NAP

:

ÓRA

:

PERC

:

MP

Támogatók


 1 | |

HONDA Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe

A Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe - az 1993 decemberében alakult Honda Hungary Kft. jogutódjaként – a Honda márka kizárólagos magyarországi képviselője. A vállalat tevékenységi köre személyautók és motorkerékpárok, valamint azok alkatrészeinek, kiegészítőinek nagykereskedelmi értékesítése a magyarországi Honda márkakereskedői hálózat részére.

6x6 Taxi

A 6x6 Taxi-rendszerben együttműködő társaságok szolgáltatásának egyesítése révén a magyar taxispiac egyik meghatározó szervezetévé váltak, az egységes üzletpolitikával, a gyors, pontos, megbízható és megfizethető szolgáltatóként, tőkeerős gazdasági hátteret biztosítva a rendszer mű köd te té séhez.
Jelenleg a 6x6 Taxi-rendszerben 600 gépkocsi dolgozik, havi több, mint 100.000 db telefonos megrendelés teljesítése érdekében. 

BETTA

Fő tevékenységi kör: dugattyús és csavarkompresszorok, pneumatikus kéziszerszámok, szerelvények és tartozékok kis- és nagykereskedelmi értékesítése, garanciális és garancián túli szervize. Foglalkozunk üzemcsarnokok sűrített levegős hálózatának kiépítésével műanyag és alumínium csöves rendszerekből a kompresszorháztól a felhasználási pontokig.

Cardex

Gyorsan változó világunkban fontosnak tartjuk, hogy megerősítsük kapcsolatainkat ünnepeinken keresztül.
A Cardex teljes csapata azt tűzte célul a jövőre nézve, hogy minden vásárlónk, minden alkalomra találjon termékeink között neki tetsző designt, legyen szó üdvözlőlapról, ajándéktasakról, csomagolóanyagról vagy ajándéktárgyról.

CORWELL

A hazai tulajdonú CORWELL Kft. 1991-ben állt rajthoz az irodaszer-nagykereskedelem versenyében. Hisszük, hogy kereskedő Partnereinkkel való szoros együttműködéssel, együtt gondolkodással és részükre a nemzetközi tapasztalatok (know-how) átadásával biztosítani lehet viszonteladóink versenyképességét a végfelhasználói piacon. Az összehangolt csapatmunka, a folyamatos fejlesztés és fejlődés, a fair-play épp oly fontos szerepet tölt be egy kereskedelmi vállalat életében, mint a motorsport világában. A társadalmi szerepvállalás és a környezet védelme mellett kiemelten fontosnak tartjuk a magyar sport szponzorációját, a nagy múltú Zengő Motorsport csapatának támogatását a rajtrácsoktól a kockás zászlóig, és azon is túl.

ENSI

Az ENSI Kft. menedzsmentje tudatosan új irányt jelölt ki. Célunk a 2.000 m2-nél nagyobb ipari, kereskedelmi, iroda épületek kivitelezése fővállalkozói, ingatlanfejlesztői, ipari megrendelők részére.

MMV

Az MMV Magyar Magánvasút Zártkörűen Működő Részvénytársaság a 15/2002.(II.27.) KÖVIM rendelet alapján 2003. december 1-én alakult. A 4/2004 számú vasútvállalati működési engedélyt áruszállítási és vontatási tevékenységre 2004. július 8-án kapta meg. A társaság 2004. május 1-től a liberalizált vasúti piacon, mint árutovábbítást végző magánvasút, az elsők között kezdte meg a versenyt a közúti versenytársakkal, vala- mint az állami eszközparkkal és a másfél évszázados MÁV Zrt. Áruszállítási Üzletágával. Az első évek küzdelmei után munkánk eredményeként a megbízóink és a megrendeléseink száma is folyamatosan növekszik.

RECTUS

A Rectus Kft megalapításának célja volt a németországi székhelyű RECTUS GmbH által gyártott ipari gyorscsatlakozók, szerelvények és tömlők kizárólagos magyarországi forgalmazása. Napjainkig is a cég tevékenységének és árbevételének gerincét a RECTUS GmbH termékeinek értékesítése teszi ki.

TRIGÓ

A TRIGO Kft. (korábban TRIGÓ-FIX) 1995-ös alapítása óta Magyarország meghatározó termény és inputanyag kereskedő vállalatává fejlődött. A kezdetben családi vállalkozás azóta is kizárólagos magyar tulajdonban áll. 
Cégünk 16 magyarországi és egy romániai telephelyen folytatja felvásárlási és integrációs tevékenységét. Tizenegy telephelyünk tisztító-szárító technológiával felszerelt; a telephelyek teljes tárolókapacitása megközelíti a 600.000 tonnát.
A 600.000 t éves átlagos terményforgalmunk szállítását saját, 66 darab saját tulajdonú MAN nyerges szerelvénnyel végezzük.

VICTORIA

A VICTORIA Magyarország egyik legnépszerűbb irodaszer márkája, széles választékával, elérhető áraival méltán sikeres az irodaszerek piacán. Folyamatosan törekszünk arra, hogy kínálatunkban egyre több környezetbarát termék szerepeljen, biztosítva ezzel a környezettudatos vásárlók igényeinek kielégítését. A márka jótékony célokat is szolgál, termékeink forgalma után támogatást nyújtunk a „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány számára. Örömmel járulunk hozzá a Zengő Motorsport sikereihez, s ahhoz, hogy minden versenyzője általunk is legyen „A biztos befutó!”

 1 | |
Hírlevelek letöltése PDF formátumban:

2015 WTCC Thaiföld - Időmérő és a f...
2015 WTCC Thaiföld - Előzetes...
2015 WTCC Kína - Időmérő és a futam...


Összes korábbi hírlevél

Közösségi oldalak