NAP

:

ÓRA

:

PERC

:

MP

 Zsolti, ez nagyon vagány volt!

Zsolti, ez nagyon vagány volt!

2015. május 10. 15:47 | +1 hozzászólás

A kilencedik helyen zárta élete negyedik versenyét Szabó Zsolti, aki a 17. rajtpozícióból küzdötte fel magát a 9. helyre, csak a technika szólt bele a versenyébe. Nem esett szét a Leon, de úgy viselkedett, mint egy túlmelegedett Commodore 64-es 1987-ben. Melegszik, forr, letilt. Fincsi! Megőrülnék, ha ezen múlna. Zsolti szavaira pedig kisüt a nap. tovább »

 Messze van a pontszerzés

Messze van a pontszerzés

2015. május 9. 17:13 | még nem szólt hozzá senki.

Nem sikerült Szabó Zsoltinak nagyot javítania. A 17. rajtpozícióból egy helyet javítva ért célba Estorilban, a SEAT Leon Eurocup első futamán. A gumik nagyon elfogytak, ezzel számolt is a csapat. Kezdhetnénk elemezni, hogy mit meg, hogy, de a következő nyilatkozat világosan mutatja, hogy türelmesnek kell lennünk. Zsolt azt mondta, ez volt élete legnehezebb futama. Három volt eddig. tovább »

 Zsolti ismét a középmezőnyben

Zsolti ismét a középmezőnyben

2015. május 9. 12:19 | még nem szólt hozzá senki.

Szabó Zsolt a 17. helyen zárta az estorili SEAT Leon Eurocup időmérőjét. Hatalmasat küzdöttek a fiúk a technikával, pont olyan szívás, mint a amilyen Norbiék idejében volt. Zsoltit meg imádom, megint nincs semmi baj, hiszen simán kihúzták a sóderágyból. tovább »

Beletört a kerekünk a második futamba!

Beletört a kerekünk a második futamba!

2015. április 26. 11:36 | még nem szólt hozzá senki.

Szerencsétlenül alakult Szabó Zsolt második futama. Még az első körben nekimentek az ötödik kanyarban az első kerekének, ami azonnal kitört. Ebben a videóban elmeséli, hogy mi történt, de pontot sajnos nem tudott rá kapni. Bár az  a mondata, hogy "az autó  megy, nincs vele semmi, csak kitört a kereke" azért cuki! Nekem három pontot is megér!   tovább »

 Az első ritkán jó!

Az első ritkán jó!

2015. április 25. 14:50 | +1 hozzászólás

Az első bármi ritkán jó. Ha az mondom, hogy Szabó Zsolt élete első, éles autóversenyében a 16. lett, akkor könnyen legyinthet egy felületes szemlélő. Pedig szép munka volt. Szépen kezelte a nyomást, nem vesztette el a fejét, sőt! Csatázott és nyert is, büszkék vagyunk rá! Íme, egy valami, ami elsőre nem is rossz! tovább »

24. lett az időmérőn Szabó Zsolt!

24. lett az időmérőn Szabó Zsolt!

2015. április 25. 13:09 | még nem szólt hozzá senki.

Életében nem ment esőben, itt ráadásul egy taknyos, felszáradó pálya várta, ami még azért esőgumit kért. Nagyon nehéz ilyen gyorsan alkalmazkodni. Nézzük a jó oldalát: rengeteg inger érte, sokat fog fejlődni, tanulni. Vigyázott magára és az autóra. Sokkal több van benne. A másik fele meg az autóban. tovább »

Bemutatom Szabó Zsoltot!

Bemutatom Szabó Zsoltot!

2015. április 24. 17:33 | még nem szólt hozzá senki.

Ő az a titokzatos 19 éves miskolci versenyző, akinek a neve, hopp, megjelent a SEAT Leon Eurocup nevezési listáján, a Zengő Motorsport versenyzőjeként. Nincsenek bajnoki címei, és nem a boxutcában nőtt fel. Gyors, és járműmérnöknek tanul. Brutális elegy! Az edzések után 27-ből a 16-ik. tovább »

Hírlevelek letöltése PDF formátumban:

2015 WTCC Thaiföld - Időmérő és a f...
2015 WTCC Thaiföld - Előzetes...
2015 WTCC Kína - Időmérő és a futam...


Összes korábbi hírlevél

Közösségi oldalak