondoljátok végig mi volt tegnap, arccal a betonon és ezek után, így zárjuk a mutatványt! Nagyon vagány és nagyon csajozós eredmény, ahogy Ricsi mondaná!

Fiúk, nagyok voltatok!

  

Végeredmény:


WTCC 2012

További híreink:

2017. március 14. 07:59. Nagy Dániel és Aurélien Panis vezeti a Zengő Motorsport autóit a WTCC-ben! tovább »
2017. január 31. 12:30. Aurèlien Panis Zengős színekben indul a 2017-es szezonban! tovább »
2017. január 3. 13:21. A legemlékezetesebb tovább »
2016. december 20. 15:01. Karácsonyi ajándékunk: Nektek! tovább »
2016. december 2. 11:26. Örök élmény tovább »
2016. november 29. 13:19. A szezon utolsó versenyhétvégéje tovább »

Hozzászólások

Adam | 2012. május 29. 19:48

Tényleg nagyon érdekes a Menu-s videó, jó szemed van!
Azt viszont nem hiszem, hogy üresben lett volna, ki gurul üresben a fal felé? Szerintem vissza akart még jönni, ergó állt a gázon. És tényleg 4wd-nek tűnik, bár ezt képtelen vagyok elhinni, én arra jutottam, hogy talán csalóka a kameraállás és az autó feneke sodródik (ami nem igazán látszik) ezért látjuk a hátsó kerekek mögül felcsapódó kavicsokat.

freewifi | 2012. május 24. 05:32

Egyetértek veled, szép gondolatok! Köszönöm Borsos Jani!


szpíd | 2012. május 23. 23:58

http://www.duen.hu/fotoalbum/wtcc_-_salzburgring_-_2012
... még képz.

borsi | 2012. május 23. 22:44

Sziasztok!

Freewifi azaz Gabi, köszönöm!
Teljesen jól leírtad, amit én is gondolok!
Gabikabika, ha megengeded azért tanácsolnék néhány dolgot.
Légy türelmesebb és hidd el, hogy megkapod a Norbitól és a csapattól amit vársz. Mondjuk a második verseny után, amikor felszabadultabb már mindenki, akkor szánj rá időt, és várj a box hátsó részén, ha kell akár órákat is! Várakozz, kérdezz és valóban ismerd meg őket, és csak ezek után alkoss ilyen véleményt! Hidd el megéri.
Légy belátó és mértéktartó, és mondjuk játssz el a gondolattal, hogy fordított esetben te miként tennél, de őszintén, és ha ez megtörtént akkor csak utána írj ilyen véleményeket.
Mindig csak a saját nevedben írj! Kérlek, hogy ne keverj bele minket a te és a társaid csalódottságába! Mi is ott voltunk egy népes csapattal, és semmiféle csalódottságot nem éreztünk amiről te beszélsz, és amiben szerinted mi is osztoztunk veletek. Mi mindannyian örültünk, hogy együtt és ott lehettünk, és szurkolhattunk a Norbinak, a Gabinak és a Zengő csapatnak. Lehet, hogy nem vagyunk egyformák, de a mi csapatunkat az vezérli, hogy a szurkolásunkkal segítsük a Norbit és a csapatot! Mert hidd el, hogy az az iszonyatos munka és küzdelem amit véghez visznek, az értünk, rajongókért is folyik. Ezért szerintem a minimum az, hogy ezt megköszönjük és nem az, hogy bíráljunk.
Üdvözlettel: Borsos János (Baja)

Cryon | 2012. május 23. 16:23

Bocs, nem a lendület fékezte a kerekeket, a közel azonos fordulatszám/lendület miatt a kavics fékezte őket egyformán. (meg még az is lehet, hogy a végére megfékezte a pedállal) A kocsi súlypontja balra tolódott, ezért kicsit elemelkedhetett a jobb oldala, és így kevésbé értek le a kerekek.

Cryon | 2012. május 23. 16:14

Szerintem kirakta üresbe, mert a tapasztalat azt mondatta vele, hogy ez kocc lesz, nem is kicsi... Az alja felülhetett a kavicson, a kerekekben maradt lendület meg kb egyszerre fékezte az első és hátsó tehetetlenül forgó kereket. Becsapós nagyon. Ezek a kocsik ki vannak dekázva, ebbe a versenysúly-határba egy összkerékhajtás tuti nem férne bele.

Takács Ádám | 2012. május 23. 12:01

FZ:
Most, hogy mondod, tényleg gyanusan néz ki De nem hinném, hogy egy rejtett hajtást ne venne észre a FIA, egyszerűen egy 250-nel közlekedő autó kerekének akkora lendülete van, ami nem fogy el egykönnyen.

FZ | 2012. május 23. 10:03

Csao!

Van itt sok okos ember. Valaki magyarázza meg nekem ha tudja hogy az alábbi videón Menu-nek miért hajt a hátsó kereke?

http://www.youtube.com/watch?v=tGUns8KIv1Y

ugyanabban az ütemben áll le mint az első, ráadásul belehuppan a "puha" kavicságyba és az se fogja meg. Továbbá az auto már alig halad, az meg veri ki a kavicsokat. Érdekes.

Dr.Figyejjémá Dr.He | 2012. május 22. 22:31

A Skizónak(stereogabika-nak) szólt, nem neked,! Utólag is elnézést!

Gabika | 2012. május 22. 22:25

Dr.Figyejjémá Dr.He! Pajtás, nem keversz te össze valakivel? Én nem voltam kint!


Dr.Figyejjémá Dr.He | 2012. május 22. 22:13

Freewifi! Szivemböl szóltál!

freewifi | 2012. május 22. 21:53

A hajranorbi.hu szurkolói csapata teljesen elhatárolódik "a győr környéki szurkolói csapat" véleményétől. Mi végigkísérve Norbi és a Zengő Motorsport európai WTCC-s helyszíneinek nagy részét, elmondhatjuk, hogy a csapat és Norbi mindig a legnagyobb szeretettel és figyelemmel fogadtak bennünket. Még a felfordulások közepette is. A Zengő Motorsport nem kevés pénz öl bele ebbe a "játékba", és örülünk, hogy részesei lehetünk a csapat sikereinek! Nekünk nem számít a kilométer...
A hajranorbi.hu csapata további sok sikert kíván Michelisz Norbinak, Wéber Gabinak és az egész teamnek. Most érzem csak igazán, hogy mi mennyire komolyan gondoljuk ezt.

Üdv.

Magyar Gábor
hajranorbi.hu admin

Dr.Figyejjémá Dr.He | 2012. május 22. 21:44

Ja és nem voltam ott, mert nem tehetem meg, de kikérem sok ezer ember nevében ezt a megnyilvánulásodat!

Dr.Figyejjémá Dr.He | 2012. május 22. 21:42

Gabika! Milyen jogon beszélsz te mások nevében? Hogy jössz ahhoz, hogy kérdőre vond? Jól vagy te összerakva ember? 2 futam közt biztos neked fog csápolni! Tudod sokan követik, néhányan csak tv-ben, de nem jutna eszünkbe a büdös életben, hogy a költségeinket felhánytorgassuk! Ha már itt járunk:Tudod mennyibe került a Zengő team-nek, hogy te kimehess magyarkodni?!! Kicsit nézz magadba ember!

Gabika | 2012. május 22. 21:29

Srácok! Szerintem ez a témát hagyjuk!

tamas | 2012. május 22. 18:46

Gabikabika! Hogy jössz te ahhoz, hogy kérdőre vond Norbit? Őrülj neki, hogy van kinek szurkolni, ha odaint az csak bónusz.

Kiss Zoltán | 2012. május 22. 12:17

Tisztelt Gabikabika!
Nekem a Norbihoz írt elmarasztalásról az a véleményem, hogy
én annak is örülök (de nagyon), hogy VAN még WTCC és VAN min
nézni (pl. tv), ráadásul magyar csapat is VAN!
Az hogy egy versenyző kinek mikor integet, az az Ő joga és
dolga, és ez kinek tetszik vagy nem az más kérdés. Az is
magánügy, hogy ki-ki hova tud elutazni. Sokaknak vonatjegyre
sem telik a Hungaroringre (SEM).
Szurkolni nem azért szokás, hogy észrevegyenek, hanem mert
belülről jön és mert érdekel és őszinte.
Az már önmagában is nagy dolog, hogy Norbi még személyesen
válaszolt is
, nem lett belőle "celeb"! Ne is legyen!
HAJRÁ ZENGŐ! SZERETÜNK NORBI, GABI!

Kiss Zoltán, Debrecen


papajoe | 2012. május 22. 11:54

Hajrá Fiúk!
A munkám miatt minden évben találkozom azokkal a Formula 1-es pilótákkal akik repülőgéppel érkeznek Magyarországra.Rengeteg rajongó és újságíró várja őket (jobban tudják az érkezéseket mint a reptér személyzete), az egyetlen igazán közvetlen, nem rohanó pilóta, bármennyire Én nem rajongom érte, Michael Schumacher.Az ott várakozó szurkolóknak elég csak a látvány amíg a pilóta beszáll az autóba és elrohan.
Lehet hogy Ők más világ de Norbi sokkal szimpatikusabb, pedig Ő sem senki.
Ennyi, Hajrá Fiúk!

Gabika | 2012. május 21. 20:25

Gabi egy ÁLLAT!! Csak így tovább!

Jégrém | 2012. május 21. 20:21

Ez is egy nagyon-nagyon jó verseny volt és sokkal többet ért el Gabi és Norbi, mint gondoltam volna.
Norbi és Gabikabika párbeszédére... Süti mondta meg a tutit! Én is maximálisan egyetértek vele!

little fish | 2012. május 21. 16:51

Sziasztok!

A helyszínen izgultam végig családosan ezt a változatos versenyt. A környék amúgy gyönyörű, nagy élvezet volt már a kirándulás is. A srácok nagyon szépen nyomták, Gabit azért sajnáltam a végén egy kicsit. ( Bár láttam a rövid riportot vele a futam után, NAGYON NAGY CSÓKA GO-GO-GO !)
Jó volt látni sok lelkes magyar szurkolót, gratuláció nekik is.
A paddockba nem jutottunk most be, de a vége után a kijáratnál azért az autóval éppen induló Zengő Zolinak ordítottam egy HAJRÁ MAGYAROK, SZEVASZ ZOLIT !
Amúgy igazi "országimázs" amit művel.
Külön gratuláció neked Zoli!!!

Szevasztok, és mindenkit üdv !

Süti | 2012. május 21. 16:24

Gratulálok mind a két pilótának és a csapatnak is.
Életem egyik legizgalmasabb futama volt, amit végigkövethettem.
Nekem ezzel a bepróbálkozós szellemével Gabi végérvényesen szimpatikussá vált. Norbi határozott, megbízható stabil teljesítménye, ami kezd kialakulni szintén nagyon szimpatikus.
Nagyon köszönöm az élményt!

Szerintem egy sportoló foglalkozzon a sportal, a szurkoló meg a szurkolással. Ha Norbi egyetlen interjút, megnyilvánulást, gesztust sem tenne, attól függetlenül szurkoló lennék, mert szeretem az autósportot és jó végre Magyaroknak szurkolni.
Az pedig ha felinteget a sportoló a tribünre, a lelátóra az csak plusz. Én annak örülök, ha úgy autózik ahogyan tud mert neki ez a "dolga", nekem meg a szurkolás!!!
Csak így tovább!!!

gabikabika | 2012. május 21. 13:57

Hello Norbi!

Csak egy visszajelzés, és le is zárom, mert túlrágtuk szerintem a témát.
Tehát köszönöm a korrekt visszajelzésedet, félre ne értsd nincs harag, és nem is lesz, csupán vélemény, észrevétel volt, és remélem építő kritikának éled meg, mert annak szántam. Elhiheted ismerem a másik arcodat is, sőőőt szerintem sokkal jobban mint a szurkolók többsége. Az én pálinkámból már ivott Johanna és Anett is (Szlovákiaring). . . na jó te nem ihattál mert vezettél .... Hidd el nem tudsz olyat tenni, hogy elvedd a kedvem a szurkolástól, és utazásoktól!!!

Hajrá NORBI!!!


papajoe | 2012. május 21. 11:17

Szép volt Fiúk!
Ez volt a maximum amit ki lehetett hozni a hétvégéből, gratulálok, nem számítottam ennyire jó eredményre. Most is csak azt tudom írni mint eddig többször is ,a Ford csak szeretne ennyi pontot, ilyen hétvégét pedig elvileg gyári csapat profikkal.
Gabi meg egy hatalmas csóka, még szép hogy megpróbálja.
Ennyi, szép volt.


novák istván | 2012. május 21. 11:13

sziasztok
szép volt fiuk jo és okos versenyzés volt tölettek ,norbi gratula a fatasztikus pontokért ,gabi igazad volt meg kellett probálni ez a versenyszellem vonatozni bárki tud de beválalni kevesen jo döntés volt visszajön még az a pont .Grat a csapatnak is ,hogy szuperul felkésziteték a kocsikat és kibirták a hétvégét

kiscsipisz | 2012. május 21. 10:58

Sajnos sehol sem találok anyagot arról, hogy a második futamban Tarquini és Dudukalo hogyan pottyantak ki a mezőnyből, ráadásul egyszerre. Tudna nekem valaki segíteni?

Michelisz Norbert | 2012. május 21. 10:45

Kedves Gabikabika!

Sajnálom, hogy csalódnod kellett bennem. Sajnos vannak olyan pillanatok, amikor nagyon nehéz nem kimutatni azt, hogy valójában mit érzek belül. Az időmérő után nagyon mérges voltam, és az első futam után is volt bennem némi csalódottság az elszalasztott 8. helyezés miatt. Ilyenkor általában a bukósisakot magamon hagyom, amíg olyan helyzetbe nem kerülök, hogy csak a közvetlen hozzátartozóim látnak (mentségemre szóljon, hogy ilyenkor szinte semmit nem hallok a füldugó miatt). Megértem azonban azt, hogy pénzt nem kímélve utaztok, a helyszínen szorítotok, és ha már ennyit rááldoztatok a dologra, akkor nem "padlón levő...duzzogó kisgyereket" szeretnétek látni, aki ráadásul arra sem veszi a fáradtságot, hogy visszaintsen amikor odakiabálnak neki. Azt azonban Neked is meg kell értened, hogy nem kávézni vagyunk ott, hanem minden pillanatban a tökéletességre törekszünk, közben néha feszültebbek vagyunk, néha pedig kevésbé. Nem emlékszem rá - és ha ott voltál Szlovákiában és a Hungaroringen, akkor tudnod kellene -, hogy bármilyen rosszul sikerült egy hétvége, ne adtam volna autogramot vagy fotózkodtam volna bárkivel, aki igényt tartott rá, és hajlandó volt kivárni a pillanatot, amikor én is készen álltam a lehetőségekhez képest legvidámabb arcomat elővenni.
Hihetetlenül sok erőt adtok nekem, és a legkevésbé sem szeretnék hálátlannak tűnni.Remélem azért nem ment el teljesen a kedved a továbbiaktól és ott leszel velünk, amikor csak tudsz!

Üdv,
Norbi

gabikabika | 2012. május 21. 06:58

Péter83:

Erre szükség van. Én ott voltam, és hallottam, láttam annak a fanatikus csapatnak a csalódottságát, akikkel végigtrombitáltuk Monzát, Szlovákiát és a Ringet is. Nem minden percben és nem szurkolók kereséséről van szó! Aki ott volt az tudja, és Norbi is tudja kikről van szó. Amikor vége egy adott eseménynek, visszajön a boxba, kiszáll a kocsiból, és felpislant a box tetején zászlókat lóbáló, trombitáló csapatra. Ezt Norbi is megteszi mindíg, de most padlón volt, és már bocsánat, de szerintem nem engedheti meg magának egy országszerte ismert és elismert versenyző, hogy mint egy duzogó kisgyerek bukót le sem véve elbújik. Tisztában vagyunk vele, hogy nehéz lehetett, sőt a legnehezebb neki lehetett, de erre is figyelni kellene.
Egyébként meg ez egy csapat véleménye, nem muszáj vele egyetérteni, de ettől még vélemény marad.
Kérem hogy az minősítse a véleményemet a jövőben, aki ott volt az adott szituációban, és meri vállalni a nevét hozzá.

Beke Gábor voltam a "győr környéki" szurkolói csapatból.

Hajrá Norbi! Hajrá Gabi! Hajrá Zengő team!!!!

Péter83 | 2012. május 21. 02:15

gabikabika:

ERRE semmilyen szükség nincs.
Azt ne felejtsd el, hogy neki(k) a pályán kell úgy menni, hogy a 14.helyről az 5.re jöjjön fel, és nem azt nézni, hogy éppen melyik percben van körülötte szurkolója. Türelemmel, kérlek!

R14Motorsport | 2012. május 20. 22:24

Látjátok, jó az, ha van a pálya mellet az ember zsebében egy pár jancsiszeg...

De a viccet félretéve, nagyon nagy mágusok vagytok srácok! Köszönjük az élményt!

Ilyen fejük volt a Cheviseknek: Annyira király volt!!!

nagyonnagyon | 2012. május 20. 20:57

Kifelejtettem: D'Aste minden benne volt az ő győzelmében amire próbálják kihegyezni az egész wtcc-t, Coronelben valószínűleg megállt az ütő egy pillanatra ott az utolsó kanyarban, nem is sajnálom tőle azt a pillanatot és hozzátenném hogy Tarquinit és Mullert előzetesen megvuduztam.. az hogy ez kihatott az összes chevroletre háttööö a szándék a fontos

nagyonnagyon | 2012. május 20. 20:48

Ezen a hétvégén néztem meg először mindent ami elérhető volt, fp1, fp2, q1, q2, warm up és a két futam. Nem kérdés hogy ebből hagyomány lesz mert a Zengő csapat úgy egészében nézhető, izgulható, "együttérezhető" katartikus és szórakoztató jelenség egy amúgy egészen jól megcsinált autóverseny sorozatban. Jó volt látni hogy most kicsit a mázli felénk billent és jó volt látni a Gábor vigyorgó arcát is. Bravó csapat, hajrá srácok !

gabikabika | 2012. május 20. 19:43

Akkor most egy kis ünneprontás . . . most értünk haza a futamról, jó időt futottunk. Kezdem is a mi pofáraesésünkkel:

Kedves Norbi! Ma először csalódtunk benned. Csalódtunk benned, mert sem a tegnapi időmérő után, sem ma az első futam után nem voltál képes a kocsidból kiszállva még felnézni sem ránk, pedig ha hiszed ha nem ott állt kb 50 elszánt szurkoló akik miattad (is) álltak ott. Gondolom nem tudod, de képzeld el, hogy akik ott áltak, azok a célegyenest látták, ami verseny szempontjából egyenlő a lószarral. Szerintem ha valakik utaznak 2*400km-t, költenek nem olcsó szállásra, és nem 3000Ft-os belépőre hogy lássanak, akkor nem többet mint egy felintést megérdemelnének. Attól hogy valami nem úgy sikerült ahogy képzelted, még igenis egyetlen intés kijárna a szurkolóknak. Tanulhatnál Wéber Gabitól, akik intett, Zengő Zolitól, aki felszólt hogy mi az eredmény, meg Ildikótól, aki szintén adta az infókat, mert tudták, hogy fingunk nincs az eseményekről, de mi csak Noooorbizunk. Úgyhogy a második futamot mi már inkább dombról néztük . . .
Szóval ezen kéretik változtatni, mégha nehéz is néha a teher. Cserébe ígérjük hogy mi is fogunk akkor is szurkolni, amikor épp padlón lesz a hangulatunk, mert nekünk meg ez a felada
tunk!

Ettől eltekintve:
- ideje volt már hogy mást is utolérjen a balszerencse
- le a kalappal Gabi bevállalóssága miatt! Hidd el meglesz az eredménye!
- Végre láttuk (második futamon) Norbit olyan helyzetekben, amelyekben eddig sosem. Nyomult, harcolt, védekezett, és mindezekből mindíg jól jött ki! Hidd el Norbi, ez nem csak szerencse, ez tudás!!!

Köszönjük az élményt a Zengő Motorsportnak!!!


kiscsipisz | 2012. május 20. 19:30

Először is hatalmas gratuláció a Zengő csapatnak, még akkor is, ha a második futamon nem önerőből végeztek a srácok ilyen jól!
Kint voltunk a versenyen, óriási volt! Rajt után végig szemem a Norbin, aztán később kialakult a káosz, repkedtek az autók az orrunk előtt, már azt sem tudtuk, hogy ki hol tart, ki esett ki és ki van versenyben. Gyors meg kell néznem a videókat, hogy rájöjjek, hogy Daste hogyan lett első.
Szóval őrült verseny volt, hatalmas élmény volt a helyszínen látni. És végre a Chevitől is elpártolt egyszer a szerencse.


Tóth Ádám | 2012. május 20. 18:52

Szép volt csapat ,szép volt fiúk! Kihoztátok a maximumot a két futamból-gratu!!!
A sok gyári csak úgy potyogott mint galabból a szerencse!
Mikor jöttök Kaposvárra???????????Roul | 2012. május 20. 18:10

Szép volt srácok, valami titkos eldugott felvétel nincs Gabi vs Engstler esetről?


Horváth Gábor | 2012. május 20. 17:52

Nah most egy kicsit kárpótolt titeket a sok balszerencse után a sors.
Ilyenből még több kéne

Sonic Boom | 2012. május 20. 17:39

Szép volt srácok!

Nagyon izgalmas volt a 2. futam vége.

http://www.youtube.com/watch?v=dv18_jDc5RA

3:46-kor a csokornyakkendős pofa arckifejezése
remélem még sokszor látunk ilyet tőle a jövőben!

JánosEVO | 2012. május 20. 17:34

Gratulálok . Nagyon szép volt. Gábor kegyetlenül tort elore. Norbinak is gratula. Hajrá zengő!!!!!!!!

leszmégilyen | 2012. május 20. 17:17

Bravó,bravó,bravó

Seró | 2012. május 20. 17:13

Szép volt fiúk!!!
Javítsatok ki ha tévedek, de úgy érzem a Gabi futamról - futamra egyre jobban barátkozik az autóval! Ez az eredményen is meglátszik, jó nem pontszerző még, de már azt is jó látni, hogy pontszerző helyért csatázik. Norbi pedig fantasztikus. Egyre jobb a csapat, egy jobbak a pilóták!! Csak így tovább Zengő csapat Én így szeretlek titeket! Bajnok csapat, kiváló pilóták!

Dr.Figyejjémá Dr.He | 2012. május 20. 17:10

PUTTY:

hzqatti | 2012. május 20. 17:10

Nagy nagy grat. az egész csapatnak!!

Hogy ez a Gabi mekkora arc!! "nehogy aszt higgye, hogy nyuszi vagyok"
Ez nagyon nagy!! Jó volt látni, hogy Gabi is nagyon élvezte!


Alosan | 2012. május 20. 16:52

Szép volt fiúk!!!
Versenyről versenyre jobbak vagytok,csak így tovább!!!!!!!!!!!!

Hajrá Zengő!!!!!!!

NHeidfeld | 2012. május 20. 16:40

Kemény gyerek ez a Wéber
Szép volt Norbi!
... és persze grat D'Aste-nek!

Gabika | 2012. május 20. 16:35

Nagyon, nagyon szép! Jól mentek a srácok! Ebben a versenyben ez volt a maximum, és azt szépen ki is hozták. D'Aste-nek is gratulálok, nagyon szépen csinálta.
Oriolának 10 pont az előnye (szerintem szombat este többre számított) és a bajnokság felénél járunk! Norbinak meglesz a Yokohama, Gabinak meg szurkolok, hogy a tengerentúlon is rajthoz tudjon állni.

Szép volt Norbi, szép volt Gabi! Hajrá Zengő csapat!!

Péter83 | 2012. május 20. 16:34

Erről van szó!!!
Sok-Sok értékes pont a Yokohama Trophy-ban!!!

papplaci | 2012. május 20. 16:31

A szerencse is azért állt mellénk mert zseniális csapatunk van! Hajrá ZENGŐ csapat!

Geri | 2012. május 20. 16:24

Látványos volt a vége. Daste nem nagyon gondolta szerintem a futam közepén, hogy egyáltalán dobogós lesz, aztán meg elsőnek intik. Nem semmi.
Első hétben 5 BMW van, 5. rajtszámmal Norbi 5., szép. Csupa ötös. (lottózni kéne)
Szép volt fiúk!!

Dr.Figyejjémá Dr.He | 2012. május 20. 16:22

Hihetetlen volt! Nagyok vagytok! Hajrá Zengő Motorsport!!

Banga Beatrix | 2012. május 20. 16:20


nekem tetszett...

Hírlevelek letöltése PDF formátumban:

2015 WTCC Thaiföld - Időmérő és a f...
2015 WTCC Thaiföld - Előzetes...
2015 WTCC Kína - Időmérő és a futam...


Összes korábbi hírlevél

Közösségi oldalak