NAP

:

ÓRA

:

PERC

:

MP

Michelisz a ringen! Online közvetítés!

2011. június 4. 13:07 | +68 hozzászólás  szerző: Bányik János


Michelisz a ringen! Online közvetítés!

Formabontó módon közelítünk a varázslatos hétvégéhez. Fantasztikus a hangulat, köszönjük a rajongásukat, igyekszünk rászolgálni a szeretetükre. Terveink szerint negyedóránkét frissülünk infókkal, innen a boxból. 

14:45 Huhhh. Mi volt itt az elmúlt két órában te jó isten. Második hely, totálkár, vihar, újrarajt, leggyorsabb kör. Nem látok csalódottságot, mindenhol mosolygó arcok, naná, hiszen megajándékozták a hazai publikumot egy gyönyörű második hellyel. Hogy mi történt a második futamon? Van ilyen, ez a versenyszellem. Könnyű mondani, hogy korábban kellett volna fékezni, de értünk, önökért hajtott. A lezúduló eső miatt újraindított második futamban pedig tisztességgel helyt állt és emelt fővel szállhat ki a volán mögül. Lesz ünneplés, legyen is, megérdemli!!!!! Autogrammosztás következik....., ha kinézek a lelátókra, akkor reggelig ;-). Hamarosan jövünk Norbi első reakcióival és a napi képgalériával. Két hét múlva Brno! Velünk tartanak?

14:32 Minden elismerés a Zengő Dension Team szerelőinek. Norbi megfutotta a verseny leggyorsabb körét és a 15. helyen ért célba. A futamot Yvan Muller nyerte, a csapattárs Huff előtt. A dobogóra még Tarquini állhatott fel. 

14:22 A futamot Muller vezeti, Tarquini és Huff előtt. Norbi a 15, küzd az elemekkel. Korántsem ideálisak a körülmények, a pálya szárad, már látszanak az ívek. A közönség minden körben hatalmas ovációba kezd, amikor megérkezik Norbi a célegyenesbe. 

14:10 Norbi a boxutcában, slick gumival folytja a versenyt...

14:00 Hol is kezdjem. Norbi hibázott a célegyenes végén,rosszul mérte fel helyzetét és lebontotta a BMW-t. Szinte minden sérült,de tovább tudott haladni az utolsó helyen. Ahogy kifordultak a célegyenesből a versenyzők leszakadt az ég és elárasztotta a víz a pályát. A szervezők piros zászlóval leintették a futamot. Kaptunk egy lehetőséget, de nem tudjuk mennyire sikerült összerakni az autót. Kaotikus minden, az autó romokban, de a motor jár, Norbi menni akar, kérdés mire lesz ez elég

13:33 A  versenyzők elindultak a felvezető körre, közben lassan bekúszott a pálya fölé pár nagyon csúnya esőfelhő. Szemerkél, de nincs nagy eső, emiatt nem kell kereket cserélni, de egy kis galibához éppen elég. Nagyon fontos lesz az első kanyar, ezt az előbb láthattuk.

13:27 Kint vagyunk a rajtrácson, pár perc van a második futam rajtjáig, ahol a hatodik helyről startolunk, jó lenne egy újabb dobogó. Állórajt lesz, elvileg ez nekünk kedvez, de ne kiabáljunk el semmit. Pezsgünk ezerrel hatalmas a drukk, de ahogy az Üvegtigrisből  "Csoki" mondaná: higgadtság van csikánó. Megyünk tovább kellenek a pontok és utána lehet ünnepelni. Van mit!

13:00 Túl vagyunk a díjátadáson, ünnepelnénk is még egy napon át, de nincs csak 35 perc a következő futamig. Norbi megcsinálta a dobogót, ami fantasztikus. A hazai publikum örömmámorban úszik, én még nem látam még csak hasonlót sem, így élőben, közelről. Örülnek a rokonok, barátok, ismerősök szurkolók mindnki. Tartsanak ki mellettünk a következő futamon is.

12:41 Megvan a második hely, megyünk ünnepelni. Fantasztikus ami itt van, ez az amiért jöttünk. Örömmámor van itt a Zengő boxban, nem hallom a saját hangomat, pacsizik mindenki-mindenkivel. Rengeteg munka van ebben a sikerben. Folytatása következik, a második futam 13:35-kor indul.

12:28 Norbi nagyon gyors, már centikre autózik Menutől, de mi a jobb, egy biztos második hely vagy egy bizonytalan győzelem. Ő versenyző, biztosan győzni akar, csak vigyázz az autóra. A dobogó már a zsebben csak a helyezés kérdés. GYönyörű ez itt ma............., mint egy álom.

12:21 Megérkeztek a versenyzők a célegyenesbe, rajt...az első kanyart..........váááááááá, nem hiszem el. Má-so-dik. Menu vezeti a mezőnyt. Tarquini a harmadik.

12:20 Felvezető körön vannak a pilóták, repülőrajt következik.

12:14 Nem hiszik el mi van itt. Szó szerint leírhatatlan. Felrobban a célegyenes a rajongástól. Valami hihetetlen ez. Megható pillanatok ezek. A rajtrácson óriási tömeg gyűlt össze Norbi autója körül, mindenki szeretné megőrizni a pillanatot és amikor a hangosbemondóban közlik, hogy jövőre is lesz WTCC futam a Hungaroringen újta hatalmas hangorkánban tör ki a nagyérdemű.

11:45 Varázsütésre elkezdődött a sürgés a boxban. Közvetlen közelről látom, hogy versenylázban ég ez a kiváló magyar csapat. Norbi ad egy utolsó csókot Johannának és beszáll az autóba, hogy hazai közönsége előtt valami nagyot mutasson. Hamarosan megyünk a gridre.

11:40 Norbi elvonult, hogy magára öltse overálját, most jöhet a babona, ugye van egy sorrend, hogy mit-mi után vesz magára. Csak el ne tévessze:-)

11:35 A boxutca 20 perc múlva nyílik, attól kezdve 10 perc áll a csapatok rendelkezésére, hogy elfoglalják a rajtrácsot. Norb relaxál, megpróbálja kiüríteni a fejét, nagyon fontos pillanatok ezek.

11:20 Belül az egy órán. Nincs sok hátra de ez még, akkor is hatvan perc, Nehéz leírni milyen itt a hangulat, nyugodtnak látok mindenkit, ugyanakkor egy pillanat és átváltozik minden Vihar előtti csend ez. 

10:50 Másfél óra van az első futam rajtjáig. A paddockban lévő zsongás beszűrődik a boxba is, de  a mérnökök szerelők rendületlenül dolgoznak, hogy amikor kell, Norbi BMW-je csúcsformában legyen. Bári Gergővel, Norbi versenymérnökével váltottam néhány szót: Nyugodtnak értékeli a helyzetet, a rendelkezésre álló időből úgy ézi ki tudták hozni a maximumot. Ettől függetlenül egyfolytában  a monitort és a rajta futó szines vonalakat böngészi, hátha talál még valahol egy századot-ezredet.. Olyan látvány ez a táblázat, mintha kezembe befognék 4-5 színes fonalgombolyagot és jó messzire eldobnám azokat egyszerre. Na ezt bogozza ki valaki. Gergő épp ezt csinálja.

10:30 Kicsordulnak az emberek a boxutcából, most van a hivatalos autogramm osztás. Ott van mindenki. Norbi épp Yvan Muller mellett ül. A szurkolók most Norbi nevét skandálják, amolyan rally feeling ez.

10:00 Norbi amióta kiszállt az autóból egyfolytában interjúról közönségtalálkozóra, közönségtalálkozóról interjúra jár. Óriási a tempó nem csak a pályán, a boxban is. Jelentem araszol az M3-as. Mindenhol magyar szurkolók, mi lesz itt.

9:30 A nézőtér szépen lassan megtelik magyar szurkolókkal, ez a hazai pálya. Norbi nagyon feldobott az edzés után, kifejezetten elégedett az autó viselkedésével. Siessenek mielőtt beáll az M3-as, 12:20-ig még az ország bármely pontjáról ideérhetnek. Legyenek részesei ennek a nem mindennapi élménynek.

9:15 Hihetetlen időkkel rukkoltak elő a versenyzők, Dahlgren gyorsabb volt, mint az időmérő edzésen pole-t futó Alain Menu. Norbi negyedikként zárt, ideje 1:57:276. A tegnapi nagy negatív meglepetésembere Robert Huff a második legjobb idővel végzett. Vele reggel az edzés előtt váltottam néhány szót és úgy érzi csodára lenne szüksége a győzelemhez.

9:00 Kezdetétt vette a bemelegítő edzés. Nagy változtatás nem történt a tegnapi időmérő óta, a beállításokat nem kellett nagyban módosítani. Ilyenkor inkább stabliabbá teszik az autót, és ha Norbi ettől egy-két tizeddel lassabb is lesz, konstans időket tud majd autózni.

8:30 Jó reggelt mindenkinek, innen a Hungaroringről. Mi már itt vagyunk! Norbi kipihenten érkezett meg és nagyon várja Önöket. "Nagyon készül az előadásra." Hamarosan kezdődik a warm up, ahol szerelőivel finomra hangolják az autót a mai két futamra. Az autót ebben a pillanatban indították be, hátborzongatóan durúzsol a 320 lóerő. Jöjjenek hallgassák meg élőben. Az első futam 12:20-kor, a második 13:35-kor indul.

Tegnapi események

17:05 Az időmérő után Norbi közel egy órán át osztott autogrammot a VIP sátor előtt. Jöttek az ötletesebbnél ötletesebb szurkolók, hogy egy aláírást, egy közös fotót kérjenek kedvencüktől. A végtelen sorban voltak fiatalok és idősebbek, amolyan korhatár nélküli volt a dolog, de mindenki örült. Köszönjük Norbi ezt a mai napot! Pihenj és holnap száguldjunk újra együtt! Hamarosan jövünk Norbi időmérő utáni első reakcióival és a képgalériával. Köszönjük, hogy itt voltak, köszönjük, hogy néztek, olvastak minket! Holnap újra itt leszünk, és Önök?

 

15:25 Indul a kvalifikáció második szakasza. Elöl a két Chevy-vel. Az első gyors körök után Menu állt az élre. Norbi a második helyre jött be, de nincs még vége. Két perccel a vége előtt a harmadik helyen állunk, Mullernek nincs még mért köre. Már csak a francia és Coronel veszélyesek Norbira. Nagy az izgalom, mindketten nagyon gyorsak. A címvédő és a holland is befért végül Norbi elé, így holnap  az ötödik helyről várjuk a folytatást. Szép volt Norbi, itt most tényleg mindenki veled van!

15:20 Megvagyunk. Ötödik idő. Nem kellett ennél több. Jön a Q2. Ne menjenek sehová! A Q2 be csak két gyári Chevy jutott be Yvan Muller és Alain Menu személyében. Meglepetésre a pontverseny éllovasa csak  a 12. lett.

 

15:15 Feszült figyelemmel figyelem a narancs-fekete csodát. Vajon lekerülnek a melegítőpaplanok a gumikról. Jön-e Norbi még egy gyors kört vagy kockáztatnak. Nem, ez itt nem fér bele. Autó leenged. Go ki a pályára. Nem szabad túl nagyot menni, de a hiba sem fér bele. Kellene egy továbbjutó idő, de nem kell az első öt, még nem. Ez olyan Senna féle akció lehet, mindenki után jön a mi Norbink!

15:08 Norbi visszatér a boxba. Jelenleg a 8. és egyszer még jönnie kell, hogy biztos legyen a továbbjutás.

Galéria

15:04 Fent vannak a vadiúj papucsok, Norbi feltöltve, a közönség hangereje megemelkedik az első suzektor után. Norbi ideje a leggyorsabb, jöhet a második szektor, ahol szintén az elsők között van az ideje. A kör végén 0.179 mp-vel a 4. helyre jön be, ami nem látszik rossznak, de ez még csak a q1 és itt nem szabad túl gyorsnak lenni.

15:00 Indulunk. Szurkoljanak nekünk.

Live Timing: www.mstworld.com

14:55 Norbi az utolsó perceket is relaxálással tölti édesanyja, és párja Johanna társaságában. A boxot ilyenkor már teljesen lezárják a kíváncsiskodók elől. Nagy a fegyelem, nagy a tét, nagy a bizonyítási vágy, most hatványozottan.

14:40 Norbi teljes szerelésben, felöltözve, feltöltődve érkezett meg a boxba közel egy órás sziesztájáról. Bári Gergő, Zengő Zoli és Juni György, azonnal körülvették és mindannyian csak a végcélra koncentrálnak. Mutatni kell valami nagyot a hazai publikum előtt. Annyira akarják, hogy sikerülnie kell!

14:20 A boxutcától pár lépésre található két hatalmas komplexum. Az egyik a Chevrolet gyári csapatáé, a másik a Zengő Dension Team vendégvárója, amely kb. 1000 fő befogadására képes. Az óriási tömegben találkoztam a Class FM hírmondójával, Kőváry Anettel, aki óránként szolgál friss hírekkel önöknek a rádión keresztül. Figyeljenek minket ott is!

Továbbhaladva összefutottam Norbi édesapjával, Michelisz Andrással - most már tudom honnan örökölte Norbi a szerénységét -, aki elmondta nekem, hogy mára fia megérett erre a feladatra és mindent a helyén tud kezelni. Nagyon örül fia fantasztikus sikereinek. Arra a kérdésre, hogy milyen érzés számára, hogy ennyien rajonganak gyermekéért, picit elcsukló hangon válaszolt. Leírhatatlan...- mondja. Az emberek gyülekeznek itt a box körül, már csak fél óra és indul az időmérő edzés. Norbi még pihen, a nagy feladatra koncentrál a lesötétített lakóbuszban.

14:00  Szóval a gumik. Egy hétvégére 5 szett gumit kapnak a csapatok, amelyeket minenki tetszés szerint használhat el. Ebből az öt szettből kettő az előző hétvégéről jön és minden állomáson 3 friss gumiszett is érkezik a készletbe. Ha jól taktikázik valaki, akkor a hozott anyag - jelen esetben a két szett- valamelyikéből az egyik új. Jelenleg Norbinak 4 garnitúra új gumija van, ami igen kecsegtető az időmérő előtt.

13:45 Meglátogattam a szerelőfiúkat Norbi autója körül, de valahová mindenki bebújt. Tekintettel nem találkoztam, csak hangokat hallottam. Utána jártam mit is kell ilyenkor átállítani, hogy az időmérőt a lehető legjobb feltételek mellett tudják végigjátszani. A legfontosabb a futómű, az új, fékek és gumik, amelyek, akár több, mint egy másodpercet is hozhatnak. Ezek a beállítások csak erre a 2-3 körre valóak, ugyanis annyira igénybe veszi a gumikat, hogy csak tesztelni lesznek jók a következő állomáson.

13: 25 A sűrű programok megkívánják az pihenést is, most pilótánk erre koncentrál, hogy az időmérőn a lehető legjobbat tudja kihozni magából és narancs-fekete versenylovából. 

13:15 A mai napon túl vagyunk már két szabadedzésen és úgy néz ki, hogy jól áll a szénánk. Norbi eddig kopott gumikon is ott van az élmezőnyben. Lassan mindenki felveszi a pálya ritmusát, bár Norbi szerint vannak trükkök, amelyekre majd csak versenykörülmények közben jönnek rá a többiek. Legyen így!

A hazai pálya azt hordozza magával, hogy himesházi hősünknek minden perce be van osztva a szponzorok, a közönségtalálkozók és a mérnökök számára. Nincs csúszás, mindenkire szán egy kis időt, de semmi nem mehet az eredmény rovására. Érezhető rajta a nyomás, de a hihetetlen erőt ad számára a magyar lobogót lengető sokezres tömeg. Neki most a közönség az üzemanyag, és úgy néz ki jut is neki elég.

Két órával az időmérő előtt most mindenki végzi a munkáját. Megvolt a főpróba, de hamarosan jön az éles játék, ahol már a rajthelyekért megy a háború a századokért. Minden a tervek szerint halad, de ilyenkor mindent le kell ellenőrizni, az utolsó alátét alá is be kell nézni. Norbi mérnökével, Bári Gergővel, aki a Kecskeméti Főiskola tudományos segédmunkatársa beszéli meg a szabadedzéseken tapasztaltakat. Nem mond rosszat az autó viselkedéséről, csak rácsiszolnak az eddigiekre.

Az 1.  és a 2. szabadedzés eredménye:


WTCC 2011

További híreink:

2017. március 14. 07:59. Nagy Dániel és Aurélien Panis vezeti a Zengő Motorsport autóit a WTCC-ben! tovább »
2017. január 31. 12:30. Aurèlien Panis Zengős színekben indul a 2017-es szezonban! tovább »
2017. január 3. 13:21. A legemlékezetesebb tovább »
2016. december 20. 15:01. Karácsonyi ajándékunk: Nektek! tovább »
2016. december 2. 11:26. Örök élmény tovább »
2016. november 29. 13:19. A szezon utolsó versenyhétvégéje tovább »

Hozzászólások

Szeki | 2011. június 6. 06:52

Sziasztok !

Gratulálok a versenyhez nagy volt ! Kár hogy semmit nem láttam az egészből 2 órán át vonatoztam egy kocsisorban aztán 1 órát sétáltam mire szakadt az eső.
Ez természetes ott minden rendezvényen ?

Adam Jonas | 2011. június 5. 23:18

Sziasztok!

Óriási nagy gratuláció Norbinak és a csapatnak, kiváló munkát végeztek a hétvégén! Bár a második futam jobban is sikerülhetett volna, de mindez igen eltörpül a R1-es 2. hely mellett.

Szeretném megköszönni mind az autogrammot, mind a közös fotót Norbinak és a csapatnak!

Jövőre remélem, hogy ugyanitt ismét találkozunk!
Köszönjük Norbi és Zengő-Dension ezt a fantasztikus hétvégét, ezt sohasem fogom elfelejtetni azt hiszem!

Boci | 2011. június 5. 21:58

Sziasztok!Hatalmas Gratuláció Norbinak és az egész csapatnak,aki kint volt,annak nem kell elmondani milyen volt a hangulat,mikor a Norbi elment a nézők előtt!Mi Pécsről mentünk fel,de sok ismerőssel találkoztunk,akik szintén csak ő miatta jöttek el!Kirázott minket a hideg mikor egyszerre szurkoltunk!!!NAGYON KÖSZÖNJÜK NORBI neked,és a CSAPATNAK IS!!!

Horváth Ferenc | 2011. június 5. 21:24

Sziasztok! Hatalmas gratula Norbinak! Szerencsére a második futamban a balesetet "megúszta" egy áthajtásos büntetéssel, amit 30 mp-re módosítottak: http://www.fiawtcc.com/html/uploadedFiles/PDF/SD.4.20116518587.pdf
Szóval most nem szállt el a sportfelügyelők agya úgy, mint tavaly Brno-ban.
Hajrá Norbi! Csak így tovább!!!

Bráz Péter | 2011. június 5. 21:20

Végre megint izgulhattam egy versenyen!!! Nagyon állat volt az első futam!!! Köszönöm az élményt nektek! Király vagy NORBI és lásd a támogatásom ezért kiugrok a Bunoi futamra is! Persze király a Zengő csapat minden tagja mert ők is kellettek és kellenek a sikerhez!!! Mégegyszer köszi

viktorsuzuki | 2011. június 5. 21:09

Szép jó estét mindenkinek!

Először is szeretnék gratulálni az első futamon szerzett 2. helyhez!!!!! Kint voltunk személyesen és nagy öröm volt látni hogy a "mi" Norbink ott megy a 2. pozícióban!!!!!
A 2. verseny balesetéről csak annyit hogy ilyen is becsúszhat fel a fejjel majd a következő versenyen pótolod egy jó eredménnyel!
A csapatnak maximum respect hogy ennyi idő alatt a szakadó esőbe összekaparták az autót ami végül még egy versenyben futott leggyorsabb köridőre is jó lett!!!!!
Hajrá Norbi hajrá Zengő Dension reméljük lesznek még hasonló szép eredmények a további versenyeken is!!!!!
Nem mellesleg angol összefoglalóban megnéztem felvételről is a versenyeket és hát a külföldi eurosportos szakkommentátorok is el voltak ámulva mekkora szeretet és támogatás van a szurkolók részéről Norbi felé. Amúgy a verseny hangulatát egy focimeccshez hasonlították ahol a közönség egy emberként szurkol a kedvenc csapatáért jelen esetben a Zengő Team-ért azon belül pedig Norbinak

U.i: Norbi szerénységétől még mindig elhűlök akárhányszor hallom beszélni... Ezért is jár a maximum respect!!!


bomos5 | 2011. június 5. 20:46

Kétség nem fér hozzá, hogy vérbeli versenyző vagy Norbi! Akkora örömöt szereztél kis hazánknak, hogy azt elképzelni nem tudod! Fantasztikusan mentél mindkét futamon! A szerelőcsapatot pedig szintén csak a legnagyobb jelzővel lehet illetni, mert amit ennyi idő alatt ők ott produkáltak.......! Le a kalappal! És nem utolsó sorban: BOLDOG NÉVNAPOT HOLNAP NORBI!!!!

Karki | 2011. június 5. 20:18

Eszméletlen volt!!
2x12körön mámor ilyet soha életemben nem láttam még 70ezer ember ordított,kiabált egyszerre.Norbinak gratulálok világbajnok pilóta egyszer az ő autóján lesz majd az a bizonyos 1es szám.
A második futamról meg csak annyit hogy volt már rosszabb napod is ez van.
Büszke rád egész Magyarország.

Joe | 2011. június 5. 20:10

Bocsi a gép sokszorozta meg!!! HAJRÁ NORBI!!!

Gabn | 2011. június 5. 20:07

Köszönjük Norbi! Fantasztikus a 2. hely és a második futamon való helytállás is nagyszerű volt. Köszönjük az egész hétvégét Norbinak és az egész Zengő Dension Teamnek. Nagyszerű teljesítményt nyújtottatok.


Hajrá Norbi! Hajrá Zengő Dension Team!

Isti | 2011. június 5. 20:06

Gratulálok Norbi, gratulálok Team!!! Felejthetetlen élmény marad ez a hétvége számomra, a zivatarral együtt! Nagyszerű volt a csapat, Norbi pedig jól tette, hogy gyorsan akart bafordulni az első kanyarban... elvégre verseny volt Most így sikerült, legközelebb jobban fog, mellesleg a "ragasztott foltoskával" is neked szurkolt az a néhány tízezer ember. A közönség előtt is le a kalappal, függetlenül attól, hogy állva vagy ülve drukkolt! Előttem is álltak, mégsem érzem úgy, hogy lemaradtam volna valamiről. Szép volt fiúk!!! Köszönöm!!!

Joe | 2011. június 5. 20:06

Csak gratulálni tudok Norbinak és a Zengő Team-nek az egész hétvégéért! Kint voltam mind a három nap, és nem bántam meg egyiket sem. Sok szép percet adtatok, a Norbi a tudásával, a szerelők a gyorsaságukkal, Zengő Zoli pedig a sokéves tapasztalatával és az egész összekovácsolásával!!!! Köszi azoknak is akik lehetővé tették ezt a versenyt itt kicsi hazánkban. Jövőre VELETEK ugyanitt!!! Kösziiiiiiiii!!!Csak gratulálni tudok Norbinak és a Zengő Team-nek az egész hétvégéért! Kint voltam mind a három nap, és nem bántam meg egyiket sem. Sok szép percet adtatok, a Norbi a tudásával, a szerelők a gyorsaságukkal, Zengő Zoli pedig a sokéves tapasztalatával és az egész összekovácsolásával!!!! Köszi azoknak is akik lehetővé tették ezt a versenyt itt kicsi hazánkban. Jövőre VELETEK ugyanitt!!! Kösziiiiiiiii!!!Csak gratulálni tudok Norbinak és a Zengő Team-nek az egész hétvégéért! Kint voltam mind a három nap, és nem bántam meg egyiket sem. Sok szép percet adtatok, a Norbi a tudásával, a szerelők a gyorsaságukkal, Zengő Zoli pedig a sokéves tapasztalatával és az egész összekovácsolásával!!!! Köszi azoknak is akik lehetővé tették ezt a versenyt itt kicsi hazánkban. Jövőre VELETEK ugyanitt!!! Kösziiiiiiiii!!!Csak gratulálni tudok Norbinak és a Zengő Team-nek az egész hétvégéért! Kint voltam mind a három nap, és nem bántam meg egyiket sem. Sok szép percet adtatok, a Norbi a tudásával, a szerelők a gyorsaságukkal, Zengő Zoli pedig a sokéves tapasztalatával és az egész összekovácsolásával!!!! Köszi azoknak is akik lehetővé tették ezt a versenyt itt kicsi hazánkban. Jövőre VELETEK ugyanitt!!! Kösziiiiiiiii!!!

simonek | 2011. június 5. 19:56

Szép volt!!!!!!!!!

Ha valakinek megvan a két futam felvétele, szóljon

Rolex | 2011. június 5. 19:51

Gratulálunk nektek !!!!Sopronból voltunk fent a Ringen és egy eszméletlen hétvégét éltünk átKöszönjük ,hogy ilyen jól szerepeltetek !Brno-ba is ott leszünk és szorítunk a Norbinak és a Zengő Team-nek

Peet | 2011. június 5. 19:43noci | 2011. június 5. 19:41

Gratulálok Norbinak a csapatnak és azoknak az embereknek akik lehetővé tették,hogy a mai napon ezerszer kirázzon a hideg a fantasztikus élményektől.Köszönöm!
Fantasztikusak voltak azok az emberek is akik kint voltak a ringen.Hatalmas összetartás volt, büszke voltam,hogy kint lehettem Magyarként.
KÖSZÖNJÜK NORBI,KÖSZÖNJÜK ZENGŐ DENSION TEAM

gumimaci007 | 2011. június 5. 19:23

Gratulálok az egész csapatnak, az első verseny fantasztikus volt, és amit a második versenyen a szerelők csináltak az emberfeletti teljesítmény.
Csak így tovább. Hajrá Norbi. Hajrá Zengő Dension Team.

nagy gyula | 2011. június 5. 18:37

Gratulálunk Szegedről! Örvendetes a csapatotok teljesitménye! Szerintem is megkellett próbálni a második futamon bebújni. Most éppen nem jött be a dolog majd jövöre meg sikerülni fog ez is. Hajrá!

Landek | 2011. június 5. 18:16

Gratulálok nagyon szépen mentél Norbi. A második futamért ne bánkódj, autósportban előfordul az ilyesmi, brnoban majd ismét lesz esélyed.


<3FIA | 2011. június 5. 18:13

Az első futamon jól ment Norbi, viszont a másodikat nagyon elrontotta, kár érte .

Jó dolog, hogy sokan kint voltunk, de ugyanakkor gratulálok annak a sok idióta baromnak, akik nem képesek ülve végignézni a versenyeket és minden körben felállnak. Nem viccből vannak ott a székek, F1-en ilyen nincs, ez rendre az ingyenes eseményeken van így.


kezo1 | 2011. június 5. 18:09

Szia NORBI ! A második versenyen én is megpróbáltam volna ott az első kanyarban! Ettől vagy ízig-vérig versenyző! Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt!!!

drsanya | 2011. június 5. 16:36

Gratulálok Nektek, óriásit nyújtottatok a hétvégén. Akkor azoknak akik nem voltak ott. Esküszöm, hogy bármit megadnék még egyszer ezért. Kinn voltunk a Gold 4-esen, és az az élmény, és ami ott ért bennünket, leírhatatlan volt. Felejthetetlen hétvégén vagyok túl, akinek nem sikerült kijutni, jövőre mindenképp próbálja meg, mert akkora élmény, hogy az nem is igaz. Norbi mindent beleadott, sajnálom, hogy a második futam ilyen lett, de ez is kell, ez is hozzátartozik ehhez, és a Ring ismét nem hazudtolta meg magát. Volt eső, baleset, minden.
Zengő Csapat! Parádésat alakítottatok a hétvégén. Affelől biztosak lehettek, hogy én jövőre is ott fogok ordibálni a lelátóról.
Norbi! Köszönjük neked a szenzációs versenyzést, és azt is, hogy nem adtad fel. Igazi autóversenyző vagy. Csak így tovább, és meglesz a VB cím. Mint már korábban írtam, én, és az egész kis csapatom a Forza Racing Hungary veled van, te vagy a példaképünk. Ne légy elkeseredve, nagyon nagyot mentél mindkét futamon, büszkék vagyunk rád. Miattad a menyasszonyom is autósport rajongó lett. Te vagy a legjobb, ezt mindenki tudja.

HAJRÁ SRÁCOK, KIRÁLYOK VAGYTOK, CSAK ÍGY TOVÁBB

egy rajongó: drsanya

gry | 2011. június 5. 16:29

Nagy gratula Norbinak, és az egész csapatnak!
Kint voltunk, szurkoltunk, de azt a hangulatot ami ott volt, nem lehet leírni!!!
A második futamot nézzük onnan, hogy megvannak az első esős tesztkilométerek a bömössel, kockázatmentesen!

martin | 2011. június 5. 16:21

Hatalmas grat. Norbinak és a csapapatnak. A szerelők nem semmi munkát végeztek. Kösz a Proteamnek a lökösért.
Szép volt fiuk

Kristofm | 2011. június 5. 15:12

Gyönyörű, mesébe illő, csodás teljesítmény! Minden Tiszteletem Norbinak, és az egész Zengő Csapatnak! Egy bravúros 2. helyezés, ennél többet azt hiszem nem is kívánhatott senki sem. A 2. futam miatt meg ne keseregjetek kérlek, mert hogy nincsen értelme. Ilyen a Sport, ez benne van mindig, és úgy érzem - vagyis tudom, hogy egy feledhetetlen hétvégével örvendeztettetek meg Minket Magyarokat, Kedves-kedves Zengő Csapat, és persze igen nagy köszönet Illeti Michelisz Norbit is egyaránt! Feledhetetlen, köszönjük Nektek!
(Ui.: Idén sajnos nem tudtam kimenni, de remélem, hogy a nézőközönség számát elnézve lesz még - nem is egyszer - Magyar WTCC futam rendezve, s akkor engem vissza nem tart ettől semmi sem! )
Sziasztok, és további kellemes hétvégét Kívánok Minden Kedves Sportot, ill. Magyar Sportot kedvelőknek egyaránt!

Kis Csucsu | 2011. június 5. 15:11

Gratulálok az egész csapatnak
Sajnos nem tudtam elmenni Hungaroringre de így tv benn is nagyot alakitottatok. Autó építésben is jók vagyunk gratula még 1x

Fokos | 2011. június 5. 15:01

Az, hogy mindkét futamban Norbi volt a leggyorsabb, és nem egy gyári Chevrolet, sok mindent elmond!! Gratula!!!

Wéninger Zoltán | 2011. június 5. 14:53

Szép volt FIÚK !!!! Ne keseregjünk a 2. futam miatt !
Folyt.Köv. B R N O

iskiri | 2011. június 5. 14:48

NAGY GRATULA Erdelybol!!!!!!!Nese oda a masodik futamert!!!!A siras kornyekezett az elso futam utan,gyonyoruvolt nezni ahogy versenyeztel.Sok sikert a tovabbiakban!!


Groeger András | 2011. június 5. 14:43

Maximális tisztelet és elismerés Norbinak és az egész Csapatnak!!
Büszkék vagyunk Rátok!!

fored | 2011. június 5. 14:26

Gratulálok a szép eredményhez! Sajnálom, hogy így alakult a 2. futam. Fel a fejjel, ez benne van a pakliban, aki nem próbálkozik, az nem is előz…
Sajnos nem tudtuk élőben nézni, mert már Fót előtt dugó volt, így inkább visszafordultunk.


Máth Dávid | 2011. június 5. 13:05

Gyönyörű eredmény. Szép volt! Így tovább!

PENCZracing | 2011. június 5. 08:30

1500.- a paddock jegy, a helyszínen meg lehet venni, érdemes szerintem.

Konig74 | 2011. június 4. 22:27

"2011. június 5-én, vasárnap 10:30 – 11:00, WTCC VIP Club/Paddock területén előtt felállított asztaloknál fog autogrammot osztani"

Ezt egy régebbi cikkben találtam. Szerintetek ez paddock vagy VIP jegyet igényel?

Gabn | 2011. június 4. 21:54

Időmérőt sajnos nem láttam, de nagyon szép eredmény!
Büszkék vagyunk rád Norbi és az egész Zengő Team-re!

Holnap szorítani fogok a TV-előtt, nagyon bízom a dobogóba.

Hajrá Norbi! Hajrá Zengő Dension Team!

Kristofm | 2011. június 4. 20:58

Norbi, kérlek el ne légy keseredve, mert ez több, mint szép eredmény tőled!
Mi Magyarok Büszkék vagyunk Rád, és az egész Zengő Csapatra is egyaránt!

Egy a lényeg, mégpedig hogy érezd jól magad holnap, mi pedig töretlenül szurkolunk érted továbbra is, és ez így is marad mindig, amíg világ, a világ! :-))
Hajrá Norbi, hajrá Zengő Csapat! :-)

Fishbone158 | 2011. június 4. 20:45

Konig74: Igen a paddockban lehet! A sima nyakas póló 3500, a galléros póló 6500!

Konig74 | 2011. június 4. 20:36

Sajnos a Norbival való találkozás lehetőségéről lemaradt. Holnap lesz még esetleg esély ilyenre? Másik kérdésem: pólót hol lehet vásárolni? Bent a paddokkban? És mennyiért?

Bajka Tamás | 2011. június 4. 20:31

Két futamra szóló FELFÜGGESZTETT büntetést kapott. Tehát ha valami apróságot csinál, akkor elvileg azonnal büntetik!

Máth Dávid | 2011. június 4. 20:26

A múltkori futamon túl agresszív volt, és a futam után azt mondták a Hungaroringre 10 helyes rajtbüntit kap. De most azt hallottam, visszavonták.

Isti | 2011. június 4. 20:25

Norbi! Forginak igaza van, teljesen jó a filozófia. Mellesleg hiába itthoni futam, ha ugyanazok az ellenfelek! Viszont nekünk, szurkolóknak már az élmény, hogy itthon élőben láthatunk versenyezni, a többiekkel együtt. Nyugi van, a szurkolók nem terhet (nyomást) akarnak a válladra rakni, hanem szurkolni, s motíválni, valamint az egész cirkusznak örülni! Teljesen normális ez az 5.hely Hajrá Zengő Team, hajrá Norbi! Viszlát holnap a Hungaroringen!

PENCZracing | 2011. június 4. 19:46

Miért büntetnék Mullert? Lemaradtam valamiről?

Forgi | 2011. június 4. 19:42

Norbi nehogy csalódott legyél az 5.hely miatt!
Csak autózz ahogy szoktál, ne törődj azzal, hogy itthon vagy, ne éld meg nyomásként. Nekünk az az öröm hogy láthatunk itthon versenyezni.
Majd a verseny után foglalkozz azzal hogy mennyien kint leszünk szurkolni Neked.
Hajrá Norbi, hajrá Csapat!

Simon István | 2011. június 4. 19:40

Nem tudja esetleg valaki hogy az első kanyarba tettek ki kivetítőt?

Máth Dávid | 2011. június 4. 18:52

Mullert megbüntetik, vagy sem?

<3FIA | 2011. június 4. 15:45

A gp2-es gyerek Villa is nagyon jót ment!

<3FIA | 2011. június 4. 15:42

Egy dobogó összejöhet az első futamon, de szerintem a második futam esélyesebb. Nem volt ez rossz, innen még bármi lehet holnap.

Fokos | 2011. június 4. 15:41

Jó lesz ez! Ez első kanyar után már harmadikként fordul majd!!!

Tamas Nemeth | 2011. június 4. 15:37

Kar az elrontott uccso szektorert, de azert innen nagyot lehet menni holnap. Hajra!!!

Koni | 2011. június 4. 15:31

Dahlgren mit nyom már a Volvoval! : D

Robi | 2011. június 4. 15:25

Huff és O'Young is kint a 10-esből... Ezt elszúrták, szépen eltaktikázták magukat. Norbinak jó lesz az a 6. rajtpozíció, jobb mintha pont kicsúszott volna a 10-ből.

Most jön az igazi időmérő, HAJRÁ!

<3FIA | 2011. június 4. 15:25

Huff jól megszívta miután egyforma időt mentek mindketten kiesésre álltak, de legalább Norbi bent maradt.

Botond | 2011. június 4. 15:22

hűha, Villa odavert!

Tamas Nemeth | 2011. június 4. 15:22

Ugy latom Huff kiesett !!!

<3FIA | 2011. június 4. 15:17

Huff és Norbi azonos idővel!!!

<3FIA | 2011. június 4. 15:15

Norbi úgy tűnik jól megoldotta a lassúsági versenyt. Q2-ben viszont nyomni kell ahogy csak lehet.

Tamas Nemeth | 2011. június 4. 15:04

Hali!

Azert az idoket nyomon lehet kovetni:

http://www.mstworld.com/timing/livetiming.htm?series=wtcc

Hartung Ariel | 2011. június 4. 14:57

Itt ülünk az első kanyarban. Hajrá!!!

<3FIA | 2011. június 4. 14:29

Egyébként itt van kiírva jobbra az oldalon.

Z2UY4 | 2011. június 4. 14:22

köszi!

Botond | 2011. június 4. 14:19

tényleg elég rossz vicc, hogy pont most nem adja senki és semmi az időmérést... pfff.

Kicsihe | 2011. június 4. 14:18

Időmérő ismétlés Eurosport 2 18:45-19:30

Z2UY4 | 2011. június 4. 13:57

Melyik csaorna adja este az ismétlést? én sehol nem találtam

soskagulyas | 2011. június 4. 13:55

http://www.freefootball.org/events/20110604_1400_FIA_WTCC_Budapest_Qualifying.html Talán itt lehet látni majd

<3FIA | 2011. június 4. 13:54

Este az ismétlést, amúgy pedig marad a live timing.

Z2UY4 | 2011. június 4. 13:50

Sehol nem lehet megnézni az időmérőt???

dameno | 2011. június 4. 13:45

Helló!

Nem megy valaki holnap a versenyre Debrecenből? 2 fő beszállna az üzemanyag költségbe!

<3FIA | 2011. június 4. 13:29

Hát ez remek, Auto GP-t adják, WTCC kvalit nem. Eurosport-on tenisz a 2-esen focit ismételnek a retek klub sem közvetít. De a futamokat mindkettő leadja párhuzamosan, vicc.

Hírlevelek letöltése PDF formátumban:

2015 WTCC Thaiföld - Időmérő és a f...
2015 WTCC Thaiföld - Előzetes...
2015 WTCC Kína - Időmérő és a futam...


Összes korábbi hírlevél

Közösségi oldalak