NAP

:

ÓRA

:

PERC

:

MP

 1 | |
Tóth Norbi kihagyja Valenciát

Tóth Norbi kihagyja Valenciát

2015. május 1. 08:14 | még nem szólt hozzá senki.

Kényszerűségből persze, nincs szó betegségről, vagy meg nem érkező alkatrészről. Nem állt össze a teljes anyagi keret, nem volt más választás. A szponzori tárgyalások már a portugál futamot célozzák, nem adjuk fel. tovább »

Csak második futamokat kellene rendezni!

Csak második futamokat kellene rendezni!

2015. április 12. 07:44 | még nem szólt hozzá senki.

Megint a fordított rajtrács hozta meg az izgalmakat, de Tóth Norbi szerencséjét nem, így a 12. lett., pedig az ötödikről rajtolt. Már a startnál elment két hely, bár a tempó utána ismét megvolt. Sőt, egy SEAT-tal nyerték a futamot is. tovább »

 A párharcok húzták a futamot

A párharcok húzták a futamot

2015. április 11. 10:51 | még nem szólt hozzá senki.

A TCR haramdik futamán, Sanghajban, Tóth Norbi csak a szerencséjére panaszkodott. Kilencedik lett. Az időmérő hatodik helye után többet akart kihozni a futamból. Nehéz éjszaka volt, a szabadedzéseken összeszedett súlyos hátrány ledolgozhatatlannak tűnt. Nem találta a csapat a beállításokat. tovább »

Tóth Norbi megy tovább a TCR-es autóban!

Tóth Norbi megy tovább a TCR-es autóban!

2015. április 8. 08:57 | +2 hozzászólás

A hétvégén újra autóverseny, ismét a TCR mezőnyére koncentrálhatunk, amely a második hétvégéjét kezdi. Lotti mester szériája 15 autóval indult két hete, de már hat autógyár jelezte, folyamatos szereplő lenne, és indítana technikát. A Zengő Junior Team fiatalabb versenyzője Tóth Norbi a második futamtól csatlakozik a szériához. tovább »

 Elfogyott Fecó autója!

Elfogyott Fecó autója!

2015. március 29. 07:30 | +5 hozzászólás

A második futam itt is izgalmasabb versenyt hozott, más kérdés, hogy semmi sem alakult úgy ahogy mi szerettük volna. Ficza esélyes volt még a győzelemre is. Jordi Genét gyötörte az első helyért. tovább »

Egy körig tartott...

Egy körig tartott...

2015. március 28. 09:14 | +5 hozzászólás

Már az első körben kiforgatták Ficzát, pedig jól jött el a rajttól. A kilencedik helyről stratolt és a pálya első harmadában már az ötödik helyen autózott. Aztán kocc hátulról egy jobbos kanyarban, klasszikusan kiforgatták. El is mondja személyesen. Íme! tovább »

 Elindult a TCR! Ficza Feri a magyar szál!

Elindult a TCR! Ficza Feri a magyar szál!

2015. március 27. 10:11 | +3 hozzászólás

A Sport2 közvetíti a futamokat. Hát, megemelem a kalapomat a WTCC korábbi ura, Lotti mester előtt, aki, betartotta ígéretét, és rendkívül erősnek látszó alternatívát kínál a világ túraautósainak. Most éppen a F1 betétfutamként Sepangban. Mennek már az edzések frissítjük az eredményekkel az oldalt, később keressétek a TCR fül alatt. tovább »

 Ennél előbb nem lehet elkezdeni!

Ennél előbb nem lehet elkezdeni!

2014. július 11. 13:47 | +3 hozzászólás

Tóth Norbi, a Zengő Junior Team versenyzője, ma 16 éves. Részint boldog születésnapot neki, részint ez a hír volt az előfeltétele annak, hogy teljes legyen a SEAT Leon EuroCup csapatunk. Silverstoneban, jövő hétvégén, már ő is indul. tovább »

 Támadnak a juniorok!

Támadnak a juniorok!

2013. december 15. 18:51 | még nem szólt hozzá senki.

Hivatalosan is megerősítem, hogy if.j Ficza Ferenc és Tóth Norbert indul jövőre a Zengő Junior Team színeiben a SEAT Leon EuroCup-ban. Ez a legnagyobb esély a legnagyobb fejlődésre és a kitűnésre. Egy új márkakupa és két tini fiú. Ketten annyi idősek, mint MIchelisz. Na, jó, majdnem. A rutinra is van megoldás. Egy harmadik autó… tovább »

Élőben az Eurosporton Brnóból

Élőben az Eurosporton Brnóból

2013. október 4. 09:44 | +1 hozzászólás

A csapatból többen is nagyon várjuk Brnót, hiszen pár évvel ezelőtt ichelisz Norbert a WTCC-ben versenyezve viaskodott ezen a pályán, akkor nagyon megragadta a képzeletünket és az ETCC kereteibe mi is ezen a pályán versenyezhetünk ez valahol egy igazán megtisztelő feladat. tovább »

 1 | |
Hírlevelek letöltése PDF formátumban:

2015 WTCC Thaiföld - Időmérő és a f...
2015 WTCC Thaiföld - Előzetes...
2015 WTCC Kína - Időmérő és a futam...


Összes korábbi hírlevél

Közösségi oldalak