NAP

:

ÓRA

:

PERC

:

MP

Tarquini elütötte Michelisz győzelmét, Wéber pontszerző!

2012. április 29. 17:06 | +90 hozzászólás  szerző: Juni György


Tarquini elütötte Michelisz győzelmét, Wéber pontszerző!

Michelisz 6., Wéber10.! Norbi két kört autózott az élen, majd Tarquini lazán letolta féktávról, Norbi füstölő kerekekkel kisodródott és elment mellette Dudukalo is, meg még sokan, hiszen annyira kisodródott, hogy alig tudta összeszedni az autót. Aztán Muller forgatta meg, ki is vágták mint Zidane-t a vébé döntőn. Wéber közben látványosan aprította hátulról a fogyatkozó mezőnyt, az eddigi legjobb futama volt.

Ezt a lelökést tanuljuk meg, hogy egy életre megjegyezzük mit csinál az öreg, aki büntethetetlen ezek szerint. Nyilvánvaló szabálytalanság után mosolyogva vehette át a díjat, komolyan mondom, űrszégyen, még akkor is ha minden tiszteletem az övé a karrierje miatt! Felháborító, hogy csak a nyolcadik körre írták ki, hogy vizsgálják, áhhh… az egész olyan bosszantó és vérforraló, hogy nem látunk a pipától! Ok, engedtessék meg némi elfogultság ezen alapon. Alighanem a szándékosságot nem tudták ráhúzni, mert egy leejtő végi féktávról volt szó, ahova már a mester is satufék és szitálás társaságában érkezett. Maradjunk abba, ha akarja, elkerüli. Véletlenül még nem tört ki háború.

Norbi kicsit bealudt a rajtnál, de csak kicsit, hajszállal de visszaverte Dudukalo és Tarquini támadását. Meleg volt a szitu, de nem reménytelen.

No, akkor a második kör: szóval úgy kell ilyen szabálytalanságot elkövetni, hogy szorosan rámész az előtted haladóra. Szinte összeértek. Előbb utóbb jön a féktáv. Ekkor az elől haladó nyom egy féket, a mögötte jövő nem nyom, és egyszerűen átlöki az előtte haladót a féktávon, vagyis képtelen bevenni a kanyart, te viszont az ütközéstől vesztesz annyi tempót, hogy nem baj, ha később fékeztél. Lelökte, ne szépítsük. Jó módszer, a Clark Ádám téren azért ezzel ne próbálkozzatok!

És akkor még hegyibe’ jön a jó öreg mészáros Yvan Muller is. A rendező vágja az on board kamerát, ami Muller hűtőjén van elhelyezve. Jön a kanyar, a kis halszem optikában Norbi hátsó kereke hatalmasnak tűnik, majd Muller nem fékez, vagy nem eleget, és ütközik Michelisszel. Norbi keresztbe állt, és az élmezőny elment mellette. Nem mondom, hogy nem omlottunk össze, mert de, közben nem volt még vége, újra csatába kellett menni, valahol a nyolcadik helyről, na, ezt a pillanatot képzeljétek el a versenyző szemszögéből.

Wéber ezalatt hátulról jött föl, segített néhány kieső is persze, de a legfontosabb, hogy bírta a tempót a küzdelmet. A középmezőnyben egy kiscsoportos házi BTCC bajnokság folyt, sorrenben Boardman, Wéber Macdowell szendvicsben. Macdowellt sem kellett félteni, ment az mindenhol, hogy Gabit elérje. Aztán megint egy tisztátalan előzés, most Wébert lökik le az ívről, de olyan kicsinek tűnik kívülről a csatt, hogy az ingerküszöböt el sem érte a stewartoknál. Nincs büntetés, tulajdonképpen megértem. Aztán nem is bírta sokáig, lesodródott az ívről, Wéber pedig „billentett egy hellót” és húzott is tovább.

Norbi még megpróbálta megelőzni az ötödik helyen autózó D’aste-t, de mind a ketten sokat vállaltak, Norbinak több sóder jutott, így nem tudott kijönni jól a kísérletből, maradt a hatodik hely.

Összegezve, bravúr volt minden kör. A pole pozícó, két kör az élen, majd a két szabálytalan sporttárs és az összeomlás, majd a feltámadás és a hatodik hely. Tudom, érzem, egyre erősebbek leszünk lelkileg is. Azt viszont senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy Tarquini miért csinálhat azt, amit csak akar ebben a mezőnyben? Ez, hogy van kedves versenybírók?

Muller bocsánatot kért, és az első futamban a leggyorsabb kört Michelisz Norbert futotta! Legyen már valami happy end!

2012 Slovakiaring - Futamok/Galéria

 

A második futamban Norbi a 10. helyről rajtolt, Gabi pedig a végéről, szerelni kellett az autót, így kerültünk a legutolsó pozícióba. A rajt jól sikerült, és a bolyban, az első kanyar végén úgy tűnt, mintha Norbi a második helyen tudna fordulni. Ok, csalóka volt a kép, ugyanis a külső ívre került, így a mezőny egy része tömörödve, belső íven elé szuszakolódott, előbb ötödik, majd a tízedik helyre került megint. Monteiro nehezen adta meg magát, Bennanit viszont megugrotta bicepszből. Aztán Dudukalot megbüntették, Menu kapott egy defektet, és kialakult az újabb hatodik pozíció. Remek eredmény ez is!

Wéber a végéről vagy hatot is megakasztott a rajt után, de nehezen nyugodtak bele a fiúk, látványos előnyt nem sikerült kiautózni, öldöklő csata kezdődött, aztán egyszer csak egy megforgó autó a legnagyobb küzdelem közepén bepöccintette Gábort a sóderbe. Hát, most mondjam, vagy mutassam?

Ok, ez a túraautózás, jó reggelt! Ez benne van. Bennünk végképp. Ami ez után jött, az olyan dögunalom volt négy körön keresztül, mint a Moha és Páfrány lassítva a Minimaxon két Transzformer közöztt. Senkinek esélye sem volt az előzésre, mégis az utolsó körre mindent feltettek, akik éreztek lehetőséget, de ezek is csak próbálkozások maradtak. A mókához tartozik, hogy Tarquininek nem volt elég, hogy Norbit lezúzta az első futamon, most Mullert ütötte meg, érdekes, nem merte megelőzni. Lefékezett, visszaengedte a keresztbe autózó nagy kékséget, majd békében befutottak. Muller még korábban ugrott egy indiánfejest csapattársa Huff hátuljába és ekkor tényleg nem tudtam eldönteni, hogy a hentes üzletemet, melyikük arcával promótálnám!

Hát, így zárult ez a hétvége, ami az egyik legnagyobb sikerünket hozta, plusz súllyal, olyan mezőnyben, ahol mindenki egyszerre tanulta a pályát. Nincs szégyenkezni valónk. Wéber nagyot fejlődött, apránkén meg fog jönni az önbizalom és a tempó is. Értékes pont hegyeket szereztünk, fantasztikus szurkolók előtt! Nagyon köszönjük! Nem kérdés nyomnunk kell tovább, jön a Hungaroring, számunkra és sokak számára az év egyik legfontosabb momentuma. Fantasztikus volt itt a Szlovákiaringen, remekül éreztük magunkat, jó érezni egy másik pályát ilyen közel magunkhoz, ahol a magyar nyelv alap!

Hajrá a Hungaroringen!

 


WTCC 2012

További híreink:

2017. március 14. 07:59. Nagy Dániel és Aurélien Panis vezeti a Zengő Motorsport autóit a WTCC-ben! tovább »
2017. január 31. 12:30. Aurèlien Panis Zengős színekben indul a 2017-es szezonban! tovább »
2017. január 3. 13:21. A legemlékezetesebb tovább »
2016. december 20. 15:01. Karácsonyi ajándékunk: Nektek! tovább »
2016. december 2. 11:26. Örök élmény tovább »
2016. november 29. 13:19. A szezon utolsó versenyhétvégéje tovább »

Hozzászólások

Bocsa | 2012. május 5. 16:11

Zozzinak!

S Z A B Á L Y Z A T 2 0 1 1 / 2 0 1 2
Súlybüntetés rendszer (Handicap)
- 1. hely: +25 kg
- 2. hely: +20 kg
- 3. hely: +15 kg
- 4. hely: +10 kg
- 5. hely: + 5 kg
- 6. hely: 0 kg
- 7. hely: -5 kg
- 8. hely: -10 kg
- 9. hely: -15 kg
- 10. hely: -20 kg
- 11.- lefelé: -25 kg

Gabika | 2012. május 2. 21:12

Srácok, a legegyszerűbb módja a CSAPAT támogatásának, ha vesztek egy-egy pólót (vagy sapkát, vagy kabátot, vagy pulóvert).

Boyti | 2012. május 2. 17:36

megeszlek: A dobozos sör nem szokott gond lenni. Üvegek, kést ne hozzál. Az esernyő változó, elvileg nem lehet, gyakorlatilag van amikor engedik, csak a mögötted ülőnek gáz.

Zozzi | 2012. május 2. 11:19

Valaki tud abban segíteni, hogyan vált az lehetéségessé, hogy a BMW-k súlya is a gyári, eddig minden versenyen kaszáló Sevik súlyára gyarapodott?
Mi alapján? Mi a szabály? Mikor vesznek ebből el? A Seat miért nem kapott többleted? Most, hogy futamot nyert, majd fog és ha igen mennyit?


web | 2012. május 2. 09:22

Osztom a véleményeket,én is utálom mindkét öreget.De ha egyszer ilyen keménynek kell lenni ahoz hogy minél több pontot kapjunk az adott versenyen akkor legyünk mi is ilyen kemények.Mert minket mindig kilöknek mi meg még véletlen sem megyünk neki senkinek hátulról.Mindent lehet bizonyítani a kamerákkal.

polyák tibor | 2012. május 2. 04:57

Sziasztok!

Nem vagyok nagy fórum rajongó,de itt most ezekbe bele olvastam,s sok igazságot tapasztaltam,legalábbis én is ezen a véleményen vagyok,amit itt páran leirtak.Én már tavaly is jeleztem benne lennék egy kis anyagi támogatásban a Zengő team részére,úgyhogy tartom az 1000-et most is!Ők legalább bizonyitották már, hogy igenis helyünk van mi magyaroknak egy ilyen világversenyben is,nem ugy mint a focistáink,akikbe milliárdok vannak bele heccelve a semmiért!Hajrá Nórbi,HajráGabi,s HAJRÁ ZENGŐ TEAM!!!

peter c | 2012. május 1. 22:15

Sziasztok,

Örömmel látom, hogy többen is hasonló véleményen vagyunk..... optimista vagyok...szerintem megcsináljuk...és az lesz az igazi magyar csoda...

Ádám, neked annyit, hogy igen tavaly le lett tárgyalva és nézd meg, hogy hol tartunk...lehet, hogy akkor nem megfelelően lett felvetve...illetve senki nem mert ilyen nagyot álmodni.... bocsi az áthallásért....de itt tényleg erre van szükség...mint ahogy Zoliék nagyot álmodnak...nekünk is ezt kell tennünk....valóban néhány ezer forint nem segít....de itt sok sok millió ft-ról van szó....és ez nagyon hiányzik jelenleg.....

Egyszerűen elfogathatatlan, hogy azért nem tudtok előre lépni, mert nincs rá pénz....és ha lesznek eredmények majd jönnek a szponzorok is.... és akkor majd büszkén lehet mondani, hogy ennyiért nem adunk felületet egy világbajnoki autón....

Tudom, hogy Magyarországon még soha senki nem csinált még ilyet, de ez egy teljesen különleges helyzet....és ebben a helyzetben tehetünk valamit.....mint ahogy az egész WTCC mezőny és a külföldi kommentátorok sem értették a Hungaroringet tavaly...ezt sem értenék, hogy lehet, hogy egy "kis csapat" erre képes, hogy tud tesztelni...hogy tud világbajnok autót venni..építeni....

Szóval várom a további kommenteket....ezen a héten remélem a szokásosnál is többen olvassák a cikkeket....és remélem, hogy az 1000 komment meglesz hamarosan...onnan már csak egy lépés, hogy technikailag hogy hozzuk össze...

Péter

Takács Ádám | 2012. május 1. 18:45

Ez a támogatás dolog szép gesztus, de tavaly már le lett tárgyalva. A csapat nem várhatja el ezt a szurkolóktól, a szurkolóknak pedig nem ez a "dolga" (illetve nem az ö dolguk). Ha lesz válasz a csapattól, szerintem ugyanaz lesz, mint tavaly: úgy tudjuk támogatni öket, ha veszünk a csapatruházatból.

Tarquini és Muller szerintem is el mehet a sunyiba, de gondolja meg mindenki mit ír a facebook oldalukra, ne járassuk már le magunkat a mocskolódással...

Thé | 2012. május 1. 17:29

Én havi 3000-rel is be tudnék szállni. Számlaszámot MOST! Gyuri, Zoli, legyen már valami e téren!

Ati7320 | 2012. május 1. 17:03

Sziasztok srácok! Én a szombati programokról szeretnék érdeklődni,versenyzőkkel mikor lehet találkozni aláírás stb.Mikortól lehet bemenni a ringre? Előre is köszönöm.

bfreshfishb | 2012. május 1. 15:56

http://www.facebook.com/pages/Yvan-Muller-Home-Page/137700319627284

Ivan papa fészbukja...

Galambocsi | 2012. május 1. 14:06

Gratulálok az egész csapatnak! Különösen örülök Gabi pontszerzésének és a nyilatkozata alapján kezd összebarátkozni az autójával, ami jó hír a magyar nagydíj előtt. Norbit meg ismerjük hogy mit tud a Hungaroringen.
Amúgy hogy lehet pólót rendelni? Méretből csak az xxl-es van.

R14Motorsport | 2012. május 1. 13:30

Az ezer forintot szerintem is ki lehet bírni havonta, szívesen segítek Én is!! És ha emiatt kényelmetlenül éreznétek magatokat (Zoli, Gyuri, csapat, stb.), cserébe sorsoljatok ki havonta néhány Zengő Motorsportos cuccot az oldalon regisztráltak között. Így mindenkinek jó lenne szerintem.

megeszlek | 2012. május 1. 11:39

Sziasztok! Azt meg tudnátok mondani, hogy mit lehet magunkkal bevinni a Ringre? Gondolom szendvics az mehet, de pl. dobozos sör is? Vagy be kell vásárolni 2 literes műanyag palackosból? Gondolom nincsenek túl baráti árak odabent...

Wéninger Zoltán | 2012. május 1. 11:24

Hello ! Székesfehérvár vonzáskörzetéből ha megy vki a Ringre vasárnap
és lenne még egy kiadó hely a kocsiban szívesen betársulnék a felmerülő
költségekbe ! w.zolika@freemail.hu

NismoR | 2012. május 1. 11:19

Müllernek küldeném ezt a képet, kikerülhető a baleset: http://28.media.tumblr.com/tumblr_m3bud3rxE81rprwzqo1_400.gif

Gábor von Teufel | 2012. május 1. 10:14

Zoli, Gyuri!
Szerintem itt többen is örülnénk ha Ti is elmondanátok a véleményeteket.
Jó lenne meghallgatni titeket is.

szlovi | 2012. május 1. 10:07

Mehet az 1000Ft!Tőlem több is!Csináljunk valamit.

Roul | 2012. május 1. 08:19

én is kibírnám azt az ezrest, bár lehet nem minden hónapban, kicsit megnyírták a fizum, de két havonta biztos!
amúgy meg mostanában nem nagyon láttunk győzni kis emberkéket!
vagy műszaki gond, vagy kiütés miatt. Ez nem csak Norbira igaz, ha megnézitek az idei évet. Nagyon úgy néz ki, hogy egyszerűen nem tűrik meg hogy valaki más is nyerjen! Coronel vs Menu esetnél is mondtam hogy Menu valami eszméletlen szabálytalanul védekezett Valenciában! De megérte neki...nemtom hova jut ez a sport így! tényleg csak kilökéssel lehet érvényesíteni az ember akaratát :S


én19 | 2012. április 30. 21:52

egész jó ötlet ez az 1000 Ft

gabikabika | 2012. április 30. 21:48

Rajtam ne múljon a kommentek száma . . . .

Hajrá Zengő Motorsport!!!!!

U.I.: Páholy szendvics ha kirakodna árulni a Ringre mi tuti nála kajálnánk!!!
Csak hogy viszonozzuk a gesztust . . .

peter c | 2012. április 30. 20:23

Sziasztok!

Eddig egy hozzászólást kaptam csak, remélem, hogy összejön a 100.000 ember....

Tavaly ennyien voltunk ott a ringen és hihetetlen nagy élmény volt.... most 3000 ft a belépő....és megint ott leszünk 100.000....sehol egyetlen pályán sincs ennyi lelkes néző.....

Ez a 100.000 ember, aki kijön, mind a CSAPAT miatt jön ki...és szerintem szeretne tenni valamit, azért, hogy ne ez az állandó sírás menjen az Eurosport magyar közvetítésén....meg a videókban a teszt hiánya...a pénz hiánya....

Fogjunk össze és tegyünk valamit...mutassuk meg, hogy igenis lehetséges válság ide vagy oda....

Technikailag nem tudom, hogyan lehetne kivitelezni, de biztos vagyok benne, hogy a kommentelők között van néhány olyan ember, aki ebben segítene...

Első lépésként arra gondoltam, hogy aki akár csak 1000 ft-tal is benne lenne az írjon ide, hogy lássák, mi itt vagyunk és segíteni akarunk....

Jó lenne, ha összegyűlne vagy 1000komment kezdésnek....

Péter

Boyti | 2012. április 30. 19:36

Üdv!

Szép volt fiúk a Szlovákiai kiruccanás, a rossz dolgok ellenére is. Öröm volt látni milyen keményen ment mindkét srác. Kicsit a végére már sok volt a szél meg a por, de azért így is élveztük. Remélem kedden is találkozunk és természetesen a hétvégen a ringen ott leszünk kis családommal és szurkolunk. Jó lenne az időmérőn egy Zengő első sor!
Még jobb lenne végre az áhított győzelemnek örülni!

Hajrá Zengő Team!!!!!


Pintér Roland | 2012. április 30. 19:12

Azért az kemény hogy mit kap a magyaroktól Tarquini a face oldalán. XD 100 komment közül 2 pozitívat ha olvastam.
Hajrá Zengő!

kezo1 | 2012. április 30. 18:09

Jegyeket kaptok a pályán is,nem lesz drágább !!!
Ez a bőregér fejű Tarquini a forma-1-ben sehol sem volt, itt meg olyan mint ha dodzsemmel menne!!! A szégyen az ,hogy ezt meg lehet csinálni !!! A ringen lealázzuk a kopaszt !!!!
Hajrá srácok, a ringen megmutatjuk,hogyan kell szurkolni !!!

Thé | 2012. április 30. 15:17

Jaigen, addig is pólóvásárlás ezerrel

Thé | 2012. április 30. 15:16

Havi 5000 Ft, 100000 embernek ebben az országban, jelen helyzetben... Nem hinném hogy lenne. De 1000 Ft-ot már többen adnának, még az is rengeteg pénz. Én biztosan "tolnám a lóvét" a csapatba, ha lenne erre lehetőség magánszemélyeknek is. Ezzel szerintem nagyon sokan így vannak, ezúton is kérünk Titeket, hogy indítsatok egy számlát, vagy hasonló. Sokszor ülünk a tv előtt/szurkolunk a helyszínen, és úgymond tehetetlenül nézzük, ahogy beütnek a balszerencsék. Ha tudnánk pénzzel segíteni, azzal mi is jobban éreznénk magunkat.

Garp | 2012. április 30. 14:40

Nem tudnatok valahogy Coronelekkel osszefogni es megfingatni ezeket a p*csoket a palyan?


Jaszkari | 2012. április 30. 13:01

Sziasztok! Eloszor is gratulalok Norbinak, Gabinak es az egesz csapatnak! En regota kovetem a WTCC-t, foleg Gabornak koszonhetoen es orommel latom ahogy egyre kozeledik a VB cim! En angol nyelven lattam a kozvetitest es az interview-kat is, igazabol mindket helyzetben cinikusan es nagykepuen nyilatkozott mind a ket tettes: Yvan Muller kritizalta Norbi-t h ez nem egy elsokerekes auto, meg jo hogy keresztefordult, mit kepzel, minek all a gazon ha mar megloktek hatulrol, Tarquini meg mondta h igen meglokte Norbi-t, de amikor a riporter visszakerdezett h nem kellett volna vissza engednie Norbinak a poziciot arra meg azt mondtha h keptelenseg volt ott jott kozvetlenul mogotte Dudukalo. Mintha a versenyzo hirtelen jott gondolatan mulna h mi lenne a teendo ilyenkor. Szoval nekem a Tarquini-s story nem kerek, foleg ugy nem h tok ugyanezt eljatszotta utana a masodik futamon Yvan Muller-el, na jo, akkor pont nem jott mogotte senki, tehat visszaengedte, illetve meg sem elozte. Viszont remekul latszik h nala ez a taktika es szerintem ezt kene buntetnie a sportbiroknak! Egy ket box athajtas meg idobuntetes es rogton elmenne a kedve az ilyen akcioktol! Ovni kell, reklamalni, mindent amit a szabalykonyv megenged! Idovel meg tobb lesz az onbizalom, a rutin, a hirnev es az ilyen esetek mar fel sem tunnek majd! A jo teljesitmenyekhez kitartast es sok sikert kivanok! Hajra Gabi, Hajra Norbi!

peter c | 2012. április 30. 12:59

Kedves CSAPAT!

Szeretnék gratulálni, ahhoz a csodához amit hétről hétre véghez visztek. Ebből a "magyar" környezetből világszínvonalú teljesítmény, folyamatosan évről évre Ez maga a Csoda, amit köszönök.

Ehhez kapcsolódva lenne egy javaslatom....tudom, hogy egy pár hónapja Ti itt visszautasítottátok azt a szurkolói kezdeményezést, hogy anyagilag támogassunk benneteket, de én végeztem egy gyors számolást, aminek az az eredménye, hogy ha 100.000ember támogatna benneteket havi 5000ft-tal az havi 500millió ft lenne....nem tudom mekkora költségvetéssel dolgoztok, nem értek hozzá, angol tanár vagyok, de néhány dologra elég lenne gyanítom...

Ez lehetne az igazi magyar csoda...ebből a pénzből biztos, hogy lehetne tesztelni, amennyit csak akartok....lenne alkatrész utánpótlás...lehetne egy kicsit kozkázatosabban vezetni, nem kellene annyira vigyázni az autóra...

Lehetne venni média megjelenést, mert az egy vicc, ahogy a magyar média kezel benneteket....úgy kell bányászni a hírekért....."senki" nem tudja ki az a Michelisz Norbi...és mindenki tudja ki az az Alekosz...

Lehetne két autót, két versenyzővel versenyeztetni....Gábornak se kellene kihagyni egy versenyt sem....

Lehetne nagyon létszámú a CSAPAT....

Lehetne normális szállás és utazási körülményeket biztosítani a CSAPATNAK...mert Ti megérdemlitek...

Hirtelen ezek jutottak eszembe, ha valakinek van még ötlete, hogy mivel lehetne a CSAPATOT úgy kiszolgálni, hogy valóság legyen az ÁLOM....World Champion: Zengő Team...Michelisz Norbi

Kedves CSAPAT, végezetül köszönöm azt a hitet, amit minden alkalommal sugároztok, amivel élitek az életeket, amivel erőt adtok annak a sok százezer magyar embernek, aki hétről hétre szurkol Nektek, hogy ebben az országban is lehet, sőt érdemes élni....

Köszönöm: Czifra PéterWéninger Zoltán | 2012. április 30. 12:49

Belarona78 ! Munkaszüneti nap van ! Legközelebb csak szerdán sztem !


RedRiot77 | 2012. április 30. 12:33

Kéne valami transzparens: Norbi BMW-je hatalmas monster truck kerekekkel, lángoló kipufogókkal, ahogy szétlapítja Tarquini Seatját, alatta "we don't forget" felirat.

Belarona78 | 2012. április 30. 11:58

Köszi-köszi! Aranyosak vagytok. És ma is meg tudom venni a jegyeket? Csak mert elég messziről bumliztam fel most a fővárosba és nem tudom, hogy a hosszú hétvégés kavarás miatt ma nyitva van-e az iroda. A telefont nem veszi fel senki
Lécci, írjon valaki, aki tud nekem segíteni. Ezer puszi érte

Csepregi István | 2012. április 30. 11:57

Gerinek köszönjük, hogy feltette a beszélgetéseket, illetve a nyilatkozatokat az esetekről. Egyetértek Zengő Zolival, viszont már régóta az a véleményem, hogy ha Norbi is hasonlóan keményebben menne a versenyeken, talán több presztizse lenne ezekkel a szemetekkel szemben. Neki is meg kellene mutatnia, hogy ő is ki tudja lökni a nagy kékséget, ha úgy jön össze. Müllertől ilyen leckéket kellene vennie, hogy hogyan legyünk úgy szemetek a másikkal, hogy a versenybíróknak még a pillájuk sem rezzen az eset láttán.
Hajrá Zengő Dension Team! Hajrá Norbi! Hajrá Gábor!

én19 | 2012. április 30. 11:45

Ostermann Forma 1 Kft.

cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u.11.
itt lehet megvenni a jegyet, 14 éves korig ingyenes!

Sárvári Edit | 2012. április 30. 11:43

Ostermann Forma 1 Kft 1052 Budapest, Apácai Csere János u. 11. tel. : 1 266 20 40

Belarona78 | 2012. április 30. 11:36

Sziasztok Szurkolótársak! Meg tudja nekem valaki mondani, de nagyon hirtelen, hogy Budapesten hol lehet jegyet venni személyesen a hétvégi futamra? Télleg SOS lenne!!!! Ezer hála és köszönet

R14Motorsport | 2012. április 30. 11:32

Eddig is utáltam Mullert, de most egyenesen rühellem!! Egy nagyképű barom, aki nem ésszel autóversenyez, csak nyomja a gázt, mint egy nemnormális. Nem a WTCC-ben kéne versenyeznie, hanem valamelyik drag racing sorozatban, ott tényleg csak a gázt kell nyomni. A Tarquini meg egy sunyi, senkiházi, kétszínű, hazudós kis gyökér! Ne mondja, hogy nem tudott lassítani, mert elkönnyült az autó... Edzések, időmérő, warm up után ha még mindig nem tudja felmérni a féktávot és az optimális sebességet egy ilyen bukkanónál, akkor ne is üljön autóba!! Ja, és ahogy ezek után ünnepeltette magát... Undorító volt!! De hát, nem véletlenül haverok ők ketten, két tuskó egy pár.

AMÚGY GARTULÁLOK NORBINAK, GÁBORNAK ÉS AZ EGÉSZ CSAPATNAK!!!
FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT ÉS ÖRÖMÖT OKOZTAK AZ EGÉSZ SZURKOLÓTÁBORNAK OTT A HELYSZÍNEN ÉS ITTHON A TV-K ELŐTT IS EGYARÁNT! KÖSZÖNJÜK!! ÉS CSAK ÍGY TOVÁBB!
A SZPONZOROK PEDIG HA LEHET, TOLJANAK MÉG EGY KIS PÉNZT A CSAPATNAK, MOST BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY ÉRDEMESEK RÁ, ÉS AMI FONTOS SZPONZOR SZEMPONTBÓL: ELÉG SOKAT KÉPERNYŐN VANNAK. HA LENNE TÖBB PÉNZ, GÁBOR IS INDULHATNA MINDEN VERSENYEN, ÖSSZESZOKNA VÉGRE RENDESEN A VASSAL ÉS RÖVID IDŐN BELÜL MINDKETTEN A TOP 10- BEN LEHETNÉNEK MINDEN VERSENYEN. JÖVŐRE PEDIG MÁR A VB CÍMRE IS ESÉLYÜK LENNE!! És lenyomnák azt a köcsög Mullert.....

Respect for the team Zengő!!!


Geri | 2012. április 30. 11:26

Nekem Muller nyilatkozata az ami végleg betett:
itt lehet elolvasni
Ha hátulról kigáncsolok valakit akkor az nem az én hibám?
Ha egy kicsit késsel megszúrok valakit, akkor az ugyan már, nem is számít?
Sír a büntetés miatt, mert megforgatott valakit? Kitüntetésre számított, vagy mi?
idézet: -véleményem szerint könnyedén elkerülhette volna ezt a megforgást
persze, ha nem mész neki!!
És mindezt egy világbajnoktól... hihetetlen

gabikabika | 2012. április 30. 11:02

KEDVES ZENGŐ RAJONGÓK! VAN EGY ÖTLETEM, HOGYAN TUDUNK SEGÍTENI MI IS A CSAPATNAK:

MINDENFÉLE CSATORNÁN, KÖVETELJÜK, HOGY A MORNING SHOW PÉNTEKEN A RINGRŐL JELENTKEZZEN!! TOLJUNK SMS-T NEKIK, ÍRJUNK MAILT, JELEZZÜNK AZ ÜZENŐFALAKON STB. HA 4 NAP ALATT LESZERVEZTEK EGY CÁPÁS MERÜLÉST, AKKOR KÉT NAP NEHOGY NEM ELÉG EGY KÖLTÖZÉSHEZ A RINGRE, AHOL MINDENFÉLE MÉDIAFELSZERELÉS ELÉRHETŐ.

KÖVETELJÜK, HOGY PÉNTEKEN A MORNING SHOW-VAL INDULJON AZ ŐRÜLET, ÉS AZ "ERESZD EL A HAJAM".


BIZTOS VAGYOK ABBAN HOGY EZ NAGY LÖKÉST ADNA A GONDOLKODÓ SZPONZOROKNAK, HOGY IGENIS ÉRDEMES BUKSZÁT NYITNI A ZENGŐ MOTORSPORTÉRT, NORBIÉRT ÉS GABIÉRT!!!!!

Füle Ferenc | 2012. április 30. 10:59

Miki, valószínűleg igazad van, de nem hiszem, hogy érdemi haszna lenne egy ilyen műbalhénak. Max legközelebb, ha vmi kérvénnyel fordulunk a bírákhoz, mert szerelni kell vagy akármi közbejött, ami a versenyt veszélyezteti, akkor majd jól elhajtanak. Azt meg nem tudhatjuk, hogy a Zoliék nem mentek-e fel. Kívülről mindig könnyebb okosnak lenni, Ők vannak ott, biztos tudják mikor mit kell tenni.

miki | 2012. április 30. 10:34

Tisztelt Ferenc, Zoltán!
Nem írtam, hogy lassú, és természetesen nem szabadott volna szándékosan kilöknie Tarquinit a második futamon, hiszen ezzel a saját pontszerzését is veszélyeztette volna. Ami az üvöltözést illeti a boxban, igen, ilyesmire gondolok. Vagy neki, vagy a csapatvezetőjének meg kellett volna keresnie az ellenfél csapatát, a versenybíróságot, kiverni egy kis "műbalhét. Az 1. helyről lökték ki!!!
Tisztelt Ferenc, így mondj egy okot, hogy miért ne lökjék ki legközelebb is?

Füle Ferenc | 2012. április 30. 10:30

Igen, ezek jók, csak ne menjünk át sárdobálásba, mert az csak minket minősítene. Csak ki kellene fejezni valahogy a nem tetszésünket.
a versenybíráknak is tudnék üzenni ezt-azt

Wéninger Zoltán | 2012. április 30. 10:23

Vagy egy ilyen : Who is Tarquini ill Who is Yvan Muller

Wéninger Zoltán | 2012. április 30. 10:20

miki! Mi ippen ezé szeretjük vazze ! Eddig se volt lassú de most sztem
találtak vmit a beállításokkal,és tudja hogy "megérkezett" ! Amit a
hazai futamra időzít

Füle Ferenc | 2012. április 30. 10:14

miki!! te is remek szurkol vagy b+. Szerinted mit kellett volna csinálnia? Üvöltözni a boxban Tarquinivel, vagy szándékosan kilöknie a második futamon? Norbit pont azért szeretjük mert ilyen, szerény, és nyugodt tud maradni. Egyébként kirakhatnánk a ringre egy " we don't forget Tarquini" vagy "Italian butcher" transzparenst.

miki | 2012. április 30. 09:51

Tisztelt Hozzászólók!
Tarquini pofátlan módon, vélhetőleg direkt kilökte a versenyzőnket, ez felháborító.
A versenyzőnk reakciója, hogy "ilyen a verseny, nézzünk előre" viszont kiábrándító! Ezzel a "Bocs, hogy élek" hozzáállással sosem lesz győztes versenyző.

süle tibor | 2012. április 30. 09:13

Juni Gyuri minden szavával egyetértek, nem lehet szépíteni Norbit ösztönből elütik győzelemtől ! Már be kéne látni a top pilótáknak, Norbi megérkezett !!!.. és nem akkor lesz világbajnok, mikor ők nyugdíjba mentek !!! Nagy tiszteletem a Zengő csapatnak !!! Élmény volt Szlovákiában Magyarnak lenni !!!
Sárvári Edit | 2012. április 30. 08:32

@gabikabika megelőzött Én is ugyan ezeket tudtam volna leírni. Köszönünk mindent fiúk, hétvégén HUNGARORIG!!! Megmutatjuk megint a világnak, mennyire mellettetek állunk


little fish | 2012. április 30. 08:31

Sziasztok!
Hatalmas gratuláció az egész csapatnak, a helyszínen volt szerencsém megtekinteni ezt a hangulatos versenyt. Családosan, teli torokból.
Köszönet.
és...if you dont mind...
Dear Tarquini and Müller!
Everybody knows your teams are full of money. Zengő team doesn't have much money, it has got a lot of fans.
Hungarians are full of patriotic sentiments, and passions of real race and drivers. Just watch and listen. The next race. Coming soon....

gabikabika | 2012. április 30. 08:16

Sziasztok!

Köszönet az egész csapatnak a hétvégéért, és a hangulatért! Külön köszönet minden szerelőnek, és minden háttérben dolgozó csapattagnak, akik nélkül ez a hétvége sem jöhetett volna létre!!!!
Ismét bebizonyítottátok, hogy mi mint szurkolók is érezhetjük magunkat csapattagnak, barátnak, mert úgy bántatok minden rajongóval.

KÜLÖN KÖSZÖNET A PÁHOLY SZENDVICSES GESZTUSÉRT! ELHIHETITEK, EZ A GESZTUS MEGINT VITT MINDENT!
EZ VOLT AZ IGAZI NORBI UPDATE!!!!

Találkozunk a Ringen péntek - szombat - vasárnap!
Aki tud jöjjön!!!!!!!

Bocsa | 2012. április 30. 02:12

Új, soha nem látott fotó Norbiról és Tarquini-ről másodpercekkel a szabálytalan előzés előtt!
Itt lehet megtekinteni! (Figyeljétek Tarquini arcát, mennyire ideges, hogy Norbi gyorsabb nála!)
http://kepfeltoltes.hu/view/120430/Michelisz_vs_Tarquini__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bocsa | 2012. április 30. 01:08

Sziasztok!
Először engedjétek meg, hogy gratuláljak az eredményes munkátokhoz !
Tarquini egy képet küldött, hogy mindenki lássa miért is történt ez a felökleléses eset!
Itt lehet megtekinteni!!!
http://kepfeltoltes.hu/view/120430/Tarquini_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/120430/Tarquini_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Forgi | 2012. április 29. 23:50

Hello Csapat!

Köszönjük az egész hétvégét Norbinak, Gabinak és természetesen az egész Csapatnak!
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat. Most sikerült megnéznem a versenyt. Müllerről annyit szeretnék mondani, hogy miután Norbi mögé került kb 2 kanyar után már ki is forgatta. Nem volt türelmes. Előtte Norbi tudott Dudukalo mögött úgy menni centikre, hogy hozzá sem ért. NA EZ AZ AUTÓVERSENYZÉS!!! Nem az, hogy odaérek (bocsánat a kifejezésért) csórikám magyar srác mögé, én vagyok a Jani a kék verdámmal és már megyek is. Persze megbüntették de ettől nekünk nem lesz jobb.
Köszönjük az élményeket, és gratula a sok pontért.
Hajrá!!!

iskiri | 2012. április 29. 23:14

Elmagyarázom kedves Ádám. Ha nem vagy gyári pilota akkor szivtál. Amugy ritka egy érdekes bajnokság! A BTCC-ben tudjuk, hogy "mindent szabad", DTM pedig a Forma 1-hez hasonló szigorú bajnokság.A WTCC egy lófing a szabályokat tekintve mert az a futamok alatt változik! Ha meghalgatjátok az angol komentárt akkor ott elmondja Colin Turkington (BTCC bajnok) hogy szabálytalan volt mind a két eset.

Adam | 2012. április 29. 22:53

Na, ezzel a Coronel-büntivel már végképp nem értem az egészet. A bíráknak sikerült nagy ívben elkerülni a következetességnek még a látszatát is és sikerült megcsúfolni az egyik legrangosabb világbajnoki sorozatot.
Akkor most lehet kilökni az ellenfelet? Nem lehet? 50 év felett lehet? Hogy van ez?

Geri | 2012. április 29. 22:51

ÉN CSAK SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI AZ EGÉSZ ZENGŐ CSAPATNAK, BELEÉRTVE MINDENKIT, HOGY ŐSZINTÉK VAGYOK MINDIG, ELMONDJÁTOK A FRANKÓT, NEM BESZÉLTEK MELLÉ, NEM FOGJÁTOK, KENITEK MÁSRA A DOLGOT, A HIBÁITOKAT BELÁTJÁTOK. EZ NAGYON NAGY ÉRTÉK!!! KIMONDANI ÉS FELVÁLLALNI, IGEN ÉN VOLTAM A HIBÁS! ÉS NEM HÁTULRÓL SUNYIN KERESZTBE TÉVE A MÁSIKNAK, AZTÁN MÉG RÁ IS FOGNI, NA DE HOGY... EZ MILYEN EMBERI TULAJDONSÁG. ÉS AZ A SZOMORÚ, HOGY EZT VALAKIK NEM IS VESZIK ÉSZRE, ÉS NEM TOROLJÁK MEG.
EZEN A TÉREN BIZONY TORONY MAGASAN VEZET A ZENGŐ CSAPAT!! SOKAT TANULHATNÁNAK TŐLETEK.
EZÉRT IS SZERETNEK ANNYIAN BENNETEKET, ÉS TISZTELNEK!
HAJRÁ ZENGŐ CSAPAT!

iskiri | 2012. április 29. 22:47

Az angolok szerint is egyértelmű, hogy a Tarquini megérdemelt egy büntetést. Egyértlmű miért hagyta ott a WTCCt a BMW.

http://www.youtube.com/watch?v=RH5fjbPVhrE&list=UUVWT-K8P5qBWSP1EbdhTl6g&index=1&feature=plcp

Nagy István | 2012. április 29. 22:32

Sziasztok!
Én is abban bízom,hogy a Hungaroringre készülnek valami jó kis transzparensek,egyrészt a gyökér Tarquininek,másrészt az olykor-olykor teljesen megvakuló stewardoknak...!!

Fefe | 2012. április 29. 22:23

A hungaroringre valamit ki kellene találni amivel ki tudjuk fejezni nemtetszésünket a két öreg iránt. Ötlet?


Gábor | 2012. április 29. 21:59

Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen aljas mocsok (mert erre ez volt a legfinomabb 2 szavam) cselekedet után azt gondolja a Müller, hogy átjön, elnézést kér és el van intézve?

GYÖKÉR!!!

Hajrá Norbi, Hajrá Gabi!!!!!! Jövő héten megyünk és a szurkolásunkkal lelkiterrort alkalmazunk az ilyen UNFAIR VÉNEK-en

Gábor von Teufel | 2012. április 29. 21:46

Szép volt fiúk! Amit ki lehetett hozni azt megtettétek. Nem rajtatok múlott!
Az egyenlők közt is vannak egyenlőbbek! Szégyen!

Norbi helyében Én a vén faszra mentem volna hátulról a 2. futamon, azt küldtem volna sóder ágyba. Norbi nem ilyen és ez jó, mert megint értékes pontokat szerzett!

Hajrá Zengő Team!!!

Nemeth Dániel | 2012. április 29. 21:38

Üdvözletem!
az első futamon 1-el előrébb van Norbi, mert coronel 30mp-s büntetést kapott mert kiforgatta Engstler papát! hurráááá! itt hozzá a link: http://www.fiawtcc.com/news/detail/id/169
De ami a legfelbosszantóbb!
Tarquini nem kapott büntetést! Ez azt jelenti hogy vele kivételeznek! Ezen a hétvégén 2-szer is szabálytalanul cselekedett! a Müller elleni akciójában és Michelisz ellen is! Ha Norbi vagy Gabi lett volna Tarquini helyében a következő 3 futamra kizárást és a következő összes futamra 10-helyes rajtbüntetést kapott(kaptak) volna! Emlékezzünk vissza! Gabi miért is kapott felfüggesztett 3 helyes rajtbüntetést??? Konkrétan majdnem a semmiért!... Ez engem felháborít!!!
Szóval ezek után minden tiszteletem Zengő Teamnak,Norbinak és Gabinak is! Magyar Nagydíjon ott leszünk!

Takács Ádám | 2012. április 29. 21:33

Először is gratula srácok, nagyon jó verseny volt, öröm volt nézni Gabit is ahogy csatázott végig

Ez a váltó dolog érdekes, amit Gabi említett a második videóban, az egyes kanyar utáni részen (itt ültünk) hallottam Monteiro meg egy ETCC-s kis Chevy autóján is, hogy csak pörög a motor tiltáson, de mintha nem tudná sebességbe rakni, mindkettejük több körben is, ugyanezen a helyen. Elég fura

Feri76 | 2012. április 29. 21:27

Teljes tisztelet a csapatnak,Gabinak és Norbinak. Na de majd ITTHON gyerekek ennyi ember elött nemlessz ilyen elmismásolt lökdősődés és megmutatják Zoliék hogy A MAGYAROKAT NEM LEHET CSAK ÚGY LESÖPÖRNI A PÁLYÁRÓL.És legalább a Sevi-sekben volt betyár becsület.Jövőhétvégén mindenkinek a ringen a helye és ahogy tavaly megmutattuk milyen a hangulat idén kétszer annyira megmutatjuk.Gratula a Zengő team minden munkatársának. és nefeledje senki nincs még egy privát csapat ahol egy nemzet két versenyzője áll rajthoz

Lengyel Dani | 2012. április 29. 21:24

Én csak gratulálni tudok mindenkinek, Norbinak, Gabinak, és az egész gárdának, nagyon el volt találva ez a hétvége. Megint nem rajtatok múlott, ez a két vén ... tönkrevágta a versenyt, ennek ellenére sikerült pontokat gyűjteni, és ez a lényeg. Jövőhéten pedig Hungaroringen ott lesz minden szurkolótok, a beállítás is könnyebb lesz, a pályát is ismeritek már fejből, meglesz a dobogós hely!!! Hajrá!!!

Attila2100 | 2012. április 29. 21:14

Üdv mindenkinek! Nagyszerű élmény volt a helyszínen szurkolni.
Kár, hogy a szervezők egy sorba ültették a versenyzőket a dedikálásnál, így nehéz volt Norbiék közelébe férni. Nem baj, majd jövő héten.
Most olvasom, hogy mit bírt nyilatkozni Müller. Ez elképesztő. Én tisztelem a tudása miatt, de mint sportember nálam innentől egy nulla. Beképzelt surmó...
Kár, hogy mindkét srácot kiforgatták, Norbi nagyon jól ment, megérdemelt volna legalább egy dobogót és Gábor is nagyon keményen nyomta, nem hagyta magát, jött fel szépen a 2. futamon is.
Jövő héten bízom benne, hogy összejönnek a remélt eredmények.
Hajrá Norbi és Gábor!

Péter | 2012. április 29. 20:55

Pff...

-Még csak nem is intették meg Tarquinit, pedig ö egymaga annyit lökdösődött ma mint az élmezőny összesen! Tudta ő, hogy Norbi piszok gyors lesz .

-Müller magyarázata a Norbi kiforgatásáról nem érdemel hozzászólást sem.

-Coronel hisztijéből az jött le, hogy a chevik mögött tud csak gyors lenni...
Nyomni kellene a gázt ember... szamárvezető nélkül is. Aztán helyrerakta a rendezőség, hogy nincs boxutca sorrend báttya. Logisztikai okok miatt alakult így.
De ezek után én azért sem raknám a chevik boxa mellé! Érdekes Cerquit ez nem zavarta.

Hajrá csapat, hajrá Norbi!

stomi | 2012. április 29. 20:49

Gratula Norbi és Gábor!
A csapat nagyon jól dolgozott.
A két vén róka sajnos elrontotta az örömünket, de lesz ez még így se!

mcrae | 2012. április 29. 20:48

Müller hozta megint a formáját...ahol nincs erő fölénye a Chevynek ott Ócska,gagyi módón képes csak előzni.Tarquini is csk fékuton ilyen módon volt képes előzni...de én is úgy gondolom,hogy a bírák a pontverseny összerázása miatt nem büntették meg.MINIMUM bünteté lett volna,hogy a bírók vissza intik a saját pozicójukba a két Seat-ot.Legalább ennyike esélyt kellett volna adni Norbinak.Nagyon gáz!Remélem a Ringen legalább1 dobogós hely meg lesz.Itthon van esély átvenni a Yokohama értékelést.(Muszáj)Told neki bakker,vállald el telibe,mint Mcrae...Gyerünk Norbi....

Töki | 2012. április 29. 20:29

No comment... http://www.fiawtcc.com/news/detail/id/169

RedRiot77 | 2012. április 29. 20:20

Az volt a leggázabb hogy Tarquini azt mondta az interjún hogy "nagy küzdelem" volt Norbival. Na ja: két körön át egyetlen előzési kísérlete sem volt, utána meg paraszt módon meglökte a pálya legkritikusabb féktávján.

Müller: ez még gázabb volt. Mint egy nídforszpídező nyolcéves.

Coronel meg egyszerűen nevetséges volt ahogy hisztizett az átrendezett pit miatt. Egy profi ezen túlteszi magát, ő meg átment primadonnába. Azt hittem keményebb gyerek. :/

Mind1, még pontgyűjtésből még így is a legeredményesebb hétvégéje volt ez a csapatnak! Gratula Zengő Team!

Thé | 2012. április 29. 20:15

Hát persze, és még Coronel kap büntetést...

Murvai Tamás | 2012. április 29. 20:10

Nagyon sajnálom, hogy Norbi volt a vesztese az ügynek, de én pont az ilyen kis lökdösődés miatt szeretem a WTCC-t. Ha nem Norbit löki ki Tarqini és Müller, most nem követelnénk a fejüket, hanem dicsérnénk milyen kemények. Szóval szakadjon rájuk egy mázsa szar de ne legyen "no contact" a WTCC-ből!

palee78 | 2012. április 29. 19:59

Ennek a két vén majomnak majd jól "megköszönjük" a Hungaroringen!!!A srácoknak GRATULA!!!

Sonic Boom | 2012. április 29. 19:49

Mindkét versenyző aki ma nekiment Norbinak elvileg óriási tapasztalattal rendelkezik, éveken keresztül versenyeztek. Ennyi idő alatt nem sikerült elsajátítaniuk a fair küzdelem módszertanát? Ami ma történt, az kb elmegy egy ócska játékban, de élesben sztem nem fogadható el SENKITŐL! Tarquini meg egy sunyi f*szkalap. Kíváncsi vagyok mit fognak majd kapni a közönségtől a Hungaroringen...

Uzi | 2012. április 29. 19:42

Gábor 9-ik az első futamon, Coronel 30 mp büntetést kapott.


Szarvacska | 2012. április 29. 18:52

Gratula srácok!
A Hungaroringen bele sz@rok Müller sisakjába az tuti....

minoszi | 2012. április 29. 18:51

A galamb matrica mellé egy kis kopasz arca nem kerülhet fel???

minoszi | 2012. április 29. 18:41

Köszönet amiért még küzdeni akartok ennyi csalás után is és okosabbak vagytok annál mint bosszúból falrakenjétek az ilyen f*szkarikákat !!!
Az egész csapatnak nagyon sok sikert és erőt a továbbiakban !!

Ronin_ | 2012. április 29. 18:37

T. fészbúk oldalán már gyülekeznek a kedves hozzászólások:-)))

Thé | 2012. április 29. 18:14

Nagyok voltatok, Gabi, Norbi, Mindenki!!! Köszönjük!!!

Össze kéne beszélni, és A Ringre valami irdatlan nagy transzparenst kivinni, mint a nagy focimeccseken
Én azon agyalok, hogy a paddockban hátulról kicsit azért nekimegyek a tésztazabálónak. Egy biztos, nem fogja zsebre tenni, amit kapni fog a közönségtől...

Adam | 2012. április 29. 18:04

Nagyon kíváncsi lennék a sportbírók véleményére, hogy szerintük miért nem volt szabálytalan Tarquini. Az ellenfele miatta pozíciókat vesztett, innentől kezdve teljesen mindegy, hogy véletlen volt vagy direkt! Két dolgot tudok elképzelni:
1. A sportbírók annyira értenek az autóversenyzéshez mint a 82 éves nagymamám.
2. Müller esete kapóra jött (ki is szórták egyből), Tarquininek viszont nyerni KELLETT ahhoz hogy összerázódjon kicsit a pontverseny és ne húzzanak el a Chevyk már a bajnokság elején.
Elképesztő, hogy egy ilyen nívós sorozatnál kettős mércéről és a versenyek manipulálásáról kell beszélgetni!
De ha ezt egy picit félre tudjuk rakni (bárcsak tudnánk) akkor a csapatról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, elképesztően gyors kocsikat raktak a srácok alá, riszpekt!
Norbi zseniális volt, egy ilyen pörgés után így felvenni újra a ritmust és a végén még megpróbálta D'Aste-t is megenni, huhh!
Gabit meg élmény nézni mikor vérszemet kap, eszméletlen látványosan vezet és végre eredménye is van! És futamról futamra egyre jobb, jövőre azt hiszem nekünk lesz a legjobb pilótapárosunk!
HAJRÁ ZENGŐK! Így tovább!

Péter | 2012. április 29. 17:51

Szèp volt sràcok, majd a ringen!
A 2 futam
rajtjànàl az első féktàvon Tarquini (vagy Dudu)mintha megint lökött volna Norbin és azért került kívülre! Szerintem.
Àllat volt amit rajtolt Norbi!

Grat!Szèp volt sràcok, majd a ringen!
A 2 futam
rajtjànàl az első féktàvon Tarquini (vagy Dudu)mintha megint lökött volna Norbin és azért került kívülre! Szerintem.
Àllat volt amit rajtolt Norbi!

Grat!

Dr.Figyejjémá Dr.He | 2012. április 29. 17:45

Igaza van az előttem szólóknak, lassan tenni kellene valamit ez ellen a jól látható kivételezés ellen. Az ember kedvét elveszik az egésztöl.


Dr.Figyejjémá Dr.He | 2012. április 29. 17:40

Nagyok voltatok! Gratulálok az egész csapatnak! A két vén kretén szégyellje magát, a versenybírók meg különösen! És a dúshaju nyilatkozata is érdekes volt. Végig vigyorgott, egy cseppet sem zavarta, hogy szabálytalankodott és tönkre vágta Norbi futamát. Ilyen áron is kell neki a győzelem? Hát gratulálok hozzá. Mert ugye mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek.

Garp | 2012. április 29. 17:38

Már írtam, de megint: mindkét fiúnak és a csapatnak is gratula!

Naiv kérdés: Lehet valahol hömpölyögni a T. ellen? Vagy megóvni a vizsgálat eredményét?
Coronellel kezet foghattok. A két csapat nem tud együttesen fellépni a kettős mérce ellen?


Pinti | 2012. április 29. 17:25

Szép volt DE szebb is lehetett volna sajnos ez sem Norbin múlt!!!A bírói munka kritikán aluli NAGYON kilóg a lóláb a kettős mércével!A privát csapatok lassan összedobhatnának egy videóválogatást arról hogy amikor gyári pilóta csinál valamit mi a szankció és hasonló esetre mit kap egy privát....Na jó nem bosszankodom tovább a Ringen ott leszünk VELETEK ÉRTETEK!!!!

papajoe | 2012. április 29. 17:18

Szép volt Fiúk!
Hogy nem lett még szebb az most sem Norbin múlott.
Ez van, Zengő Zolinak igaza volt a közvetítés alatt ezekért a lökésekért a Zengő csapat óriási büntetést kapott volna.
Igen valóban kivételeznek a sztárokkal.
De semmi baj a P1-et nem lehet elvenni, jön majd a többi siker!
Ja és Gabi is pontot szerzett ebben az erős mezőnyben!
Szép volt!
Hajrá Fiúk!

gibbon75 | 2012. április 29. 17:17

Az egy dolog,hogy Muller elnezest kert,de a kameraba mar azt mondta,hogy a Norbi hibaja volt,mert ha egy hatsokerekes auto megcsuszik,akkor csak el kell venni a gazt

Amugy nagy gratula a sracoknak es a csapatnak,szepen tolta mindenki

Hírlevelek letöltése PDF formátumban:

2015 WTCC Thaiföld - Időmérő és a f...
2015 WTCC Thaiföld - Előzetes...
2015 WTCC Kína - Időmérő és a futam...


Összes korábbi hírlevél

Közösségi oldalak